Kötüysem kötüsün mastershef deyin bana

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.049
298
İyi geceler hanımlar, çekişmeli boşanma davam üzerine çok konu açtım bilenler vardır.Bu süreçte eş kişisi sürekli üzerime geliyor,çok çirkin işler yapıyor.Memurum beni oraya buraya şikayet ediyor,iyice nefretimi kazandı.
3 yasa yakın oğlumuz var.Mahkeme kararına dikkat etmeden her hafta sonu alabileceğini söylemiştim,öyle yapıyordu.Ust üste onun yüzünden oraya buraya ifade verince işime de yürümesi aşırı sinirimi bozdugu için olmaz olsun böyle baba deyip çocuğu artık mahkeme kararına uygun görmesini istedim.Cocugumu asla bu işe katma taraftarı değildim ama yazdıklarim yaşadıklarımin 1/3 i maalesef.
Şu an memleketteyim,bir ay buradayız oğlumla.
Eskiden (dava açmadan önce yani) her gün video foto atardım ama şimdi adres bildirmek dışında bişey yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.Buraya gelmeden önceki gün hagb kararı aldım,bu sebeple kendi de soramiyordur tabi.Engelli bende,annemden de istemiyo.Kafam çok rahat görmek zorunda kalmadığım için.

İki haftada bir görme yüzünden o şehre gidesim bile gelmiyor nefret ediyorum.Seneye tayin istesem de minimuma indirsem diyorum bu görüşmeleri sırf ben de sesini vs duymayım gormeyim aklımın köşesinde olmasın diye..

Cok mu acımasızim,böyle bir babadan uzak büyümek büyük bir kayıp mıdır sizce çocuğa ?

Bu arada çocuğa 500 nafakayı nefretle ödüyor ama oyun oynar vakit geçirir oyuncak kıyafet alır,ilgilenme durumu bu şekilde.
Ha bir de çocuğu teslim alıp teslim etmeye inerken kulağımda müzik ile inip çıkmaya karar verdim iğrenç sesini duymamak için,bakalım işe yarayacak mı daha az sinir olurum belki.

Son düzenleme:
Kızmakta, bir şeyler yapmak istemekte haklısın. ben daha önceki konunu okurken bile sinirlenmiştim ama çocuğu intikam aracı olarak kullanman doğru değil. Bu, o heriften çok çocuğunu olumsuz etkiler maalesef. Çocuğun babasına da ihtiyacı var. Babasından koparman ciddi bir travmaya sebep olabilir.

Ben sizi haklı görüyorum. Kudurup durmasın çok görmek isterse tayin olacağınız yere gelsin tıpış tıpış. Zaten bütün bu eziyetleri sana yaparken çocuğunada yaptığını anlaması lazımdı yani ne seni nede çocuğunu düşünmüyor. Bu yüzden tayin isteyebilirsiniz diye düşünüyorum. Hem çocuğu kaçırmıyorsunuz ki görmek isterse gelsin görsün. Yapmasaymış öyle kuduruk hareketler insan azıcık önünü görebilmeli azıcık aklı başında olmalı ya...

Yaşadıklarından ne kadar üzgün ve tedirgin olduğunu biliyoruz. Bu psikolojini evlâdın da hissediyordur elbette. Annesi mutlu olmayan çocuğun mutlu olacağına inanmıyorum. Bu adam sana zarar veriyor. Çocuğunu babasından kopardığını düşünmüyorum. Istediginde yine görebilir, mahkeme kararına riayet etmek gerek bana kalırsa.
Hiçte kötü değilsin. Al tayinini kafan rahat eder en azından. Kutlama yaparız

Boşanma aşamasındakinin halinden boşanma aşamasında olan anlıyor

Valla çocuğunun rızkını düşünmeyen adama az bile. İşinizden kovdurunca ne olacağını düşünüyor? Sanki barda pavyonda mı yiyorsunuz maaşınızı? Çocuğunuzun rızkı o ya!
O da babası romantizmine hiç giremeyeceğim, asla inanmıyorum çünkü. Bir insan üredi diye kutsallaşmaz. Babalık da kazanılan bir şeydir, varsayılan değil. Öyle her adam da bu sıfatı hak etmez.
Bana kalırsa az bile yapıyorsunuz.

Cümlelerin alnı olsada öpsem

Boşanma aşamasındakinin halinden boşanma aşamasında olan anlıyor
Bana kalsa ben hiç gorusturmem benimkini yani, nafaka ve altınları istedim diye adam dna testi isteyeceğini söylemiş avukata.

Mahkemenin verdiği çok bile. Baba olacak adam evladının annesine saygı duyar. Her hafta görüşse ne olur? Yarın bir gün sevgilileriyle gorusturup birde çocuğun psikolojisini bozacak, vay efendim dolduracak.

Hiç gerek yok böyle baba biraz uzak olsun.

Cümlelerin alnı olsada öpsem
Valla kız kardeşim, kimisi sert bulabilir ama bana kalırsa gerçekler bunlar. Hayat romantizmden ibaret değil.
Bu adam kadını işinden etmek istemiş mi? Evet. Bu kadın işinden olursa ne olur? Aç kalırlar, çocukla beraber. Heh işte o kadar. Bu adam çocuğunun zarar göreceğini bile bile çirkinleşiyorsa, şu saatten sonra konu sahibinin de hakkıdır her türlü zillet.

Duygu ve düşüncelerime öyle güzel tercüman oldunuz ki sarılasım geldi şu an size, anlaşılmak ne güzel.Cocugumin rizkina gözünü dikmiş resmen,bunları yaparken bir yandan da aşağıda "babacim babacim bak anne de geliyor "demesi küfür gibi geliyor bana.Cocuk da onu bişey sanicak.Baba dediğin cocugunu olumsuz etkileyecek her adımdan uzak durur,intikam hırsı uğruna kendi cocgunun geleceğini hiçe saymak bu.

Bana kalsa ben hiç gorusturmem benimkini yani, nafaka ve altınları istedim diye adam dna testi isteyeceğini söylemiş avukata.
Ay ben şok bir baba daha ne kadar kötü olabilir diyorum ve neler duyuyorum ya
Mahkemenin verdiği çok bile. Baba olacak adam evladının annesine saygı duyar. Her hafta görüşse ne olur? Yarın bir gün sevgilileriyle gorusturup birde çocuğun psikolojisini bozacak, vay efendim dolduracak
Ben bu yüzden ayda bir istedim. Aynen evet çocuğa yararı olsa neyse değil mi birde zararı olacaksa hiç gerek yok. Bence sende ayda bir iste.
Hiç gerek yok böyle baba biraz uzak olsun.
Evet bende öyle dedim baksana kıza eziyet ediyor durmadan şikayet şikayet ya be adam çocuğunuda mı düşünmüyorsun bu nasıl kin nefret pes gerçekten. Böyle durumlarda bende hiiç duygusal olamıyorum kimse kusura bakmasın.

Anlaşılmayacak ne var kuzum? Haklısınız sonuna kadar, ferah olun.
Elin adamı yapsa, milletçe ona bile kızarız, kimsenin ekmeği ile oynama diye. Adam çocuğunun annesine, kendi kanından olan evladına yapıyor. Bunun affı yok benim kitabımda. Ha bunun için ben de kötüysem, kötü olayım.

Ya kızcağızda buna rağmen her türlü şeyi yapayım bile demiyor sadece başka şehre tayinini isteyecek bu yani adamın yaptıklarının karşısında bir hiç bile aslında. Zaten çocuğunuda isterse gidip görebilir işte ohh daha ne ya. Aynen öyle yok babasınıda tanısın bilmem ne boş aslında al işte tanısın babasını babası bu çocuğun boğazından geçen lokmayı çıkarmaya çalışıyor.

Mahkeme günü bir gelsin, evladını bir kucağıma alayım bakalım dna testi neymiş görecek. Bana iftira atarlar diye evden çıkmadım 1,5 sene zaten böyle insanlar olduklarını biliyordum.sasirmadim.

Neler var kimse demesin ki babasından ayırmasın. Bazıları zaten baba değil.

Tayin de isteyebilir yani, illa o adama karşı yapılabilecek hareket olması şart değil ki. Hayat şartları nedeniyle insanlar taşınabiliyor yani, normal. Hem farklı yerlerde yaşayacak ilk baba/evlat olmayacaklar, bir sürü insan böyle yaşıyor. Geçiniz efendim geçiniz.

Mahkeme günü bir gelsin, evladını bir kucağıma alayım bakalım dna testi neymiş görecek. Bana iftira atarlar diye evden çıkmadım 1,5 sene zaten böyle insanlar olduklarını biliyordum.sasirmadim.
Çok üzüldüm ve halini o kadar iyi anlıyorum ki. Şimdi sana güç, sabır gerek bebişinle canım bu yüzden olabildiğince sakin kalmaya çalış ve adalete güven elinden ne geliyorsa yap. İnşallah bu günler geride kalacak hepimizde kurtulacağız umarım.
Neler var kimse demesin ki babasından ayırmasın. Bazıları zaten baba değil.
Evet gerçekten öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…