Kötü Tesadüf:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serife05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
169
307
103
Amasya
Arkadaşlar merhaba buraya konu açmak banada nasip oldu. Şükür mutlu bir evliliğim ve çocuğum var. Eşimde bende memuruz. Bu sene tayinimiz memleketimize çıktı ve geçen hafta yeni evimizide taşındık. Ama taşınmaz olaydık:KK43: eşimin eski nişanlısıyla koskoca şehirde resmen komşu olmuşuz maalesef. Karşı dairemizde oturuyorlarmış. Eşimin haberi yok daha. Kızı tanıyorum memlekete daha önce gelip gittikçe iki üç sefer görmüşlüğüm var. Allah yuvasında mutlu etsin güzelde bir kız. Geçen akşam iş çıkışı eve gelirken farkına vardım. Bir baktım o. Oda beni tanıyor ki yan yan meraklı gözlerle bakarak karşı daireye girdi. Sonra çaktırmadan apartman görevlisine sordum. Komşular kimdir nezamandır burdalar filan diye. Onlarda 3 ay önce taşınmışlar. Ay resmen film gibi ya tesadüf mü tevafuk mu diyeyim bilemedim.o_O Bu evi alalım diye ben ısrar etmiştim yani eşimden yanada kuşkulanacam hiçbirşey yok. Evlendiğim günden beride evine bağlı bir baba hiçbir yanlışını görmedim. Geçmiş takıntım yoktur ama ne bileyim tuhaf oldum. Daha önce öğrendiğim kadarıyla birbirlerini eskiden çok sevmişler. Düğüne bir ay kala yüzükleri atmışlar. Hatta birliktelik bile yaşamışlar. Eşimle binada illaki denk gelecekler:olamaz: Siz olsanız naparsınız? eski sevgiliniz,nişanlınız ya da eşinizle yıllar sonra denk gelseniz nasıl bi duygu yaşarsınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahıbı gidermiş, geri de gelmezmiş 😂 ben de merak ettim

Ne olmuş:KK57: gerisini biz mi tahmin edicez acaba 🤔

Arkadaşlar merhaba buraya konu açmak banada nasip oldu. Şükür mutlu bir evliliğim ve çocuğum var. Eşimde bende memuruz. Bu sene tayinimiz memleketimize çıktı ve geçen hafta yeni evimizide taşındık. Ama taşınmaz olaydık:KK43:

Hani sanki
"gerisini hayal gücünüze bıraktım, hikayenin devamını tamamlayın" der gibi

Ben bu konudan anladığım kadarıyla memleketlerinden farklı bir ilde yaşıyorlar.
Yeni evlerini de taşımışlar fakat memleketlerine tayinleri çıkmış. Yanlışsam düzeltebilir konu sahibi 🤷🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X