Kötüysem kötüsün mastershef deyin bana

Seni işinden etmeye çalışan adam şeytanın tekidir. Sen işinden olursan çocuğa da yansır. Baba olsaydı bunu düşünürdü.insallah uzaklara gidersiniz o pislikten uzak olursunuz1!
Aminnnn
Düşündükçe çıldırıyorum bir baba nasıl bu kadar çirkin olabilir aklım almıyor

Aminnnn

Enerjini bunu düşünmeye harcama bence. Youtube da mistik yol diye bir kanal var, meditasyonları çok çok iyi bilinçaltı temizleme meditasyonunu tavsiye ederim. Her gece düzenli dinledigimde zihne şifa verdiğini soyleyebilirim

Mutlaka deneyeceğim canım sağol

Baska sehre tasınmıstık ama geri döndük şimdi aynı sehre on yıl sonra

Konu sahibi çok geçmiş olsun. İşinizle ilgili attığı iftira neydi özel değilse?

Çünkü eğer aynı yerde çalışıyorsanız ve işini yapmıyor, savsaklıyor gibi şeyler söylüyorsa hayat böyle geçmez bence tayin isteyin. Yok adam sizinle aynı yerde çalışmıyor, dış kapının mandalı ise gerek yok düzeninizi bozmaya. Ki dış kapının mandalı sizi nasıl şikayet edebiliyor anlamıyorum. Beni de çok şikayet etmişlerdi çok bekletiyor diye (sağlık çalışanıydım ) hepsini kahkahalarla dalga geçe geçe cevaplamıştım. Böyle saçma sapan şikayetler zaten kimse tarafından sallanmıyor işinizi falan kaybedemezsiniz ki. Ancak beni taciz etti falan derse sorun olabilir ama kanıtlaması gereken de kendisi bu durumda.

Örneğin Onun kurumuna bir konu hakkında dilekçe göndermiştim, usulsüz dilekçe verdi beni rencide etti gibisinden cimere yazdı,usulsüz olmadığını açıkladık gönderdik ayrıca yazısında adliyede bana hakaret ile ilgili dava açtığını da belirtmiş bişey cikmasa da bu yapılan şey çok çirkin.
Siz artık niye çalışmıyor musunuz

Onlardan hiçbir şey çıkmaz hiç korkmayın. Farzedin usulsüz dilekçe yazmış olun. Cezası memuriyetten atılmak kesinlikle değildir. Sizin kişisel hakaret davanızın da işinizle alakası yok. Ama onu öldürürseniz falan ancak olabilir :) haklısınız tabi sinek küçük ama mide bulandırıyor. Onu delirtmenin en güzel ve kolay yolu onu artık hiç sallamadığınızı, sizin için bir sinek gibi olduğunu göstermek. Gülün geçin, muhattap olmayın bile. Yahu düşmanın bile akıllısı, ahlaklısı nasip olsun denir ya size nasip olmamış. Boşverin gitsin.

Ben dayanamadım valla intiharın eşiğine geldim çalışma koşullarından. O yüzden istifa ettim kurtuldum :) işyeri hekimliği yapmaya başladım çok memnundum. Maaşımı çok az artırınca şirket istifa ettim oradan daha yeni. Yeni işim de hazırdı başka şirkette ama tüp bebek yaptığım için girmedim hamile kalırsam yine ayrılacağım diye ki çok şükür hamileyim :) inşallah sağlıkla doğsun, 2 yaşını geçsin öyle başlayacağım işe.

Sağlıkla gelsin inşallah minik
Zaten sinek kadar gözümde, haklısınız en büyük tepki tepkisizliktir

Çok üzüldüm Canım rabbim yardımcın olsun öyle bi insana sakın çocuk teslim etme senin yanında gelsin görsün. Sana her türlü pisliği yapan Allah korusun neler görüyoruz TV lerde uzak olsun öyle bi baba

İyi kötü günleriniz olmuştur, ne olurdu yani eski eşine güzel davransa, kin gütmese, çocuğuna da örnek olacak davranışlar sergilese, o çocuk annesini mutlu görerek büyüse. O kadar mide bulandırıcı şeyler yapmış ki, Allah sabır versin. Babalık sadece çocuğuna karşı olan tutumlarıyla değerlendirilmemeli bence, çocuğunun annesine yaklaşımı da çok çok önemli, ne yaşanmış olursa olsun.

Allah o kendini bilmezin her türlü şerrinden korusun.Zaten çocuğu da güvenle teslim edemiyorum,bu öfke çocuğa zarar verir her hafta alma mahkeme kararına uygun al dedim yakın zamanda.Allah bizi de herkesi de korusun

Aminnnn

evet o yüzden vicdan yapman gereksiz
burada tek üye var şimdi alıntılayamadım "keşke eşimle çocuğumun arasını iyi tutsaydım" diye pişman olan, onun da eşinin daha sesine tahammül etmesi 10 yıl bulmuş
10 yıl idare edilebilir bir süre de değil açıkçası
babasının vefatından dolayı onu tanımayan daha benim yanımda çalışan 2 ayrı kız var. Hayatlarında ne eksik biliyor musunuz? Hiçbir şey.
İnanın bir tanesi 26 sında evlendi, birlikte 4 yıl çalıştık, inanın aşk ilişkilerinde benden daha realist ve başarılıydı.
Yok duygusal açlık, yok bilmem ne
siz iyi olduktan sonra çocuğunuzun kötü olması mümkün değil.
O nedenle kendiniz için en iyisini yapın, emin olun çocuğunuz mutlu olacaktır.

Aynen öyle,bu şeylerle hiçbir şey kazanamaz ama çocuk çok zarar görür.Ben isterdim ki çocuk bazı özel günlerde okulda filan bizi bir arada görsün ama artık mümkün değil

Haklısınız,bu süreçte sağlığımı koruyabilmek en çok istediğim şey,sağlıkli mutlu bir anne lazım cocuga

Kötü niyetli gormedim ben sizi aksine mahkeme kararina uyuyorsunuz sonuc itibariyle.
Babasindan kacirmiyorsunuz yasal olmayan bir sey yapmiyorsunuz.
Onceki konularinizi bilmiyorum ama bende memurum beni oraya buraya sikayet eden bir adamla muhattap olmak istemezdim.

Allah o kendini bilmezin her türlü şerrinden korusun.Zaten çocuğu da güvenle teslim edemiyorum,bu öfke çocuğa zarar verir her hafta alma mahkeme kararına uygun al dedim yakın zamanda.Allah bizi de herkesi de korusun
Amin canım içini ferah tut inşallah en kısa zamanda kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…