- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Güzelmiş deneyeceğim ☺
Ben bazen sadece enerji çalışması mı öyle bişey yapıyorum ferahlatıyo. Belli şekilde uzanıp Bi ışık topu hayal edip içimden olumlamalar söylüyorum. Benim de meditasyonum bu
Aslında hayal kurmak da etkili bence. Başardığım zaman olacakları düşününce de hırs geliyor.
ne gibi mesela? çok gizemli konuşuyorsunuz :)
Nasıl anlatılır bilmiyorum ama olurda denk gelirseniz bir gün anlarsınız.
hmm şimdi anladım galiba pardon dersten kafam sıvılaşmış :)
yani adamın bilmediğiniz şeyleri olabilir mutlu sanmayın ilerde karşınıza çıkabilir mi diyorsunuz?
Bu zamana kadar pediatri istiyordum ama bu aralar ne istediğimi bilmiyor gibiyim.aynen hayal kurmak iyi oluyor ne bölümü istiyorsun
orda kendini hayal et mesela maaşın olucak vs.
hmm bak o da güzel bi meditasyonmuş ben genelde düşünmeme ve boşluk hissiyatı yapıyorum kafamı resetliyor iyi geliyor.
Sonuç olarak İnsan içinde hangi mevsimi yaşıyor bilemeyiz.
Bu zamana kadar pediatri istiyordum ama bu aralar ne istediğimi bilmiyor gibiyim.
Senin hedefin yüksek olduğuna göre ya göz ya derma diye tahmin ediyorum
Hep ne kadar yorucu olduğundan bahsediyorlar o yüzden kararsızım. Çocukları sevdiğim için belki çocuk psikiyatrisi yazarım diyorum ama zor tabi o.ahaha spoiler vermiyorum :)
pediatri istiyorsan kas biraz çok rahat yaparsın ilk tusta hiç uzatma boşu boşuna derim gerek yok 6 ay uzatmaya
Hep ne kadar yorucu olduğundan bahsediyorlar o yüzden kararsızım. Çocukları sevdiğim için belki çocuk psikiyatrisi yazarım diyorum ama zor tabi o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?