kötüler neden hep mutlu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
içimde bi nefret var.

halbuki ne güzel nötrlemiştim kendimi neden nefretim geri geldi anlamadım. bikaç ay önce kendi kendime "artık evlense umursamamalıyım" diyip hazırlamıştım kendimi güya. bi yandan deli gibi çalışmaya çalışıyorum bi yandan aklımda intikam planım falan dolanıyor ki biliyorum yanlış bana hiçbir faydası yok çünkü bariz şekilde algılamamın azaldığını fark ettim. beni 3 gün önceye döndürmenin yolu yok mu yaa

Yeni duyduğunuz için bu haberi bu kadar etkilenmeniz çok normal. Siz bir insansınız ve gayet insani duygular bunlar. Buna da alışacak hazmedeceksiniz. Ama zamanla. Tam anlamıylaysa sınavı kazanıp yeni bir ilişkiniz olduğunda umursamayacaksınız onu. Sizi yıllardır biliyorum forumdan. Cevap yazdığım nadir üyelerdensiniz. Hep merak ettim ne doktoru bu adam. Tabi özel değilse.

Bu arada yıllar önce aldatılınca ki ben sözlüydüm tam olarak sanki bir sınav varmış ve başarısız olmuşum gibi bir his bu diye tarif etmiştim suygularımı. Yani aslında hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz aynı olaylar karşısında. Kendinizi baskılamayın. Evet düşünmemeye çalışın, sınavınıza odaklanın ama suçlamayın kendinizi hisleriniz için. Şu an evliyim beni çok seven bir adamla aklıma dahi gelmiyorlar. Siz de öyle olacaksınız eminim.

teşekkür ederim ilginiz için evet eskiyim baya :) hatta sevgiliyken de yazardım sorumlarımızla ilgili ama onlar eski hesabımda kaldı. hatta aldatıldığım kadınla ilgili açmıştım konular ne ironik demi yok falan demişlerdi burda

biliiyorum ben de hayatımı düzene kurunca tamamen umrumda olmayacağını. onun umrunda olmadığımı da biliyorum. belki aşk sevgiden öte ego savaşı veriyorum içimde bilmiyorum.

ne doktoru olduğunu yazmayayım zaten çok bilgi veriyorum beni tanıyanlar çıkmış olabilir şimdi tasdiklemiş olmayayım

hatta içimden bi ses o bile okuyordur diyor kk ya girdiğimi bilirdi çünkü.

O zaman bence de yazmayın:) ama iyi olun. Gerçekten güzel bir enerjiniz var kocaman forumdan aklımdasınız. Sınav sonucunuzu yazdığınızda bir arkadaşım kazanmış kadar mutlu olacağım.

Hepsi geciyor.. gecmiste ben de yasamistim. Ayrilmistik ve iki seneye yakin olmustu, ben bu surecte ara ara profiline bakiyordum. Bir gun hic unutmam bir resminde gulumsemis boyle dolu dolu, o gun nasil aglamistim. Nasil boyle mutlu diye. O isinde yukselmisti ve ben bi baltaya sap olamiyordum, gelecegimi goremiyordum. Evde mutsuz gecen gunler aylar yillar.. hayatimin en kotu zamanlari.. aradan 7 sene gecti. Simdi evliyim. Tabiki o insanla degil aklina geliyor mu dersen, simdi konunu okuyunca hatirladim aa gecmiste boyle biri vardi diye:) oldu mu kaldi mi evlendi mi hic haberim yok yillardir. Sen de oyle olacaksin gun gelecek.

O zaman bence de yazmayın:) ama iyi olun. Gerçekten güzel bir enerjiniz var kocaman forumdan aklımdasınız. Sınav sonucunuzu yazdığınızda bir arkadaşım kazanmış kadar mutlu olacağım.

yaaa çok teşekkür ederim:)

ben de istiyorum burda yazıp sonunda kurtuldum demek hayali bile güzel :) zaten o gün için çabalıyorum o umut çok güzel :)

neyse buraya yazdıkça rahatladım sanırım topladım biraz heralde bikaç güne tamamen sıfırlarım. ama bu bana ders oldu. en ufak bir bilgi almamak için bakmıyordum ortak arkadaşlarımla görüşmüyordum hatta kendi arkadaşlarımda bile ekli adam beni silip onları bırakmış :) onlarla bile görüşmüyordum bişi derler diye. sınava kadar böyle dünya yansa haberim olmasın çalışmaya devam edeceğim. istediğim sonucu alayım sonra zaten gülerim muhtemelen artık. ah o günler bi gelse :)

ahah ne güzel ya. aslında benim de var öyle eskilerim ama çok küçüktüm tabi onlara ilişki denmez artık.

aynen benim için de hayatımın en kötü zamanlarıydı bunlar. öncesinde mutluydum umarım değişir ve tekrar o mutluluğu bulurum. sonra bunlar komediden ibaret kalır. aslında bikaç gün öncesine kadar trajikomik geliyordu bana ama işte demek ki sıfırlayamamışım tam bu da bana ders oldu.

Tabiki guzel gunlerin gelecek. Eskisinden daha da guzel olacak cunku yasadigin acilar seni buyutmus olacaklar. Ayaklarin daha saglam basacak. Bir de sunu demek istiyorum ki onunla ilgili haber alman ona dair bisey gormen seni geriye cekiyor. Birdaha bakma mumkunse. Cunku daha duygusal dunyanda bitmemis o insan. Bittigi zaman bittigini bile farketmeyeceksin.

aslında bakmıyorum sosyal medya hesaplarına her yerde engelliler bende. müzik hesabına sırf kötü şarkı ekleyince oh kötü işte demek için bakıyordum hani oradan insan bi bilgi öğrenemez diye düşünmüştüm meğerse öğrenebiliyormuş. zaten ondan yazmıştır öyle ben göreyim diye. yoksa herhangi bişi yazabilirdi. işte bu da bana ders oldu. en ufak bir kırıntı bile bakmamak lazımmış tamamen kopmak için meğerse. tabi onun için kolaydı bambaşka bir ev bambaşka bir çevreye gitti orada benden hiçbir şey yoktu unutması daha kolay olmuştur.

her neyse. evet benim de hatalarım olmuş toyluktan görememişim şimdi efendi adamların da yalancı oyuncu olabildiklerini görüyorum artık lafa değil icraate bakıyorum sanırım evleneceğim kişiye bile bu kadar körü körüne bağlanmam artık ve aramızdaki etkileşim bittiğinde o gitmese bile gidecek gücü bulurum. çünkü gidilmediğinde sonuç hep aynı; aldatma.

düşündüm zaten madem onun gibi bi sümsüğü bile desteğimle vizyonumla adam edebildiysem kimbilir kendime neler yapabilirim? çok hayallerim var sadece mesleğimde değil inş hepsini tek tek yapacağım. teşekkürler desteğiniz için...

Baya da seçenek varmış
Dışlanıyor derken duyulunca genelde insanlar o kişiye güvenmiyor pek. Ama tabi ne kadar duyulmuş olabilir sizinki bilmiyorum.

Baya da seçenek varmış
Dışlanıyor derken duyulunca genelde insanlar o kişiye güvenmiyor pek. Ama tabi ne kadar duyulmuş olabilir sizinki bilmiyorum.

yani bilmiyorum pek sallamıyorlar bence ya. gerçi neler yaşadı bilemem ama o yalan söylemiştir çevresine zaten.

mesela ayrılma döneminde yeni tanıştığı bi iş arkadaşı (erkek) gelip evini toplamış. halbuki adamın evini hep b.k götürürdü adama depresyondayım sevgilimden ayrılıyorum ayağı yapıp acındırmış kendini.

ben diğer adama hayran olduydum ne güzel bi insanmış o diye. narsist adam işte kendine yeni kurbanlar bulup onları sömürmeye başladı. muhtemelen onlara benim aldattığımı falan bile söylemiş olabilir. aldatıldığım kadın 1 sene hikayelerimi izledi her gün eklemeden ben engelleyene kadar. kimbilir ona ne yalanlar söyledi.

Bence o zaman eski sevgiliniz kendini acındırıp değiştirerek anlatmıştır.
Yalnız eski sevgilin de seni aldattığı kadın da ne kadar yüzsüzlermiş. Hiç mi utanmaz bir insan adının görüneceğinden, adının göründüğünü bilmeyecek kadar sosyal medyayı bilmiyor olamaz heralde

valla onun amacını hala çözemedim burda da sormuştum hatta. sanırım amacı benim sinirimi bozmaktı. onu engelledim onun yönettiğini bildiğim bi sayfadan bakmaya başladı. onu engelledim. bu sefer bi arkadaşı bakmaya başladı. onu da engelledim anca kurtuldum galiba belki fake hesapla devam etmiştir.

ha garip olan şu yönettiği hesabı ben engelledikten bi iki gün sonra sildi kapattı. çok şaşırdım resmen.orda da bana şov yapıyormuş demek bi toplulukla ben engelleyince bi anlamı kalmadı mı acaba

kesinlikle acındırmıştır burda da yazdım ailesi bile arayıp beni suçluyordu ben arayıp aldatıldığımı ilan ettim. kimbilir diğerlerine ne yalanlar atmıştır.

inş gün yüzü görmüyordur ya ne diyeyim.

Yuh gerçekten, yüzsüz dedim ama artık kelime yetmedi yüzsüzlükte nirvana
Sizi baya önemsiyor ve gücünüzden çekiniyor demek ki. Şu sınavda istediğiniz puanı yapınca ne kadar delircek kim bilir

Yuh gerçekten, yüzsüz dedim ama artık kelime yetmedi yüzsüzlükte nirvana
Sizi baya önemsiyor ve gücünüzden çekiniyor demek ki. Şu sınavda istediğiniz puanı yapınca ne kadar delircek kim bilir

kim çekiniyor anlamadım? :) kadın mı adam mı?

evet ama ben kendi hayatım için istiyorum istediğim yeri yoksa herhangi bir yeri yazsam hayatıma başlasam da onlar kudururdu zaten. var olmam kudurmalarına yetiyor anlaşılan. sanıyorum çocukluktan kalma bir değersizlik duyguları var bu insanların kocaman insanlar olsalar da okuyup etseler de içlerini eğitememişler geldikleri varoşlukta kalmışlar. insan şaşırıyor yani bu kadar kalburüstü ortamlara girip bu kadar varoş nasıl olabiliyorlar diye.

Kadını kast ettim hep takip etmiş diye.
Evet malesef. Hatta tıpta patolojik tip sayısı daha fazla sanki. Bunu bi derste hocamız da demişti. Ya da ben de bu alanda olduğum için öyle geliyor

Kadını kast ettim hep takip etmiş diye.
Evet malesef. Hatta tıpta patolojik tip sayısı daha fazla sanki. Bunu bi derste hocamız da demişti. Ya da ben de bu alanda olduğum için öyle geliyor

daha fazla gibi değil de sanırım stres tetikliyor çoğu kadın takıntılı çoğu erkek özellikle cerrahlar narsist. hani içgörü sahibi olup kendilerini düzeltmelerini beklersin ama öyle bir şey olmamış çoğunda. ben ex in narsist olduğunu ayrılınca anladım muhtemelen kadını kurban konumuna getirip süründürmüş bana o kadar yapamadı ayrılmak isteyince ben de kendimi çektim. hatta ayrılma muhabbetini açan bendim aslında ben ayrıldım da sayılabilir.

sen hangi bölümdesin canım?

Evet olabilir. Cerrahların narsist olduğunu çok duydum cidden.
Eski sevgilin hem zeki hem narsist olunca kendini iyi gizlemiştir.
Ben henüz üniversite aşamasındayım yavaş yavaş tusa çalışmaya başladım öyle

aman aman sıkı tut kendini benden ibret al. kaçıncı sınıfsın?

aynen öyle iyi gizlemiş ben de aksi gibi saf falan sanıyordum iyi mi ava giderken avlandım. ben kendimi zeki sanırdım beni bile kandırdıysa helal olsun diyorum sadece. gerçekten şok oldu ama yaa hani hababam sınıfındaki doğrucu köylü ahmet gibiydi herkes de şok oldu yani.

ilk tanıştığımda çok irrite olmuştum keşke diyorum ah keşke içgüdülerimi dinleseydim mantığım yerine. fazla mantık da iyi değil yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…