kötüler neden hep mutlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
bakmasaydım iyidi ya. bakacağım tuttu. bi müzik platformundan eski sevgilimin hesabına baktım.

bi liste yapmış : nişan

içime öküz oturdu resmen. ona üzülmedim aslında. kendime üzüldüm bi an. onla ayrıldığımızdakiyle aynı yerdeyim ben hala. hala yerimde sayıyorum işimi elime alayım diye ki biriyle tanışıp belki bi gün evlenirim vs ama bilmiyorum artık.

beni 9 senenin üstüne evli bi kadınla aldatıp sonra terk etmişti. üstelik o başka bi ile işi için giderken tüm ihtiyaçlarını birlikte karşılayıp ben ona gerekenleri kargoladıktan sonra. mükemmel bir sömürülme hikayesi benimkisi.

üzüldüm kendime ben. sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibime geliyor. ben asla insan kullanamadım ne bileyim insanları tutup da üstlerine basıp çıkamadım. bunun karşılığı ezilmek küçük görülmek unutulmak vefasızlık oldu.

ben böyle nasıl baş edeceğim hayatla bu aptallıkla?

hani ayrıldıktan sonra bir yarış gibi olur ya kim daha iyi olacak diye. ben hem kazığın büyüğünü yedim hem de o yarışı kaybetmişim gibi hissediyorum. yüzyüze denk gelsem kafamı dimdik tutabileceğim hiçbir şey yok. toplumda beni değil onu el üstünde tutuyorlar.

ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. hem gururumdan hem ağladıkça yaşlanıyorum.

öyle işte. neden yazdım bilmiyorum belki de yalnızlıktan kimseyle paylaşamadığımdan.

Gecmis olsun. Gurur yapıp ağlamıyorsunuz bence. Cünkü o kişi için ağlamayı kendinize yediremiyorsunuz, ama: siz o kişi için üzülmüyorsunuz ki. Onu zannettiğiniz kişi için üzülüyorsunuz. Emeklerinize üzülüyorsunuz. Ve bu gayet doğal. Kendinizi de suçlamayın asla. Sizlik bir durum değil. Karşı taraf şerefsiz. Ve her zaman kötüler mutlu degil. Siz kendi. Hayatınıza sımsıkı sarılın. Mutlu olmaya odaklanın. Küçük adımlarla kendinizi iyileştirin. Sonunda mutlu olan siz olacaksınız bundan emin olun

9 yılınızı özenle heba eden biri için kendinizi aşırı derecede hırpalamaz mısınız rica etsem.
Evlenip, kucağınıza masum bir melek konduktan sonra bu acıyı yaşamaktansa, böylesi daha hayırlı. Kurtulmuşsunuz evet bedeli biraz ağır olmuş. Ama yine kardasınız. Hayatınıza girecek olan kişiye haksızlık etmemek adına pozitifleşmeye çalışın

evet gururumu çok kırdı. bir de unuttum onu gerçekten 2 sene oldu ayrılalı. sevgim bitti

unutamadığım yediğim kazık ve benim hayatımdaki negatif etkisi.

sarılıyorum hayatıma ama bugüne gelmem de kolay olmadı. isterdim ki o benim güzel haberlerimi alıp mutsuz olsun. ama yapamadım yenilmişim gibi hissediyorum.

hırpalamamaya çalışıyorum işte ama içimde yenilmişlik duygusu var.

ben de ona şükrediyorum. bana evlenme teklifi etmişti. hani bunun güzel bi his olması lazım ben ağlamaya başlamıştım. demek ki hissetmişim bişeylerin yanlış olduğunu. şu an onla evlenen ben olmak istemezdim.

benim üzüntüm dedim ya işte o duysaydı benim güzel haberlerimi kafasını vursaydı.

hayatıma birini alamadım halen ondan sonra. bir acı taraf da bu. kimseye güvenemiyorum

Sen yerinde sayarken o hayatına devam etti o yüzden mutlu. Kötü insanların pişman olmasını dileyerek her gün sırf bunu düşünmek için uyandığın anda kaybediyosun. Kimse pişman olmicak,seni hatırlamıcak,hepsi mutlu yaşıcak. Ama neden sen yaşamıyosun?! Asıl mesele bu. Kendi mutlu hayatını yarat. En büyük intikamın bu olsun. 15 dakikalık süre koy ağla dök içini sonra bi daha bu sayfayı açmamak üzere hayatına devam et. Kişisel gelişimine yönelik ne iyiyse onunla kaliteli zaman geçir

yok bunla yaşamıyorum. ama hayatıma devam etmemi sağlayan şey hayatımı güzelleştireceğim duygusuydu. hayat bu işte olmadı. şimdi kıyaslayınca yenik hissediyorum durum bu.

mutlu olduklarını biliyorum. sadece ben de mutlu olmak isterdim elimden geleni yapıyorum ama işte ne bileyim ben bu işi bilmiyorum galiba. herkes düşman oluyor bana kendi ailem bile.

Bak o pisliğin seni boynuzlayıp sonra başka bi hatunla sefa sürmesi senin kontrol edemiceğin bişey. O yüzden unut onu gitsin. Unutmak senin iradende. Sadece alışkanlık gibi bişey olmuş. Adalet terazin onun yağmur altında sokaklarda ağlamasını istiyo ama yok yok yok olmaz. Kontrol edeceğin şey ne? Senin hayatın. Okulunu oku,işini geliştir,hobi edin,arkadaşlarınla gez,alışverişe çık. Ve kısmet kader gibi şeylere bel bağlama insan kendi kaderini kendisi çizer.

ya benim yaşım 30 artık böyle şeyler etkimiyor bana alışveriş falan ne bileyim halime şükür yine ama bunlar basit geliyor bana anlatabiliyor muyum. arkadaşlarla çık otur falan ee? sonra nolcak. işte işimle ilgili sınavıma hazırlanıyorum ona yüklendim iyi çalışıyordum aslında bu aralar.

bu haberi görmeseydim iyidi.

aşırı duygusalım galiba ben. nasıl oluyor da kötü haberleri alıp devam ediyorsunuz hayata kk hatunları? benim heralde biraz sıkıntım var bu konuda.

aslında ben hiç kaderci değilimdir. ondan sanırım biraz da panik halindeyim içim rahat etmiyor.

Mesele onun hayatının iyi olması değil kendi hayatını iyi bulmuyor olman. Kendini güçlendirmemişsin ki bir haberiyle yıkılıyorsun. Bu işi rekabet meselesi haline getirme. Ne belli köyden bulduğu bi kızla evlenmediği,ya da mutlu değildir,ya da o kadına da aynı tezgahları çeviriyodur. İşine ve sınavına yönel. İşleri kendi lehine çevir. Onun seni yıkmasına izin verme. 9 yıl iliğini kurutmuş gereksiz herif

ilk ayrıldığımızda çok kötüydüm ben. bu yarış hırsıyla toparlanabildim fit olucam sınavımı kazanıcam sevgili bulucam vs diye. ee elimde patladı hepsi. tabi ki devam ediyorum çabalamaya ama işte onla o modda kalmışım. benim için nötr birisi ama benim hayat gayem onu geçmek olmuş artık. ben hemcinsimi kıskanmadım hiç kariyer ve işte ne bileyim evli vs diye. şu an onu kıskanıyorum benim desteklerimle geldiği için.

bana benim ona verdiğim desteği verecek birini aradım. ailemden biri bile olmadı o kişi. yine kendi başımayım. kendi kendime destek vermeye çalışıyorum falan böyle..

Hiii hırs çift taraflı bıçak. Sana doğru dönerse seni yer bitirir. Olmadı diye bişey yok. Hırs ettiğin için olmaz. Hırsını yen. Konu eski sevgilin değil. O gereksizin canı cehenneme zaten

Ayyyyy bi iyilik meleği daha. Lokmasını al dediklerindenim işte. Tamda oyum. Yardım etmek. İhtiyacı olanın ihtiyacını gidermek tamda benim işim. Önceleri bende şikayetciydim. Ya şimdi diyorumki kafama yastığa koyduğumda vicdanım rahatmı rahat. Rabbim gönlümden merhamet duygusunu almasın yinede. Kullandırma kendini. Bu isteğini ihtiyaç sahiplerine yap. Olana vermeyi bırak. Ders çıkar. Ve buna inan kim mutluluk pozu vermeye çalışırsa asıl o mutsuzdur. İspat peşindedir. Sen sahipsiz değilsin. Senin sahibin herşeyi görüyor ve kimse yaptığının karşılığını bulmadan hayatını sonlandırmıyor. Kalbin kırıldığında üzülüyorsun toparlanmaya çalışıyorsun. Ama kalp kırdığında işte onun toparlanması telafisi çok zor yastık batıyor yorgan batıyor vicdan huzursuz oluyor. Kurtulduğuna şükret ve saçma insanları takip dahi etme. Gösterdiği ile yaşadığı kimsenin bir değil. Saygılar

Hiii hırs çift taraflı bıçak. Sana doğru dönerse seni yer bitirir. Olmadı diye bişey yok. Hırs ettiğin için olmaz. Hırsını yen. Konu eski sevgilin değil. O gereksizin canı cehenneme zaten

evet belki daha önce hiç biriyle yarışmadığım için bilmiyorum bu duyguyu. ama başka türlü bu kadar büyük bir kazığı kafamdan atıp kendime nasıl pozitife çevirebilirim ki?

hırsımı yenersem ilerlemeye gücüm kalmayacak sanki elimdeki tek şey o şu an. anlatamıyorum ama gerçekten hayatımda hiçbir güzellik yok. berbatlıkların içinden kendime güzellikler çıkarmaya çalışıyorum en büyük itici gücüm de küllerimden doğmaktı

Hırs ı bırak o mutluluğa değil belaya götürür hırs çünkü hiçbir zaman hayatındaki güzellikleri görmene izin vermez sadece yetersiz der sana.

Ağla bence.
Gurur yapacak bir şey yok.
Ağla ve rahatla.
Yaşaman gereken yası erteleme, bastırma.

Onu geçicem deme. Strese girersin. Yediğin en güzel yemek saman kıvamı alır. Şöyle düşün "gereksiz herif kendi kalitesini gösterdi ben başarılı olcam ona ihtiyacım yok" gibi telkinlerde bulun

çok teşekkür ederim. çöküş anı olur ya öyle bi anda yazdım işte. yazdıklarınız bi nebze nefes oldu içime resmen nefesim tıkanmış.

aslında takip etmiyorum kurcalasam çok şey bulurum. işte şarkı listesine acıklı şarkılar ekliyordu ben de gaza geliyordum oh üzül falan diye sırf ondan bakıyodum itiraf ediyorum. patladı işte :)

çok teşekkürler sözleriniz için.

Ağla bence.
Gurur yapacak bir şey yok.
Ağla ve rahatla.
Yaşaman gereken yası erteleme, bastırma.

ya ben çok ağladım zamanında buralarda. yolda ağladım gece ağladım sabah ağladım psikiyatrda ağladım arkadaşıma ağladım anneme ağladım. ona artık ağlayacak tek damla göz yaşım yok. buraya da yazmıştım bir gün bir daha onun için ağlamayacağım diye. o günden beri bir kez olsun onun için ağlamadım.

yasımı yaşadım çoktan 2 sene oldu ayrılalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…