- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi chamallows
-
Çok büyük haksızlıklara uğradığımda çok ağlarken, bir yakınım söylemişti. Bu bedenler bize ait değil çünkü emanet. Allahın emanetine bu sızıyı çektirenlerin yanına kalmaz.evet evliyim teyze degistirmesede o kisiyle evlenmezdim zaten ama kim bilir daha kimlere neler soyledi insanlar yakinimiz diye rica ettide baskalarinadami boyle soyledi diyorum
İnsan çektiği sıkıntıyı, kırıldığı kalbini unutsa; iliği, kemiği unutmaz ah edermiş. bu nu ilk kez duyuyorum tüylerim ürperdi
umarim havale yerine hizla ulaşmamıştır
bana soyleyen kadinin yaninda bir baskasi daha vardi oda onayladi zaten komsu teyzede hic yok demedi ki daha once bir kac kisiye daha ayni seyi yanimizda baskasinin kizi icin soylerken annem x abla gunah alma elin bekar kizina oyle soylenirmi falan diye uyarmistiKeske böle birsey söyledin mi diye sorsaydınız itham etmeden. Söyledi ise bile insanların hayatı sizin sözünüzle değişmez. Gecmiş olsun, insanlar sasar beserdir hata yapar. Bu kadar katı olmamanızı dilerim.
Kadinin ne oldugu belliymis.sasirmaniz hata olmusbana soyleyen kadinin yaninda bir baskasi daha vardi oda onayladi zaten komsu teyzede hic yok demedi ki daha once bir kac kisiye daha ayni seyi yanimizda baskasinin kizi icin soylerken annem x abla gunah alma elin bekar kizina oyle soylenirmi falan diye uyarmisti
Hımm işte demek ki dedikoduculuk, iftira huyu belki de. Ben çok önemsemiyorum acıkcası sizin gbi dillendiremez, susardım. Kendinizi kötü hissedecek bir durum yok, cünkü sizin Bi sucunuz da yok onun hayatının akısı böle imişbana soyleyen kadinin yaninda bir baskasi daha vardi oda onayladi zaten komsu teyzede hic yok demedi ki daha once bir kac kisiye daha ayni seyi yanimizda baskasinin kizi icin soylerken annem x abla gunah alma elin bekar kizina oyle soylenirmi falan diye uyarmisti
sizde haklisinizKadinin ne oldugu belliymis.sasirmaniz hata olmus
baskasi soylese hiç umursamazdim yani oz teyzem oz halam falan soylese bile umursamazdim ama ondan beklemeyecek kadar kotu gunlerde destek oldu herkes birbirine demekki işi bitmişHımm işte demek ki dedikoduculuk, iftira huyu belki de. Ben çok önemsemiyorum acıkcası sizin gbi dillendiremez, susardım. Kendinizi kötü hissedecek bir durum yok, cünkü sizin Bi sucunuz da yok onun hayatının akısı böle imiş
Kendinizi suçlayıp kötü hissetmeyin bence de. Beddua ya da edilen ahların bu denli hızla adrese teslim kişiye ulaşacağına inanmıyorum ben. Dilerim ki hanımefendi kısa sürede sağlığına kavuşur da biz ne dersek diyelim içinizi kemiren kurttan kurtulmuş olursunuz siz demerhaba herkese
uzatmadan bunaltmadan konuya gireyim.
bizim uzaktan akrabamiz olan zamaninda yedigimizin ictigimizin ayri gitmedigi bir komşu teyzemiz vardi.
bu teyze ve annemin karsilikli olarak yardimlari kotu gun dostluklari çok olmuştur
benim de hiç bir gün şakayla bile kendisine kotu sozum falan olmadi
gecenler de annemin yengesi bize geldi çok alakasiz bir şekilde ben seni kendi oğluma çok istedim sende çok gozum vardi ama x (yukarda bahsettigimiz komsu teyze) beni yaniltti senin icin o cok gecimsiz terbiyesiz vs tarzi seyler söyledi seni her gordugumde icim sizliyo kacirdim diye ne yalan soyleyim diyince annemle ikimizin basindan assagi kaynar sular dokuldu resmen
ertesi gun bu x teyze komsumuz olan bize geldi kadina konuyu actim teyze benim neyimi gordun de beni kalktin etrafa kotuledin dedim hic bisey diyemedi dondu kaldi
seni Allaha havale ediyorum x teyze okadar birbirimizin ekmegini yedik suyunu ictik bunun hatirina kotu hic bir kelime kullanmicam sana dedim
kadin kalkti gitti
az once haber geldi 2 gun once trafik kazasi gecirmiş şimdi yatalak beyin kanamasindan kaynakli
ben kendimi yiyorum yetimin ahi tutar derler ya sebep benim Allaha havale ediyorum dememmiydi acaba icim sıkılıyor
Allaha havale etmişsin. Allahta öyle takdir etmiş canim sen içini ferah tut..merhaba herkese
uzatmadan bunaltmadan konuya gireyim.
bizim uzaktan akrabamiz olan zamaninda yedigimizin ictigimizin ayri gitmedigi bir komşu teyzemiz vardi.
bu teyze ve annemin karsilikli olarak yardimlari kotu gun dostluklari çok olmuştur
benim de hiç bir gün şakayla bile kendisine kotu sozum falan olmadi
gecenler de annemin yengesi bize geldi çok alakasiz bir şekilde ben seni kendi oğluma çok istedim sende çok gozum vardi ama x (yukarda bahsettigimiz komsu teyze) beni yaniltti senin icin o cok gecimsiz terbiyesiz vs tarzi seyler söyledi seni her gordugumde icim sizliyo kacirdim diye ne yalan soyleyim diyince annemle ikimizin basindan assagi kaynar sular dokuldu resmen
ertesi gun bu x teyze komsumuz olan bize geldi kadina konuyu actim teyze benim neyimi gordun de beni kalktin etrafa kotuledin dedim hic bisey diyemedi dondu kaldi
seni Allaha havale ediyorum x teyze okadar birbirimizin ekmegini yedik suyunu ictik bunun hatirina kotu hic bir kelime kullanmicam sana dedim
kadin kalkti gitti
az once haber geldi 2 gun once trafik kazasi gecirmiş şimdi yatalak beyin kanamasindan kaynakli
ben kendimi yiyorum yetimin ahi tutar derler ya sebep benim Allaha havale ediyorum dememmiydi acaba icim sıkılıyor
uzatmayacagim yarin ziyaretine gidecegiz zaten hafizada pek yerinde degilmiş belki tanimayacak bile biziBirinin size terbiyesiz, geçimsiz demesi için, sizin gerçekten öyle olmanız gerekmiyor. Herhangi bir davranışından hoşlanmayan biri bile bunu söyleyebiliyor. Doğru değil ama günlük, sıradan bir şey bu. Bence kadında utanma ve pişmanlık varmış ki kalkmış gitmiş. Öyle olmayan yüzsüzler de var. Mesela aynı apartmanda oturduğumuz ev sahibimizin genç kız olan torunununun sevgilisi apartmanın karşısında bekliyordu. Kadın, kendi torunu dile düşmesin diye o gencin bizim için geldiğini anlatmış komşulara. Üstelik utanmadan bizimle muhabbet ediyordu. Sonra torunu, o çocukla kaçtı. Kimsenin lafı sizi incitmesin. Siz havale etseniz de etmeseniz de Allah herkesin niyetini bilir ama çok da uzatmayın derim. Bir hata yapmış, şimdi nasıl pişmandır, hele de bu halde
bundan sonra birilerini havale ederken 40 kere düşünürüm heraldeHavale yerine jet hızıyla ulaşmış gibi görünüyor.
Durum üzücü de sizinle bir ilgisi yok tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?