- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi miraclebeyb
-
Lanet pislik herif yahu. İğrenç ya. Ne zamandır evlisin cnm dertleşmek ister misinEvlendiğime bin pişman oldum ben bu adamı nasıl sevdim evlendim nasıl güvendim. Bi de cocugu benden alacakmış cocuk olmasa arkama dönüp bakmam bile diyor üstüne. Hayal kırıklığına ugradım ben bunların hiç birini haketmedim bir gün bile saygısızlık etmedim ama o ban tonlarca etti.
2 senedir :'( tanıdığım insanlarada güveneyorum derdimi anlatamıyorum kimseyeLanet pislik herif yahu. İğrenç ya. Ne zamandır evlisin cnm dertleşmek ister misin
Aşkısı niye böyle oldu bu adam? Ne zamandr böyle2 senedir :'( tanıdığım insanlarada güveneyorum derdimi anlatamıyorum kimseye
İnan bilmiyorum 1 senedir böyle cocuk doğar doğmaz. Bu sorumluluk ona zor geldi bellikiAşkısı niye böyle oldu bu adam? Ne zamandr böyle
Ey bbim hikmetinden sual olunmaz ama ben doktor doktor gezerken durmum olmamasına rağmen özellerde tedavi görürken bu adi adama evlat veriyorsn yaİnan bilmiyorum 1 senedir böyle cocuk doğar doğmaz. Bu sorumluluk ona zor geldi belliki
sizin iliskide esinizin gariplikleri cok var ama bence sizde de tavir soylem ifade sıkintisi var gibi.. bebek olunca acaba esinize sirt mi cevirdiniz? kiskanc biri midir esiniz?Kizlar ben cok mutsuzum kötuyum hayatim evliligim cok kötu gecti. Esim beni sevmiyor sana bakinca igreniyorum migdem bulaniyor dyor biz sadece 2 sene evliyiz. Bebegimiz oldu dunya guzeli oglum var. Ailelerde anlasamiyor esimin ailesi bana cok cektirdi. Simdi oglumla yalniziz oglum daha 1 yasinda esim benden bosanacakmis aramiz boktan evden terkettim.. Ama onu hala cok seviyorum napicagimi hic bilmiyorum benode geri kabul etmiyor cocuk icin olsa bile.. aldatmıyor da neden bu kadar degişti bilmiyorum beni cok seviyordu acaba biri ona nuska mı yaptırdı? Kafamda deli sorular....??!
Ortada mı kaldın? Allah aşkına kocan sana değer vermiyor bari sen kendine değer ver. Ne demek ortada kaldım.. kocan mıydı seni ortadan çekip alan. Güçlü ol lütfen. O da midesi bulanıyorsa derin derin nefes alsın iyi gelir. Sevin böyle birinden kurtulacağın için, dayak da yiyormuşsun, bırak anasıyla öutlu mesut yaşasın pis adamBiz cok iyiydik birden bire değişti anneside az kıskanmadı ne yaptı ne etti beeni kötüledi kac kere dayak yedim annesi yuzunden birsürü yalan birsürü suc bulmasına bide ailemi sucluyor benim ailemin yaptıgını söylüyorlar. Cocukla kaldıö orrada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?