- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Yemek yerken eşim yoktu ama balkonda vardı ve o da tepki verdi niye ki?Eşin nerde bu arada?
Yemek yerken eşim yoktu ama balkonda vardı ve o da tepki verdi niye ki?
Tepki verdi de şaka yapıyormuş bunun şakası mı olur böyle saçma sapan konuştukça gıcık olup soğuyorum ister istemezEşin anne babasına belki daha etkili bir tepki verebilir diye
Eşim de çok kızıyo dün de tepki verdi ve gerçekten çok üzülüyo bakalım daha ne saçma önerilerle gelcek yanlış hatırlamıyorsam çünkü geçenlerde annene vur diye bişey de demiştiBence once esine soyle ya da o gorsun duysun dediklerini sen tepki verirsen(dogru olan bu ama)kotu gelin, oglumuzu dolduran gelin olursun.Esiniz sert tepki versin
Aynen öyle cahillik mi bilmiyorum kötü niyetli insanlar olduklarını da düşünmüyorum yani demek istediğim özünde iyi insanlar anlam veremiyorumOlay anlarında uyarmak yerine hayali bir olayla gözlerini bir korkutun derim. En basiti çocuğunuzun gece uykusunda çok ağladığını kedileri sayıkladığını ve çok etkilendiğini söyleyin.Yoksa kurtuluş yok gibi. "Kedileri öldür." nedir ya?
Zaten çok sık görüşmüyoruz görüşünce de malumÇok sık görüşmeyin
Hayır ayrıyızBeraber mi yaşıyorsunuz ?
Benim kayinvalide de 3 yaşındaki oğluma garip garip şeyler söylerdi. Pis pis laflar ederdi. O ne zaman ağzını açsa ben de oğlum hadi gel şunu bunu yapalım gibisinden duymamasıni sağladım. Allahtan gitti de kurtuldum.Hayır ayrıyız
Onlara göre bu tarz şeyler ya normal ya da bilmeden yapıyolar ama kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyo malesefBenim kayinvalide de 3 yaşındaki oğluma garip garip şeyler söylerdi. Pis pis laflar ederdi. O ne zaman ağzını açsa ben de oğlum hadi gel şunu bunu yapalım gibisinden duymamasıni sağladım. Allahtan gitti de kurtuldum.
Eşim dünya iyisi onlar da özlerinde iyi insanlar ama bence cahiller yani pek konuşmalarını bilmezlerEşiniz nasıl bir insan, yanı çocuk yetiştirme tarzları böyleyse torunlarına bunları söyleyen kendi çocuklarına neler yapmaz eşiniz normal bir insan mı merak ettim
Kedileri öldür diyen küçücük çocuğu sigaraya özendiren bir kafa cahillikten de öte. Sonra ortada hayvanlara işkence edip video çeken çocuklar türüyor.. çok dikkatli olun hayvan sevgisini aşılayın şimdidenEşim dünya iyisi onlar da özlerinde iyi insanlar ama bence cahiller yani pek konuşmalarını bilmezler
Aynen şaka gibi zaten o an bi şok olma durumu dün sigara olayında verdim ama tepkimiKedileri öldür
Sigara ic.
Bu ne ya?
Saka gibi!!!
Her seferinde ciddi tepki vermeniz lazim
Anlasinlar hatalarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?