- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi esmergizmo
-
HangimiZ sevmedik çılgınlar gibi diyesim geldi.Evet canım kötülerin dünyası burası.Saflıkmı aptallıkmı bilmiorum.Ama ben beceremedim.Umarım bigün iyilerde kazanır.bakmasaydım iyidi ya. bakacağım tuttu. bi müzik platformundan eski sevgilimin hesabına baktım.
bi liste yapmış : nişan
içime öküz oturdu resmen. ona üzülmedim aslında. kendime üzüldüm bi an. onla ayrıldığımızdakiyle aynı yerdeyim ben hala. hala yerimde sayıyorum işimi elime alayım diye ki biriyle tanışıp belki bi gün evlenirim vs ama bilmiyorum artık.
beni 9 senenin üstüne evli bi kadınla aldatıp sonra terk etmişti. üstelik o başka bi ile işi için giderken tüm ihtiyaçlarını birlikte karşılayıp ben ona gerekenleri kargoladıktan sonra. mükemmel bir sömürülme hikayesi benimkisi.
üzüldüm kendime ben. sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibime geliyor. ben asla insan kullanamadım ne bileyim insanları tutup da üstlerine basıp çıkamadım. bunun karşılığı ezilmek küçük görülmek unutulmak vefasızlık oldu.
ben böyle nasıl baş edeceğim hayatla bu aptallıkla?
hani ayrıldıktan sonra bir yarış gibi olur ya kim daha iyi olacak diye. ben hem kazığın büyüğünü yedim hem de o yarışı kaybetmişim gibi hissediyorum. yüzyüze denk gelsem kafamı dimdik tutabileceğim hiçbir şey yok. toplumda beni değil onu el üstünde tutuyorlar.
ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. hem gururumdan hem ağladıkça yaşlanıyorum.
öyle işte. neden yazdım bilmiyorum belki de yalnızlıktan kimseyle paylaşamadığımdan.
5. Sınıfım. Pek sıkı başlayamadım ama başlayacağım umarım artık.aman aman sıkı tut kendini benden ibret al. kaçıncı sınıfsın?
aynen öyle iyi gizlemiş ben de aksi gibi saf falan sanıyordum iyi mi ava giderken avlandım. ben kendimi zeki sanırdım beni bile kandırdıysa helal olsun diyorum sadece. gerçekten şok oldu ama yaa hani hababam sınıfındaki doğrucu köylü ahmet gibiydi herkes de şok oldu yani.
ilk tanıştığımda çok irrite olmuştum keşke diyorum ah keşke içgüdülerimi dinleseydim mantığım yerine. fazla mantık da iyi değil yani
5. Sınıfım. Pek sıkı başlayamadım ama başlayacağım umarım artık.
Ahhahaha çok güldüm hababam benzetmesine
Hala sürebilirdi şu an onunla evlenmiş bile olabilirdin yine iyi kurtarmışsın bence.
Hisler önemli gerçekten ya. Geçtiğimiz sene bana samimi gelmeyen ve nedense hep iltifat etmesine rağmen bende hiçbir his uyandırmayan biri vardı -ki ben hemen iltifata sevilmeye karşı ısınırım severim karşımdakini- mantıken sevgisine sözlerine ikna oldum, uzun süre sonra ilk kez ben de ona adım attım ve ilk fırsatta yarı yolda bırakıldım.
O kadar iyi anlıyorum ki başta dediklerini. Hatta benimki daha kötü bence. arkadaşım sandığım kişilerin ayrıldıktan sonra yapışmasını yaşadım hatta direkt gidip sevgili oldu bazılarıbence de önemli.
bi bilsen ex i etrafımdaki kızlar bile beni kıskanırdı onun bana davranış şeklinden dolayı :) şu an o yüzden bana takıntılı bikaç kız kaldı arkadaşlarımdan ve ayrıldıktan sonra bana inadına adama yapıştılar :) baya zevk aldılar ben aldatıldım kötü günler geçirdim diye. acayip kişilikler işte
ya düşün dirseğim acımasın diye elini altına koyardı masada koyarken :)) dersin ki ay ne düşünceli erkek :))))) ne çok seviyo.
içgüdü önemli mirim.
5sen otur çalış az kalmış intörnken hiçbişi yapılmıyor zaten. bizim 5 stajları çok zordu internken de en kötü gruplara düştüm hep. sonra mezun olunca exin saçmalıkları depresyonları bi türlü çalışamamalar derken bu haldeyim. valla çok pişmanım ne yalan söyleyeyim en güzel yıllarımı harcadım evde
O kadar iyi anlıyorum ki başta dediklerini. Hatta benimki daha kötü bence. arkadaşım sandığım kişilerin ayrıldıktan sonra yapışmasını yaşadım hatta direkt gidip sevgili oldu bazılarıo yüzden güven sorunu oluştu bende.
O kadar sevgi gösteriyorsa içgüdüne güvenmemen çok normal. Nasıl bir maske takıyorsa artık.
istifa ettin sanırım. İstifanın belli süresi var mı? Benim en büyük korkum acile atanmak resmenben de istifa etmeyi düşünüyorum ama 6 ay - 1 yıl içinde mesleğe dönmek gibi bir şart var mı biliyor musun?
Sorayım o zaman.bende yoktu canım ama sürekli bişiler değişiyor bi sor bakanlığı arayıp
işte istifalı olunca tek şansın tus. evdeyim diye salarsan iş sarpa sarıyor. bi de yeni nesil çok fena hepsi ritalin falan içiyor 3 4 te başlıyorlar şok oldum yani.
ben de pozitif kalmaya çalışıyorum çok sayko çalışmaya çalışıyorum bu yeni haberle dağıldım biraz sürekli aklıma geliyor alışkanlık oldu bi yandan da gaz oluyor inadına kazanıcam ulan daha çok çalışıcam hıaaaaafalan diye kitapla kavga ediyorum aşdjaşdjsljs
Sorayım o zaman.
Evet evet ya gittikçe dersane yaşı da düşüyor resmen. Mesleği öğrenmek değil de tusta iyi puan yapmak artık önemli
Ahhahsjeırı umarım beklediğinden de iyi puan yaparsın iyi haberlerini bekliyoruz❤❤
Evet gidiyorum. Burdan reklam gibi olabilir belki ama özelden nereye gittiğimi yazabilirim.aynen öyle ya biz stajlara textbooklardan çalışırdık artık tus kitaplarından çalışıyor herkes. valla sonumuz hayrolsun:)
eheh sağol canımcım senin de inş.
dersaneye gidiyor musun her dersanenin iyi dersleri farklı valla napcağımı şaşırdım diğerlerine de mi baksam diyorum ama vakit de yok
Evet gidiyorum. Burdan reklam gibi olabilir belki ama özelden nereye gittiğimi yazabilirim.
Evet cidden öyle ama aynı zamanda her dershane birbirini takip ettiğinden birinde olan diğerinde de oluyor diye düşünüyorum. Hatta kendi hocalarımızdan biri de demişti içerik aynı hemen hemen diye. Bence hangi kaynaktan çalışıyorsan onu tekrar etmeye devam et hiç kafanı bulandırma boşa :)
Bunun çözümünü bilen varsa ben de faydalanayım çünkü ben de üzgünken çalışamıyorum, sadece sevgili de değil bugün arkadaşıma moralim bozuldu yine yarıda bıraktımdemi ya. ne bileyim işte hedef yüksek olunca şaşırdım napcağımı zaten henüz onlara sarkamıyorum du bakalım.
yalnız bu çalışırken aklıma gelme olayını çözemiyorum ve ciddi anlamda algılamamı engelliyor. eskiden sevgiliyken de aynı şey olurdu aklımda vardı hep içim bunalırdı aynı şeyi hissetmeye başladım nası atıcam bunu ya..sen ayrılınca sevgililerinden nası çalıştın?
Bunun çözümünü bilen varsa ben de faydalanayım çünkü ben de üzgünken çalışamıyorum, sadece sevgili de değil bugün arkadaşıma moralim bozuldu yine yarıda bıraktım
Aynısı başıma geldi 10 senelik bi ilişkim vardı maddi olarak sömürüldüm gitti başka birini buldu beni aldattı hırslandım adam anneme telefon açıp kızını al başımdan sevmiyorum onu bile dedi,ilk 1 sene hep kendimi onun gözünden gördüm aptal kullanılmış saf aşık
Sonra düşündüm kim zararlı bu işte kim kötü kim yalancı,ve dedim ki kurtulmuşum bukadar kötüyü nereye kadar taşırdım ve böyle bir insanı haketmiyorum çünkü ben iyiyim dedim
Aradan 3 yıl geçti aradı beni yalvardı affetmemi istedi ama soğudum o insanı artık tanıdım
Şuan güzel bir birlikteliğim var
İyi bir insan merhametli ondan bin kat akıllı gururlu
O da daha bu sene benden umudu kesip Gitti o kızla evlendi
Ötekinin yüzünü gördüğümüz için hep içten içe umutsuzuz
Evet aldattığıyla evlendi ama evlenene kadar bana yalvardı barışmak için ben de sen git o kızı al benim senle işim olmaz artık dedimaldattığıyla mı evlendi?
muhtemelen benim ex de sevgilim var sanıyodur şu ankapattım sosyal medyayı falan diye herhalde ahah
valla ben de hak etmiyorum diyorum. ben benim gibi birini hak ediyorum düşünen hep iyiliğini isteyen seven kollayan. yani abuk subuk insanlara sevgimi kullandırtmam bir daha.
ötekinin yüzü derken?
Güzelmiş deneyeceğimbırakma yaaa bak pişman olursun.
ben biraz meditasyon yapıp öyle başlıyorum bazen kafamı boşaltıyor.
bazen karşıma sevdiğim bi filmi sessiz açıyorum kafam kötü olursa bi saniye filme bakıyorum pozitif dönüyorum derse.
bi de bazen klasik müzik açıyorum çalışırken böylece ders dışında 2. bir düşünceye odaklanamıyorum (ben aynı anda 2 şey düşünebiliyorum da deliyim biraz)
ama sıkıldım bunları yapmaktan
Evet aldattığıyla evlendi ama evlenene kadar bana yalvardı barışmak için ben de sen git o kızı al benim senle işim olmaz artık dedim
Bizim aramızda bişey yoktu dedi bana
Olsa da olmasa da sevmiyorum seni dedim
Aradan 3-4 yıl geçince aldı kızı
İçinde bulunduğumuz durumun görünmeyenleri de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?