Kötu

Lanet pislik herif yahu. İğrenç ya. Ne zamandır evlisin cnm dertleşmek ister misin

İnan bilmiyorum 1 senedir böyle cocuk doğar doğmaz. Bu sorumluluk ona zor geldi belliki
Ey bbim hikmetinden sual olunmaz ama ben doktor doktor gezerken durmum olmamasına rağmen özellerde tedavi görürken bu adi adama evlat veriyorsn ya

Cocuk icin bile olsa beni kabul etmiyor demissiniz..
Cocugun icin seni sevmeyen , senden igrenen, midesi bulanan bir adamla birlikte olmaya devam mi edeceksin..?

Ileride cocugunuz buyuyecek, simdiki cocuklarin akli zehir gibi..
O evin icindeki huzursuzlugu, annesinin mutsuz oldugunu gormeyecek mi sahit olmayacak mi cocuk ?
Yazik degil mi kendinize, cocugunuza..

Çocuğu bir koz olarak görüp evlilik garantisi sanmak bana tuhaf geliyor. Adam en basından böyleyse, bu adama cocuk doğurmak bana yine tuhaf geliyor. Mesleğine öğretmen yazıp Türkçe konuşmamak, adam dövse de sövse de, adamın annesi her seye karışsa da ayrılmamak bana hep tuhaf geliyor.
Kadın bence daha güçlü bir varlık.

hiç üsteleme , bırak boşanırsa boşansın . onlar nasıl sözler öyle, midesi bulanıyomuş falan.. sen onun çocuğunun annesisin yaa

Senden igreniyorum,midem bulaniyor diyen bi varliga ->Onu hala seviyorum demeyin,
Kendinize sayginiz olsun,siz annesiniz
Cocugunuza guzel ornek.olmalisiniz
Allah yadimciniz olsun ..

sizin iliskide esinizin gariplikleri cok var ama bence sizde de tavir soylem ifade sıkintisi var gibi.. bebek olunca acaba esinize sirt mi cevirdiniz? kiskanc biri midir esiniz?
siz birseyleri anlatamayip, yuzunuzu gozunuzu devirip susuyor musunuz? tartismamak icin susup adami duvarla konusuyor gibi mi hissettiriyorsunuz?
gebelikte cinsellikten kactiniz mi?
kilonuz cok mu?
sizden daha akilli zeki bilgili bir kadin olmanizi mi bekliyor esiniz.
bunlari esinin yaptiklarini mesrulastirmak sormuyorum..
sizin iliskide ki hatalarinizi da yazmaniz lazim...
yaziya bakinca canavar koca -durup dururken annesinin lafina bakip sovup dovup birakan koca var.
ek. yukarida ki sorumlarimi garip bulabilirsiniz. konu sahibini yermek icinde sormuyorum. tesekkurler.

dayak var hakaret var ama kocamı seviyorum da var. of midem bulandı.

Bende anlamıyorum nasıl seviyorsunuz tamam sevmişsiniz zamanında ama bu kadar aşagılasa,çektirse,mağdur etse insan nefret eder

miğde değil mide,nuska değil muska öncelikle ikincisi bu tarz şeylere inanmayın... hem gerçek değil hem günah....kendinizi geliştirin, oğlunuza iyi bir anne ve baba olun...okuyun okutun...

Ortada mı kaldın? Allah aşkına kocan sana değer vermiyor bari sen kendine değer ver. Ne demek ortada kaldım.. kocan mıydı seni ortadan çekip alan. Güçlü ol lütfen. O da midesi bulanıyorsa derin derin nefes alsın iyi gelir. Sevin böyle birinden kurtulacağın için, dayak da yiyormuşsun, bırak anasıyla öutlu mesut yaşasın pis adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…