Selam hanımlar,
Normalde elti, kaynana, görümce konularına pek takılan biri değilimdir; çünkü benim daha ciddi sorunlarım ve sıkıntılarım var. Kendi canımla uğraşıyorum. Ciddi bi rahatsızlığım var ve bu sebeple çocuk sahibi olmam yasak. Daha doğrusu çok riskli. Tabi ben bu durumu kendi içimde kabullendim ve evlenirken eşim bunu bilerek evlendi benimle. Yeni evliyim zaten ve çevremdeki herkes çocuk konusunu biliyor. Gel gelelim içine kötülük tohumları saçılmış bir eltiye sahibim. Hamile kaldı. Bizim aramız zaten pek iyi değil ama bazen aynı ortamlarda rastlaşıyoruz. Ettiği cümleler aynen şu '' Allah herkesin kalbine göre veriyor işte, benim iyi kalbime bakarak bana çocuk nasip etti. Ah yavrum. Canım bebişim. vs'' Whatsapp durumunda bile bana çemkiriyor. Her yerden sildim eltimi yani sosyal hesaplardan. Bu kez ortak kişilerin fotoğrafları altına yorum yapıp beni üzmeye çalışıyor. Bu neden yapıyor hiç anlamıyorum. Ve inanın bu tavrına çok üzülüyorum. Çevremdeki herkes umursama onu, o hep öyle diyor ama ben kafama takıyorum. Ben de isterdim anne olmayı. Bu benim tercihim değil ki. Neden böyle kötü neden?