kotu olan benmiyim😢

Ben var ya o apartmanı başlarına yıkarim kocan olucak adama güvenip doğurup durma . Çocukların büyüsün sende çalış kurtulun onlardan
bekarken ön muhasebede çalışmıştım 35 yaşındayım şimdi cocuklar 4 ve 5 yaşlarında. ne iş yapabilirim ki bu yaştan sonra

yalan söylemekten hoşlanmıyorum.
Bir kere bu insanlar size neden kötü davranıyor? Hadi sizi sevmiyor çocuklarınıza neden kapıyı bile açmıyor? Çocuklarınıza kapıyı açmayan ve kocanıza “ona asla inanma” diyen, baba evinde doğum yaptıran, sizi düğün var diye hamile hamile kovan kadın sizin yemeklerinizi çok seviyor ve yemek götürüyorsunuz... inşallah nefes almaz diyen görünce de cabası...

hadi tüm söyledikleriniz doğru olsun, niye “ kötü olan ben miyim “ diye başlık açıyorsunuz? Size yapılan kötülüklere kim nefret kusmanız gerekirdi

ya sizin çok büyük hatalarınız oldu ya da yalan söylüyorsunuz.

Çocukların görümcenin çocuğuyla anlaşabilir mu? Seninkiler kaç yaşında?
4 yaşındaki oğlumla anlaşıyorlar oglum cok uyumlu herkes cok sever onu ama 5 yaşındaki oğlum baba tarafını hic sevmez bazı şeyleri gözleriyle görüyor. bigun kaynanamgilin bahçesinden biraz elma topladık küçüğüm hastaydı cani elma.cekmisti kaynanam merdivenlerde bekliyordu bizi elmaları elimde gorunce kıyameti kopardı neden elmaları kopardınız diye. o günden beri oglum babaannesinden hic hoslanmiyor

Eee hani eşin nerde mesela doğumda başının çaresine bak dediklerinde?

ikisi de değil Allah şahidimdir
daha bu akşam eşimle konuştuk tartıştık. kesinlikle sen haklısın dedi ailemin seni ezdigine.sahidim dedi.hatta annesiyle bigun bizi yuzlestirdi ve melek bildiği annesinin bana nasil sözlü saldırıda bulunduğunu gorunce şunu dedi. ben şimdiye kadar hep karımdan şüphe ettim kesin o hatalıdır diye düşünüyordum ama şu gördüğüm manzara sonrası size güvenmiyorum artik anne dedi. şimdi diceksin ki madem eşin seni haklı buluyor neden ordan ayrılmıyor
esim polis memuru ve burdaki görev süremiz 2 sene sonra bitiyor. esim dolandirildi. büyük ama. kayinbabamin teras katında yaşıyoruz 1+1 tabi apartmanından oğluna teras katı.layik gördü. bu.maddi problem olunca da esim bana hak vermesine rağmen burdan ayrılamıyoruz ve o yılan kadından da kurtulamıyoruz. başka eve taşınsaydık sorun olmazdı

Eee hani eşin nerde mesela doğumda başının çaresine bak dediklerinde?
benim doğumum icin baba evine gönderimlerinde esim ayağından ameliyat olmuştu. ayağı alçıdaydı. arkadaşı taksiciydi. onun arabasıyla memlekete gittik. yani oğullarının bu hâline bile acimadilar

benim doğumum icin baba evine gönderimlerinde esim ayağından ameliyat olmuştu. ayağı alçıdaydı. arkadaşı taksiciydi. onun arabasıyla memlekete gittik. yani oğullarının bu hâline bile acimadilar
esim bana annen daha iyi bakar sana vallahi bunlar seni açlıktan öldürür dediler. hatta kayinbiraderim arazi yenge dedi annen daha iyi bakar sana dedi uzulerek

en büyük hatam en başından taviz vermek oldu. kalp.kirmaktan cok korkarım hele o insanlar yaşca büyükse. ama neye inanmak istiyorsan elbette ona inanabilirsin

Töbeler olsun.Kalbi atmıyodur ne demek?

en büyük hatam en başından taviz vermek oldu. kalp.kirmaktan cok korkarım hele o insanlar yaşca büyükse. ama neye inanmak istiyorsan elbette ona inanabilirsin
Allahlarından bulsunlar o zaman ne diyim... ama hala anlamadım neden torunlarına kapı bile açmıyorlar, yani genelde erkek çocuktan olan torunlar daha çok sevilir. Neden kalbi atmıyordur dedi... orasını anlamadım.

Allahlarından bulsunlar o zaman ne diyim... ama hala anlamadım neden torunlarına kapı bile açmıyorlar, yani genelde erkek çocuktan olan torunlar daha çok sevilir. Neden kalbi atmıyordur dedi... orasını anlamadım.
gorumcen 36 yaşında evlendi bir nevi evde kalmıştı evlerine ilk giden gelin bendim. esim de söyledi seni kıskanıyor diye. bebeğime beddua etmesinin nedeni yani ona gore haklı sebebi ilk oglumun henüz cok ufak olmasıydı. 2. oglum doğduğunda ilk oglum 13 aylıktı. ve 1 gün olsun biseye ihtiyacın var mi deyip kapımı çalmadılar 15 gün yikanmadigim ikindi vaktine kadar lavabo ihtiyacını giremediğim günler biliyorum. hatta uyiyamadigim icin kafami yastığa koyar koymaz deprem oluyor sanıyordum ki o kadar beynim hasar görmüştü. 2 bebeği birlikte tek başına büyüttüm. üzüldüğüm nokta ise bana asla yardim eli uzatmayan insanlar bu gorumcemin çocuğunu bana yollamaları. gorumcen kafa dinlemek istiyormus

Umarım çocuğunun kalbi atmıyordur diyen insanla feriştahi gelse kimse beni muhatap ettiremez isteyen istediğini söylesin ben bu kadar kötü kalpli üstelik çocuğun halası olacak kişiyi hayatımda istemiyorum deyip cizgini çek konu boşanmaya mı gider gitsin ama çizgisini çekemeyen insanlar farklı akıllar beklemesin bunun tek yolu vardır ya kabul edersiniz ya da gidersinizi empoze etmektir.

o zaman bana dua et ki ekonomik özgürlüğümü kazanayım çünkü bigun esim bana boşanırsak sana kurus vermem demişti.

o zaman bana dua et ki ekonomik özgürlüğümü kazanayım çünkü bigun esim bana boşanırsak sana kurus vermem demişti.
Ekonomik özgürlük memurluk masa işi ya da doktorluk la olmuyor 9 yıl çalıştım evet kendi işimi yaptım kendi şehrinde bilinen bir ailenin bilinen bir kızı ve bilinen bir ailenin bilinen geliniyim bunu sosyal statü olarak yazıyorum kendimi övmek için değil şuan çalışmıyorum ama muhtaç durumunda hiç gocunmam temizliğe de giderim çöpcülükte yaparım bunu da bu meslekleri kücümsediğim için değil sadece ekonomik özgürlüğün kazanılması çok zor değil beklenti ve taleplerini tavan tutmamakla başlar bilmeni isterim..eğer sen çizginin ekonomik özgürlüğün olmasa cizemeyeceğine inanıyorsan o zaman bir yerden başlaman tavsiyemdir..kötü kalpli insanların çevremde olmasındansa başkasının evine döktüğüm çamaşır suyu kokusunu çekmeyi tercih ederim:))

hacamat suluk isini öğrendim cok müşterim yok az kazanıyorum ev yapimi sirke turşu yapip satıyorum. tabi bunlar ucuz yani bir evi geçindirecek kadar kazanamıyorum malesef.

Gorumcen o lafı söylerken kim duydu..sen de elma topluyordun herhalde..
Buna benzer gıbı ama tam degıl kv baskasının bebegıyle ılgılı bana ıtham etti.
Bas bas bagıra bagıra o lafı bana soyledıgıne pişman ettim.perişan oldu...
Bana küstü ben de ona küstüm..ben barıstım..ama verdıgım tepkı bana omur boyu yeter..

ergenlıgını tamamlayamamıs bır erkekle evlenırsenız boyle oluyor maalesef
burda konuların yuzde yetmısının ıcerıgı bu
gecmıs olsun

o Allahin cezası esimin yaninda söyledi bu lafı. esim sesini çıkarmadi sonra da bu konu gündeme geldiğinde ben öğün hicbir şey duymadın diye inkar etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…