Yaşadığım şehirde hatırı sayılır bir kuaför salonunda kaşlarımı aldırdım uçlarını almayın kaşım kısalmasın dememe rağmen sanki tam tersini demişim gibi aynaya bakınca şok oldum, ama yapılcak birşey yoktu elinize sağlık güzel oldu dedim ve çıktım, daha sonra Google üzerinde hatırladığım kadarıyla 2 yıldız verip üste yazdığım gibi çok ilgili ve naziktiler ama kaşım kısalmasın dememe rağmen sanki tam tersini demişim gibi çok ince aldılar üzgünüm yazdım , aradan 10 gün geçmiştir sen misin bunu yazan
telefonla kuaför salonuna gitmeden önce randevu almıştım oradan buldular beni ve şimdi farklı farklı numaralardan beni arayıp duruyorlar böyle birşey olabilir mi ya , beni arayıp neden öyle yazarsın gibisinden trip atılır mı ? dinlemedim kapattım telefonu şimdi farklı farklı numaralardan arıyorlar ben engelliyorum , utandımda aradılar diye çünkü kadın gerçekten çok nazikti ilgilendi onun için yüzüne karşı ne yaptın sen kaşıma diye kırmak istemedim, ne yapabilirdi çıkan kaşları geri mi eklicekti , nereden yorum yapasim tuttu ne yapsam elime yüzüme karışıyor beni arayıp durucaklarina şikayetlere odaklanıp hatalarını düzeltmeleri gerekmiyor mu tek kötü yorum benim değil, silmeyi düşünüyorum yorumumu