• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötülük...

herşey insanlar için ve herşey unutuluyor ,boşver de geç çünkü öyle bi zaman gelir ki keşke annem olsaydı da ayaklarının altını öpseydim dersin.

Bir önceki konunuza göz gezdirdim de..
Aileniz hep sizin iyiliğiniz için bazı şeylere karışmış,siz bunu kötülük olarak algılıyorsanız biraz kendinizi sorgulayın.
Ben zaten kendimi hep sorgularım...köşeye geçip kimseyle muhatap olmuyorum fakat bazen damarima çok basiyolar benim bir düzenin vardı iyi yada kötü ben bu düzeni bozup ailemin evine gittim ailemin hiç üstüne gitmedim fakat onlar beni çok değersiz hissettirdiler bigün gelip nasilsin kızım demediler bosanirken destek oldular fakat ret ederiz dediler bende onları dinledim. .fakat bana bulundukları vaadleri yapmamalari zoruma gitti benimle alay eder gibi ben onlara saygı duydum onlar bana duymadilar ben ayrilirken demediler kizim sen ne dusunuyorsun benim oturdugum yerin hesabi yapildi benim dedikodumu yapan insanlarla annem dost oldu neyse etme bulma dünyası bu dunya

neden böyle davranıyorlar acaba?
hata bende de olabilir mi diye sorgularım önce.

olayları spesifik olarak anlatırsan ona göre yorum yapalım.

yoksa" bana kötü davranıyorlar" dersen sadece, "vay terbiyesizler" diyebiliriz biz de.
belki sizde de hata var?

unuturum .... yapı itibari ile kinci tarafım yoktur..özelliklede ailem için merhametim sonsuz...

arkadaş çevre akraba içinse merhametimle enayiliği karıştırmayacak kadarda aklım yerinde çok şükür orada dur derim!

Kiyamam sana :KK43::KK43: bosanmis insana neden bunu yaparlar.. Biraz acarmisin konuyu mesela ne yapiyorlar ? :KK43::KK43:
Destek olmazlar ,verilen vaadleri yapmazlar,dedikodunu yapmış insanlarla samimi olurlar...ben evlenmeden öncede ailem razi değildi zaten annem milliyetçi bir kadındır baştan beri eşimi istememislerdi bense sevdim gözüm bişi görmedi..ailemle aramı hep iyi tuttum eşimin saygisizligi yoktu aileme ben ailemden tepki alınca sinirimi esimden cikarirdim hep kavga mutlu edemedik yuvamizi aileme gebe gibiydim....eşimin Pazarcı olması,benim öfkeyle abartarak yaptığım hatalar ailemle dertlesmek bana pahalıya mal oldu..ben kandim rahat ederim sandım fakat herseyden kisitlandim ailem baskı yaptı, herseyi başıma katkılar. ..zor ya

Kin tutmam aileme ama içimde bir yerde kırgınlıklar olur unutamam yapılan kötülükleri.

hiç bir şey eskisi gibi olmaz.

neden böyle davranıyorlar acaba?
hata bende de olabilir mi diye sorgularım önce.

olayları spesifik olarak anlatırsan ona göre yorum yapalım.

yoksa" bana kötü davranıyorlar" dersen sadece, "vay terbiyesizler" diyebiliriz biz de.
belki sizde de hata var?
Beni anlamiyorlar eşimi çok kınadı annem şimdi hepsi başına tanistirdigi damat adaylarindan geliyor bu kadar çok insan ayırmak iyi degil

Hepsi sadece size mi kötülük yapıyor? Onların arası nasıl mesela?
Sadece sizinle sorunları varsa kendinizi de bi tartın.

Destek olmazlar ,verilen vaadleri yapmazlar,dedikodunu yapmış insanlarla samimi olurlar...ben evlenmeden öncede ailem razi değildi zaten annem milliyetçi bir kadındır baştan beri eşimi istememislerdi bense sevdim gözüm bişi görmedi..ailemle aramı hep iyi tuttum eşimin saygisizligi yoktu aileme ben ailemden tepki alınca sinirimi esimden cikarirdim hep kavga mutlu edemedik yuvamizi aileme gebe gibiydim....eşimin Pazarcı olması,benim öfkeyle abartarak yaptığım hatalar ailemle dertlesmek bana pahalıya mal oldu..ben kandim rahat ederim sandım fakat herseyden kisitlandim ailem baskı yaptı, herseyi başıma katkılar. ..zor ya
Ah canim benim... :( dur.sakin uzulme sunu farkettim yanliz sen hala eski esini seviyor musun ? Sanki.ayrildigina pismansin gibi sezdim esinle tekrar biraraya gelme yada konusma durumun yokmu ? :( yapmazlar canim yapmazlar gel bosan soyle yapcaz boyle yapcaz derler pofpoflarlar ama o eve girdin mi basina kakarlar her lafta kotu davranirlar.. Sana tavsiyem o zaman ayni evde bile olsan cok fazla konusmaman sessiz kalman onlarla ilgili seylerde onlarda sen sustukca bi zaman sonra vazgecicekler.. Ama sen sinirlendikce dik gittikce ayni seyi yapmaya devam etcekler :(

ben erkek kardeşimle sorunlar yaşadım.
ona karşı soğukluk hissediyorum.
çok nadir arar sorarız birbirimizi.
tamamen silemem tabiki ama uzaklaştık işte.
eskiye dair kin gütmüyorum ama unutamıyorum da.

Aile.O kadar büyük bir kelimedir ki.Bağrışırsın çağrışırsın sonuçta birinizden birine birşey olsa,yine en çok kendinizin ciğeri yanar.Bak kötü bir evlilik geçirmişsin.Kocan sorumsuz,esrar alkol herşey varmış.Ne aileler var.Aman millet ne der otur çek bu çileyi diyen.Ailen sana sahip çıkmış.Evliyken maddi destek,boşanınca da manevi desteğini vermişler.Yanlarına almışlar.Sahip çıkmışlar.Aile içinde olan tartışmalar kavgalar,nefret etmeyi gerektirmez.

Aile.O kadar büyük bir kelimedir ki.Bağrışırsın çağrışırsın sonuçta birinizden birine birşey olsa,yine en çok kendinizin ciğeri yanar.Bak kötü bir evlilik geçirmişsin.Kocan sorumsuz,esrar alkol herşey varmış.Ne aileler var.Aman millet ne der otur çek bu çileyi diyen.Ailen sana sahip çıkmış.Evliyken maddi destek,boşanınca da manevi desteğini vermişler.Yanlarına almışlar.Sahip çıkmışlar.Aile içinde olan tartışmalar kavgalar,nefret etmeyi gerektirmez.
Bende de çok büyük hatalar oldu....çok abartarak yazdım bagzi şeyleri öfkeli olduğumdan.....heralde sokağa atılacak bi evlat değiliz sahip çıkmak bence halden de anlamaktir

Bende de çok büyük hatalar oldu....çok abartarak yazdım bagzi şeyleri öfkeli olduğumdan.....heralde sokağa atılacak bi evlat değiliz sahip çıkmak bence halden de anlamaktir
Sokağa atılan evlatların hepsi,hak ettiği için mi atılıyor.Kuşak farkı var.Ailenin senin gibi düşünmelerini bekleme.Onlar için de zor.Kızlarının yuvasının yıkılıp geri gelmiş olması.Onların da kendi sıkıntıları vardır.Abartarak yazdım dediğin kocanın olaylarıysa,hiçbir çalışmama durumu,alkol,esrar abartı durumu olamaz.Kimse de huzurlu yuvasını yıkmaz.

Kim olursa olsun unutmam..
Babama da hala içten içe kin beslerim..
Bana yaşattıklarını hatırladıkça ağlarım..

Merhaba arkadaşlar..sizin zor zamanınız da yanınızda olmayan size güvenmeyen,başınıza herseyi kakan,teselli etmeyen hakaret eden,bas belasi gibi gören..kardeslerinizin ailenizin yaptıklarını unuturmusunuz size yapılan kötülüğü unuturmusunuz?

Elhamdullilah ailemden kotuluk gormedim.
Ama baskasindan gordugumu unutamam.
Aklimin bir kosesinde olur.
Inaniyorsam o insanin karakterinin kotu olduguna, iftiraci haset, o insanla konussam bile kesinlikle uzak dururum.
Ama eyer cok pismansa, bir anlik hata yaptiysa tekrar bir sans veririm, ama gene de unutmam.

Aile arasi olan seyleri unutuyorum ben ..

Gerci suana kadsr oyle buyuk bir sorun yasamadik ..

Hic kinci biri degilim.
Eger gercekten basbelasi itici bir tipse yaptiklarindan dolayi degil de kendinden soguttugu icin ister istemez uzak dururum. Ne yaptigini nasil davrandigini hatirlamam bile belki ama bir kere sogumam aramiza mesafe koymam icin yeterli olur.
ama bu kisiler aileden biriyse kesinlikle hatirlamam- mesafe koyamam- sogumam.
hele ki annem babam veya kardesimse hic hic kafama bile takmam.

Back
X