kötülükmü ettim?

bazi meseleler kamu davasi acilmasi gibidir. hani kisi davasini cekse sikayetci olmasa bile savci kamu davasi actirir. dava gorulur siz istemeseniz de.. bu konular da oyle.. siz o lafi demeseniz dahi Allah hakkinizi koymazdi. bu olay birebir sizden dolayi gibi gormedim ben bu arada. olacagi varmis olmus. onun kaderinde yaziliymis bu sebep sizsiniz veya baskasi.. arabayla carpan da kendini paraliyordur ben sebep oldum diye.. kim sebep simdi siz mi sofor mu.. bilemeyiz hassas konular. icin icin iyiliginizi istememis demek ki o konu icin de..

Kadın da ne ikiyüzlü, ne kötü kalpliymiş. Kızı filan var mı? Sizi oğluna düşünen kadına kendi kızını mı göstermeyi düşünüyordu acaba? Ya da oğlu var da, sizinle mi evlendirmek istiyordu? Sizi karalamaya çalışmasına başka bir açıklama düşünemedim. Feci saçma. Başına gelen de sizin suçunuz değil, kendi dikkatsizliği ya da karma. Kafaya takmaya değmez.

En yakınına bunu yapan başkalarına neler yapmıştır kim bilir... Sırf size terbiyesiz dediği için felç geçirmiş olamaz muhtemelen başka günahları da vardı eğer ilahi adaletse bu yaşadığı. İlahi adalet değilse de bu da onun imtihanıdır. Affetmişsin hakkını da helal etmişsin gerisi takdiri ilahi...

kendi kizi ve oglu var ama onlar evliydi

cidden bela okumuş dahi olsaydın kadının geçirdiği trafik kazasıyla senin bir ilgin olabilir mi? mantık lütfen.

Bela okumamışsınız ki. Rabbim en doğrusunu bilir, ki her Allah'a havale ettiğimiz anında cezasını bulmaz. Bu bir tevaffuk olmuş işte.

cidden bela okumuş dahi olsaydın kadının geçirdiği trafik kazasıyla senin bir ilgin olabilir mi? mantık lütfen.
aslinda ilgisi yok ama iste boyle olunca insan o anki hislemi diyeyim şoklami diyeyim bir durup kendini sorguluyor işte ama geçti

yok ne özür ne bir şey kalkti gitti hic bir sey soylemeden cunku biliyodur oda kalkip gitmese ben cik git derdim yani kovulmadan gideyim bari dedi sanirim kendi kendine
Birlikte yiyip içtiği yakın olduğu size bile terbiyesiz geçimsiz diyen iftira atan bir insanda emin olun daha kimlerin kimlerin ahı vardır.içiniz rahat olsun iyi ki yüzleşmişsiniz şu vakittten sonra hiç hesap soramazdınız.

Hiç kendinizi suçlamayın bence sizinle ne alakası var ?
Gerçekten çok ayıp etmiş ve gayet nazik bir dille kırgınlığınızı dile getirmişsiniz.
Her şey Allah'tan.

belki yengen yalan söyledi. ilk bu aklıma geldi benim.

Bela okumamissiniz Allah'a havale ettim demissiniz niyetinizde kotuluk yok canimiz yandiginda haksizliga ugradigimizda kullandigimiz bir kelime yerinde bir kelime bence.
X teyzeye tabiki uzuldum ama rabbim sifasini versin oda pismandir eminim icten ice soyleyecek lafi olmamis kalkmis gitmis.
Bencr kendinizi suclamayin kesinlikle sizlik bir durum yok iyi niyetinizden süphe yok.

belki yengen yalan söyledi. ilk bu aklıma geldi benim.
yengenin yalan soylemesi icin bir sebep yok ki
tamamen doğaçlama gelişti durum ben evde temizlik yaparken hafif gulumseyerek beni izliyodu noldu kiz ne bakiyosun oyle dedim sana bakinca cigerim sizliyo diyip soyledi kadin

Ne gelirse en en en yakınından geliyor.
Hiç mi şaşmaz hep en yakın hep en yakın.
Ayrıca asabi ve sert bı yapınız olabilir. Fakat genç ve bekar bı kız hakkında ulu orta böyle konuşulamaz.

Neden bu yaşanan başına geldi bilemeyiz.

Ama bu platformda öyle şeyler okuyorum ve tecrübe ediyorum ki... Hayatımda şöyle bı kadar aldım arkasından kesinlikle konuşmayacağım sevdiğim kişilerle görüşüyorum. Baya zamandır uyguluyorum.
Hatta en yakınlarımın bile arkadan konuşma olayları artık midemi bulandırıyor.
Geçen anneme gittim hiç sevmediğim komşusu hakkında birşeyler anlatıyor kadınından o kadar nefretim kalkıyor ki anne böyle konuları bana anlatma enerjilerini çekmek yorum dahi yapmak istemiyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…