• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Yol Kanal D

kaynanayı hakklı çıkarmamak için şey etmiyom çaktırma:23::23: yoksa benm oğluşum öyle bi kızla olsa napardım bilemiyorum:23::23::23:

:geleceğin kötü kaynana adayı smileyi::1::1::1:

:1::1::1::1:
bende sütümü helal etmem :23::23::23::23::23:
bizkiii kaynana semrayı model almış bir nesiliz:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
bugünde ekran ne kaaaaa boşşşş :31::31::31::31:

:1::1::1::1:
bende sütümü helal etmem :23::23::23::23::23:
bizkiii kaynana semrayı model almış bir nesiliz:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
bugünde ekran ne kaaaaa boşşşş :31::31::31::31:

:60::60: :60:

biz ondan bir adım önde olcaz meldoş:kkk::23::23::23: boynuz kulağı geçer hesabı:52::52::52:

evet çok sıkıldım :31: sezon açılmadan geçmez bu sıkıntı:ssz:

Son düzenleme:
:60::60: :60:

biz ondan bir adım önde olcaz meldoş:kkk::23::23::23: boynuz kulağı geçer hesabı:52::52::52:

evet çok sıkıldım :31: sezon açılmadan geçmez bu sıkıntı:ssz:

olcaz tabiiii :23::23::23::23::23::23::23:
yeni sezona baktım zeboş iyi çalışma az sayıda :31::31::31:KENAN imirzalıoğlu geliyor :16::16:ama berguzar korelle:19:
muhteşem yüzyıl başliii :21:cansu dere pelin karahan ile:120::120:
son yaz balkanlar başlıyor ki bende heycan yapan proje:31:o da hazal kaya tuğçe kazaz ile :30::19:
dila hatun başlıor erkan petekkaya hatce şendil ile :19::19::19:
kötü yoldaki kızı söylemiyorum bile :63::63:
bayyan kıtlığı var allama :31::31::31:
allahtan sinem kobal ,azra akın boşta :60:

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları "Kötü Yol" dizisi yayın hayatına iki hafta ara verdi. Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizinin, gelecek hafta da yeni bölümü ekranda olmayacak.

yeni sezon 6 eylul de yeni bolumu yayinlanacak

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları "Kötü Yol" dizisi yayın hayatına iki hafta ara verdi. Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizinin, gelecek hafta da yeni bölümü ekranda olmayacak.

yeni sezon 6 eylul de yeni bolumu yayinlanacak

saçmalamışlarr vallaaaaaaa

kanal d’nin başrollerini; cansel elçin, şükran ovalı ve ilker aksum’un paylaştıkları "kötü yol" dizisi yayın hayatına iki hafta ara verdi. Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizinin, gelecek hafta da yeni bölümü ekranda olmayacak.

Yeni sezon 6 eylul de yeni bolumu yayinlanacak

:15::15:
Zaten önemli gün ve haftalar, tv lerin işine geliyor..

diziye madem ara verecekler koklatır gibi ne önümüze çıkartıyorlar ki:1::1:
yeni yayın dönemini beklesinler paşalar gibi gelsinler :27::27::27::27::27:

olcaz tabiiii :23::23::23::23::23::23::23:
yeni sezona baktım zeboş iyi çalışma az sayıda :31::31::31:KENAN imirzalıoğlu geliyor :16::16:ama berguzar korelle:19:
muhteşem yüzyıl başliii :21:cansu dere pelin karahan ile:120::120:
son yaz balkanlar başlıyor ki bende heycan yapan proje:31:o da hazal kaya tuğçe kazaz ile :30::19:
dila hatun başlıor erkan petekkaya hatce şendil ile :19::19::19:
kötü yoldaki kızı söylemiyorum bile :63::63:
bayyan kıtlığı var allama :31::31::31:
allahtan sinem kobal ,azra akın boşta :60:

bergüzarı bitmeyen şarkı da izlemiştim, şimdi kenanla ha.. bence olmaz, izleyen kenan için izler yani ben izlemiycem:27:

cansuya katlanırım da o peline nasıl dayancam... uyuzun teki, her şeyi ben bilirim havalarında, yeteneksiz bulduğumu da söyleyeyim:23::ssz: yani reyize rakip geliyor illa çıldırtcaklar bizi:51: reyiz onu ezer geçer de, tüm mesele katlanmakta:ssz:

hazal kaya bence biraz ara versin, o soğuk nevale suratını görmekten bıktım. hemi de tuğçe kazaz:27: yapımcısı her kimse uğraşmasın tutmaz:1: izlemem bunu da:8:

dila hatun şu türkan sultanın filmi mi:44: hım belki izlerim:6:

zatee nuranı hiç söyleme:36: sanki dünya güzeli:37:

siinem koballa azra akında Türk halkına bi iyilik yapıp girmesnler:60:

artık ekranda yetenek görmek istiyoruz:kkk: geri benm diziler belli: hürrem, behzat ç., kanıt. belki yeeni sezondan bi tane daha:6:

bergüzarı bitmeyen şarkı da izlemiştim, şimdi kenanla ha.. bence olmaz, izleyen kenan için izler yani ben izlemiycem:27:

cansuya katlanırım da o peline nasıl dayancam... uyuzun teki, her şeyi ben bilirim havalarında, yeteneksiz bulduğumu da söyleyeyim:23::ssz: yani reyize rakip geliyor illa çıldırtcaklar bizi:51: reyiz onu ezer geçer de, tüm mesele katlanmakta:ssz:

hazal kaya bence biraz ara versin, o soğuk nevale suratını görmekten bıktım. hemi de tuğçe kazaz:27: yapımcısı her kimse uğraşmasın tutmaz:1: izlemem bunu da:8:

artık ekranda yetenek görmek istiyoruz:kkk: geri benm diziler belli: hürrem, behzat ç., kanıt. belki yeeni sezondan bi tane daha:6:

bu yazdıklarına eminim birçok kişi katılıyordur :34::34:sen ben gibi :1::1::1:
bu kızlarda ne çekicilik var anlamıyorumm :19:yönetmenler ne buluyyorr :44:bizim görmediğimiz ne görüyorrrr:27::27::27:
protesto etcem izlemicemmm :kkk::kkk::kkk:ama canımda sıkılıyorrr :27::27::27::27::27:
bu arada kötü yol yada dila hanım dizisi bizim bahçeye seti kurmuşşş :23::23::23::23:çekirdeğimi alıp gitcemmm:125::125::125::125::125::125:

nassssıl bütün hissiyatlarımı yazmışsın, anlatamam ,zebom..:13::46:
cansu, pelin, tuğçe, hazal ve azra için aynı şeyleri düşünüyorum, kalıbımı basarım,:21: ne bunlar beeeeaaaa:84::88:
sevimsiz, soğuk ruhlu şeyler.:4:.evlat olsa sevilmezler:24:

kız ben kanıtı hiç izlemem.. korkuyorum:18:, bi geriliyorum:41: anlatamam.:30:.
bi de o kazakistanlı kılıklı komiseri de hiç sevemedim:ssz::51:

Kötü Yol dizisi eylüle kadar ekranlarda yeni bölümü çıkmayacakmış eylül de kaldığı yerden yeni bölümleri ile ekrana gelecekmiş.
böyle bir söylenti var doğruluğu nedir bilemiyorum paylaşayım dedim slzlerle de

bu yazdıklarına eminim birçok kişi katılıyordur :34::34:sen ben gibi :1::1::1:
bu kızlarda ne çekicilik var anlamıyorumm :19:yönetmenler ne buluyyorr :44:bizim görmediğimiz ne görüyorrrr:27::27::27:
protesto etcem izlemicemmm :kkk::kkk::kkk:ama canımda sıkılıyorrr :27::27::27::27::27:
bu arada kötü yol yada dila hanım dizisi bizim bahçeye seti kurmuşşş :23::23::23::23:çekirdeğimi alıp gitcemmm:125::125::125::125::125::125:

halkın sesi olmuşum desene heheytt:82:

hakkaten evirip çeviriyorum ne güzellik ne yetenek var:63: ayyy bi de sevimsizler:63: aynı fikirdeyiz:13:

torpil işte anacım başka bi şey değil:6:yoksa bi sürü genç yetenek var. nirde omnlar ha nerde:kkk: gerçi bunlara torpil yapan neden yaptı anlamakta zorlanıyorum:44: yani neyse:ssz: başka bi şey demiyorum anladınız:ssz:

bende izlemiycem sinir sistemme yazık:kkk::1::1: bende sıkılııyormda kkya dalıyorum:126:

sete şöyle bi görünsene kız:23: belkim sendeki ışığı fark ederler:23::23::23: bende mısır patlatıp geliyorıum size:10::10: birlikte yeriz:125::39::39:
nassssıl bütün hissiyatlarımı yazmışsın, anlatamam ,zebom..:13::46:
cansu, pelin, tuğçe, hazal ve azra için aynı şeyleri düşünüyorum, kalıbımı basarım,:21: ne bunlar beeeeaaaa:84::88:
sevimsiz, soğuk ruhlu şeyler.:4:.evlat olsa sevilmezler:24:

kız ben kanıtı hiç izlemem.. korkuyorum:18:, bi geriliyorum:41: anlatamam.:30:.
bi de o kazakistanlı kılıklı komiseri de hiç sevemedim:ssz::51:

meldoşa dedim ya tatlı bacım:ssz:halkın sesiyim ben:82::9::9::9:

puhahaaaa:60::60::60: koptum evlat olsa sevilmezler diyo:60: haklısın:60: lügatıma bu kelimeyi kattığın için sana müteşekkirim:16:

niye kız izle kanıtı. her bi şeyi inceliyolar seviyorum ben:21: komiserlerde hoş haaa:23:

kazakistan kılıklı mı:60: ilk zamanlar bende sevmemiştim ama sonra sevdim:8:

Son düzenleme:
halkın sesi olmuşum desene heheytt:82:

hakkaten evirip çeviriyorum ne güzellik ne yetenek var:63: ayyy bi de sevimsizler:63: aynı fikirdeyiz:13:

torpil işte anacım başka bi şey değil:6:yoksa bi sürü genç yetenek var. nirde omnlar ha nerde:kkk: gerçi bunlara torpil yapan neden yaptı anlamakta zorlanıyorum:44: yani neyse:ssz: başka bi şey demiyorum anladınız:ssz:

bende izlemiycem sinir sistemme yazık:kkk::1::1: bende sıkılııyormda kkya dalıyorum:126:

sete şöyle bi görünsene kız:23: belkim sendeki ışığı fark ederler:23::23::23: bende mısır patlatıp geliyorıum size:10::10: birlikte yeriz:125::39::39:

meldoşa dedim ya tatlı bacım:ssz:halkın sesiyim ben:82::9::9::9:

puhahaaaa:60::60::60: koptum evlat olsa sevilmezler diyo:60: haklısın:60: lügatıma bu kelimeyi kattığın için sana müteşekkirim:16:

niye kız izle kanıtı. her bi şeyi inceliyolar seviyorum ben:21: komiserlerde hoş haaa:23:

kazakistan kılıklı mı:60: ilk zamanlar bende sevmemiştim ama sonra sevdim:8:

anladıkk:23::23::23::23::23:
çekirdek patlamış mısırla keşfedilmeyi beklersem oturduğum yerde camış gibi olurummmm sadece:60:
nurandaki şans bizde yokkk :31::31:

anladıkk:23::23::23::23::23:
çekirdek patlamış mısırla keşfedilmeyi beklersem oturduğum yerde camış gibi olurummmm sadece:60:
nurandaki şans bizde yokkk :31::31:

çok zekisin bebeğim:23: sendeki ışığı burdan görebiliyorum:23::23::23:

nuran gibi zopayla gidip dalcan sete:41: he bi de recisörü tersleyip çemkirecen :36::60: son olarakta şöyle savuracan saçlarını:8::9::9::9:

hakkat nerde bizde o şans :2:bu yetenekle holıvıdda olurduk:ssz:

çok zekisin bebeğim:23: sendeki ışığı burdan görebiliyorum:23::23::23:

nuran gibi zopayla gidip dalcan sete:41: he bi de recisörü tersleyip çemkirecen :36::60: son olarakta şöyle savuracan saçlarını:8::9::9::9:

hakkat nerde bizde o şans :2:bu yetenekle holıvıdda olurduk:ssz:
esahhh mı diyon :1::1:
zeboşşş holıvıdı geçtim bolıvıda da razıyımmm :60::60:

Back
X