- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi chamallows
-
bazi meseleler kamu davasi acilmasi gibidir. hani kisi davasini cekse sikayetci olmasa bile savci kamu davasi actirir. dava gorulur siz istemeseniz de.. bu konular da oyle.. siz o lafi demeseniz dahi Allah hakkinizi koymazdi. bu olay birebir sizden dolayi gibi gormedim ben bu arada. olacagi varmis olmus. onun kaderinde yaziliymis bu sebep sizsiniz veya baskasi.. arabayla carpan da kendini paraliyordur ben sebep oldum diye.. kim sebep simdi siz mi sofor mu.. bilemeyiz hassas konular. icin icin iyiliginizi istememis demek ki o konu icin de..merhaba herkese
uzatmadan bunaltmadan konuya gireyim.
bizim uzaktan akrabamiz olan zamaninda yedigimizin ictigimizin ayri gitmedigi bir komşu teyzemiz vardi.
bu teyze ve annemin karsilikli olarak yardimlari kotu gun dostluklari çok olmuştur
benim de hiç bir gün şakayla bile kendisine kotu sozum falan olmadi
gecenler de annemin yengesi bize geldi çok alakasiz bir şekilde ben seni kendi oğluma çok istedim sende çok gozum vardi ama x (yukarda bahsettigimiz komsu teyze) beni yaniltti senin icin o cok gecimsiz terbiyesiz vs tarzi seyler söyledi seni her gordugumde icim sizliyo kacirdim diye ne yalan soyleyim diyince annemle ikimizin basindan assagi kaynar sular dokuldu resmen
ertesi gun bu x teyze komsumuz olan bize geldi kadina konuyu actim teyze benim neyimi gordun de beni kalktin etrafa kotuledin dedim hic bisey diyemedi dondu kaldi
seni Allaha havale ediyorum x teyze okadar birbirimizin ekmegini yedik suyunu ictik bunun hatirina kotu hic bir kelime kullanmicam sana dedim
kadin kalkti gitti
az once haber geldi 2 gun once trafik kazasi gecirmiş şimdi yatalak beyin kanamasindan kaynakli
ben kendimi yiyorum yetimin ahi tutar derler ya sebep benim Allaha havale ediyorum dememmiydi acaba icim sıkılıyor
kendi kizi ve oglu var ama onlar evliydiKadın da ne ikiyüzlü, ne kötü kalpliymiş. Kızı filan var mı? Sizi oğluna düşünen kadına kendi kızını mı göstermeyi düşünüyordu acaba? Ya da oğlu var da, sizinle mi evlendirmek istiyordu? Sizi karalamaya çalışmasına başka bir açıklama düşünemedim. Feci saçma. Başına gelen de sizin suçunuz değil, kendi dikkatsizliği ya da karma. Kafaya takmaya değmez.
Bela okumamışsınız ki. Rabbim en doğrusunu bilir, ki her Allah'a havale ettiğimiz anında cezasını bulmaz. Bu bir tevaffuk olmuş işte.merhaba herkese
bizim uzaktan akrabamiz olan zamaninda yedigimizin ictigimizin ayri gitmedigi bir komşu teyzemiz vardi.
bu teyze ve annemin karsilikli olarak yardimlari kotu gun dostluklari çok olmuştur
gecenler de annemin yengesi bize geldi çok alakasiz bir şekilde ben seni kendi oğluma çok istedim sende çok gozum vardi ama x (yukarda bahsettigimiz komsu teyze) beni yaniltti senin icin o cok gecimsiz terbiyesiz vs tarzi seyler söyledi seni her gordugumde icim sizliyo kacirdim diye ne yalan soyleyim diyince annemle ikimizin basindan assagi kaynar sular dokuldu resmen
ertesi gun bu x teyze komsumuz olan bize geldi kadina konuyu actim teyze benim neyimi gordun de beni kalktin etrafa kotuledin dedim hic bisey diyemedi dondu kaldi
seni Allaha havale ediyorum x teyze okadar birbirimizin ekmegini yedik suyunu ictik bunun hatirina kotu hic bir kelime kullanmicam sana dedim
kadin kalkti gitti
az once haber geldi 2 gun once trafik kazasi gecirmiş şimdi yatalak beyin kanamasindan kaynakli
ben kendimi yiyorum yetimin ahi tutar derler ya sebep benim Allaha havale ediyorum dememmiydi acaba icim sıkılıyor
aslinda ilgisi yok ama iste boyle olunca insan o anki hislemi diyeyim şoklami diyeyim bir durup kendini sorguluyor işte ama geçticidden bela okumuş dahi olsaydın kadının geçirdiği trafik kazasıyla senin bir ilgin olabilir mi? mantık lütfen.
Birlikte yiyip içtiği yakın olduğu size bile terbiyesiz geçimsiz diyen iftira atan bir insanda emin olun daha kimlerin kimlerin ahı vardır.içiniz rahat olsun iyi ki yüzleşmişsiniz şu vakittten sonra hiç hesap soramazdınız.yok ne özür ne bir şey kalkti gitti hic bir sey soylemeden cunku biliyodur oda kalkip gitmese ben cik git derdim yani kovulmadan gideyim bari dedi sanirim kendi kendine
Bela okumamissiniz Allah'a havale ettim demissiniz niyetinizde kotuluk yok canimiz yandiginda haksizliga ugradigimizda kullandigimiz bir kelime yerinde bir kelime bence.merhaba herkese
kadin kalkti gitti
yengenin yalan soylemesi icin bir sebep yok kibelki yengen yalan söyledi. ilk bu aklıma geldi benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?