kötüler neden hep mutlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen hayal kurmak iyi oluyor ne bölümü istiyorsun

orda kendini hayal et mesela maaşın olucak vs.

hmm bak o da güzel bi meditasyonmuş ben genelde düşünmeme ve boşluk hissiyatı yapıyorum kafamı resetliyor iyi geliyor.

Bu zamana kadar pediatri istiyordum ama bu aralar ne istediğimi bilmiyor gibiyim.
Senin hedefin yüksek olduğuna göre ya göz ya derma diye tahmin ediyorum

Sonuç olarak İnsan içinde hangi mevsimi yaşıyor bilemeyiz.

anladım haklısınız aslında. zaten sonlarda yazmıştım nişanı öyle bi duyurmuş sadece resim bile yok bi gariplik var yani. yaptığı listede bile kıro kıro şarkılar var yani. sanki olsun bitsin gibisinden yapmış gibi.

Bu zamana kadar pediatri istiyordum ama bu aralar ne istediğimi bilmiyor gibiyim.
Senin hedefin yüksek olduğuna göre ya göz ya derma diye tahmin ediyorum

ahaha spoiler vermiyorum :)

pediatri istiyorsan kas biraz çok rahat yaparsın ilk tusta hiç uzatma boşu boşuna derim gerek yok 6 ay uzatmaya

ahaha spoiler vermiyorum :)

pediatri istiyorsan kas biraz çok rahat yaparsın ilk tusta hiç uzatma boşu boşuna derim gerek yok 6 ay uzatmaya
Hep ne kadar yorucu olduğundan bahsediyorlar o yüzden kararsızım. Çocukları sevdiğim için belki çocuk psikiyatrisi yazarım diyorum ama zor tabi o.

Hep ne kadar yorucu olduğundan bahsediyorlar o yüzden kararsızım. Çocukları sevdiğim için belki çocuk psikiyatrisi yazarım diyorum ama zor tabi o.

sağlık bakanlığı kadrosu yazarsan iyi çalışırsan yapılabilir bence. çok arkadaşım kazandı öyle.

pediatri zor gerçekten acili bile yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…