- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Onu geçicem deme. Strese girersin. Yediğin en güzel yemek saman kıvamı alır. Şöyle düşün "gereksiz herif kendi kalitesini gösterdi ben başarılı olcam ona ihtiyacım yok" gibi telkinlerde bulun
ya ben çok ağladım zamanında buralarda. yolda ağladım gece ağladım sabah ağladım psikiyatrda ağladım arkadaşıma ağladım anneme ağladım. ona artık ağlayacak tek damla göz yaşım yok. buraya da yazmıştım bir gün bir daha onun için ağlamayacağım diye. o günden beri bir kez olsun onun için ağlamadım.
yasımı yaşadım çoktan 2 sene oldu ayrılalı.
Yani bilmiyorum bence insan kendine böyle kısıtlamalar getirdikçe daha da darlanıyor
Belki bir kez de şimdi ağlaman rahatlatacaktır o yüzden içinden gelen buysa, ruhunun buna ihtiyacı varsa diye dedim
Ha bir de o kadercilikle ilgili yazına katılıyorum
Kaderci olsak insanların bize yaptıklarını daha rahat kabullenirdik bence yani şöyle hak ettiğini bulur derdik, nasibim değilmiş falan derdik ama kaderci olmayınca her şeyin yükü omzuna biniyor gibi oluyor
İlla sevgili dersen bulursun bir sevgili sonra beterine toslaman an meselesi. Çünkü sevgilin ondan daha iyi olmalı gözünde. Ondan daha iyi kazıklayanda çıkabilir. Böyle olmaz. Neye saplanırsan o sınavın olur. Rahat ol rahat bırak. Onunla karşılaştırmadan sev sevil. O kişiyle yarışmadan. İnşirah suresini oku. Gönlüne ferahlık gelecek. Dertlerin tane tane dökülecek. Aklından çıkart nasılmı. Bi kendine gel. Bi aynadan bak bi farkında ol. Hayatın geçiciliğine bak. Hayattaki görevlerine bak. Merhametinmi yüksek her gün kapındaki hayvanlara yemek vererek başla. Yürürken eline ekmek al kuşlara yem at. Kedi köpek için yemek ver. Hırsı bırak. Takıntı huyunu bırak. Bi rahatla bak hayat farklı tarafını gösterecek. Ve şunuda unutma nezaman derdini en derin hissedersen o işte dönüm noktandır. Güzel günler yaklaştı son çırpınışlarındır.işte o bana yetmiyor artık. ihtiyacım tabi ki yok. ama hani filmlerde olur ya intikamını almadan rahat edemez başrol benim intikamım da onu geçmekti. bunu şak diye değiştiremem beynimde ya nası yapıcam
Dostum bunu yaşadım özele yazıyorumişte o bana yetmiyor artık. ihtiyacım tabi ki yok. ama hani filmlerde olur ya intikamını almadan rahat edemez başrol benim intikamım da onu geçmekti. bunu şak diye değiştiremem beynimde ya nası yapıcam
Dostum bunu yaşadım özele yazıyorum
Gerçekten, isteyerek ve bilerek kendinizi mutluluk için saldığınız gün, güzel günleriniz başlayacak. İçinizde matem havası, cenaze evi modundasınız. Bi bırakın kendinizi, bi yakalayın şu pozitifliği, bakın bakalım nişan playlist mi yapmış yoksa evlenmiş mutlu mu olmuş umurunuzda olacak mı..
Amaaan sen duydun da ne oldu onun guzel haberini? Inaniyor musun mutlu olacagina? Sevgiliyken seni aldatan omurgasiz evlendigi kiza farkli davranir mi saniyorsun ? Uzul ama guzel haberini senin aldigina degil o kiza uzul. Yazik me bicim bir omurgasizka evleniyor. Hersey nasip. Senin de nasibinde olan neyse onu yasayacaksin. Bosveeer. Hem niye birini hayatina alamiyorsun ki? Ben de esimden onceki iliskimde aldatildim. Ustelik esim de aldatilmis :) Ama birbirimize deli gibi asik olduk guvendik evlendik valla. Benim ser..fsiz de benden once evlendi sonra duydum ki zavalli kizi da aldatmis hem de kizin en yakin arkadasiyla. Arsiz bir de imam nikahi kiydik biz kiz hamile demis. Ikinize de bakarim tarzi sacmalamis durmus :) Tabi kiz akilli basmis tekmeyi haysiyetsize. Gece gece bak iyi saydirdim sayende. Allaha havale et. Yarina kalsa da yanina kalmiyor inan.hırpalamamaya çalışıyorum işte ama içimde yenilmişlik duygusu var.
ben de ona şükrediyorum. bana evlenme teklifi etmişti. hani bunun güzel bi his olması lazım ben ağlamaya başlamıştım. demek ki hissetmişim bişeylerin yanlış olduğunu. şu an onla evlenen ben olmak istemezdim.
benim üzüntüm dedim ya işte o duysaydı benim güzel haberlerimi kafasını vursaydı.
hayatıma birini alamadım halen ondan sonra. bir acı taraf da bu. kimseye güvenemiyorum
Amaaan sen duydun da ne oldu onun guzel haberini? Inaniyor musun mutlu olacagina? Sevgiliyken seni aldatan omurgasiz evlendigi kiza farkli davranir mi saniyorsun ? Uzul ama guzel haberini senin aldigina degil o kiza uzul. Yazik me bicim bir omurgasizka evleniyor. Hersey nasip. Senin de nasibinde olan neyse onu yasayacaksin. Bosveeer. Hem niye birini hayatina alamiyorsun ki? Ben de esimden onceki iliskimde aldatildim. Ustelik esim de aldatilmis :) Ama birbirimize deli gibi asik olduk guvendik evlendik valla. Benim ser..fsiz de benden once evlendi sonra duydum ki zavalli kizi da aldatmis hem de kizin en yakin arkadasiyla. Arsiz bir de imam nikahi kiydik biz kiz hamile demis. Ikinize de bakarim tarzi sacmalamis durmus :) Tabi kiz akilli basmis tekmeyi haysiyetsize. Gece gece bak iyi saydirdim sayende. Allaha havale et. Yarina kalsa da yanina kalmiyor inan.
kıyamam sana. Benim de böyle bir şeyle karşılaşmam an meselesi sanırım, bakmasak iyi aslinda niye bakıyoruz ki? cehalet mutluluk yemin ederim, bilmeyince daha güzel her sey ama yok ölüyoruz meraktan.bakmasaydım iyidi ya. bakacağım tuttu. bi müzik platformundan eski sevgilimin hesabına baktım.
bi liste yapmış : nişan
içime öküz oturdu resmen. ona üzülmedim aslında. kendime üzüldüm bi an. onla ayrıldığımızdakiyle aynı yerdeyim ben hala. hala yerimde sayıyorum işimi elime alayım diye ki biriyle tanışıp belki bi gün evlenirim vs ama bilmiyorum artık.
beni 9 senenin üstüne evli bi kadınla aldatıp sonra terk etmişti. üstelik o başka bi ile işi için giderken tüm ihtiyaçlarını birlikte karşılayıp ben ona gerekenleri kargoladıktan sonra. mükemmel bir sömürülme hikayesi benimkisi.
üzüldüm kendime ben. sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibime geliyor. ben asla insan kullanamadım ne bileyim insanları tutup da üstlerine basıp çıkamadım. bunun karşılığı ezilmek küçük görülmek unutulmak vefasızlık oldu.
ben böyle nasıl baş edeceğim hayatla bu aptallıkla?
hani ayrıldıktan sonra bir yarış gibi olur ya kim daha iyi olacak diye. ben hem kazığın büyüğünü yedim hem de o yarışı kaybetmişim gibi hissediyorum. yüzyüze denk gelsem kafamı dimdik tutabileceğim hiçbir şey yok. toplumda beni değil onu el üstünde tutuyorlar.
ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. hem gururumdan hem ağladıkça yaşlanıyorum.
öyle işte. neden yazdım bilmiyorum belki de yalnızlıktan kimseyle paylaşamadığımdan.
kıyamam sana. Benim de böyle bir şeyle karşılaşmam an meselesi sanırım, bakmasak iyi aslinda niye bakıyoruz ki? cehalet mutluluk yemin ederim, bilmeyince daha güzel her sey ama yok ölüyoruz meraktan.
yalniz şöyle bir sey var benim gerizekali eskisi whatsapp hikayeye elinde yüzük fotoğraf koymuşlugu var kezbanlar gibi. göğsüme değil öküz dinozor oturmuştu. fake atmış bana. oyle bir şey olabilir mi? bu erkekler iyice kadijlara benzemeye başladı çünkü. normal şartlarda nişanı olan adamın Nişan diye muzik listesi yapacağını sanmam. dikkat çekme çabası veya başka bir anlamı olabilir listeye nişan adını vermesinin. bu arada Spotify sanırım platform orada kişi aratiliyor mu? cok aktif kullanmıyorum ben de benimkine bakayım varsa öyle özellik
Allah kimsenin ahını kimsede koymaz.
Yarattığı kulunu da yalnız çaresiz bırakmaz.
Sabret.
maalesef canım, bizi üzenler yaptıklarından vicdanları bile sızlamadan hiçbir şey olmamış gibi mutlu mesut hayatlarına devam ediyorlar. isyan etmek istemiyorum ama bu adalet sistemine güvenim inancım kalmadı.
bunlardaki genişlik konya ovasında yok yemin ediyorum. benim ödüm kopar bir insanın hakkına girmekten.arkamda ne bırakıyorum diye bi döner bakarım, haksızlık mı ettim ediyorum diye ölçer tartar öyle bi karar veririm. ama bunlarda ne insanlık var ne de vicdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?