Evet hani mastershef isteyerek tayin isteyeyim dediği için öyle demiştim de doğru yani elde olamayan durumlardan da kaynaklanabilirdi. Eşim olacak taa bir uçta ben bir uçtayım şu anda mesela ve inşallah benimde atamam çıkarsa kim bilir hangi uca gideceğim umrumdada değil. Beyefendi çocuğunu görecek diye hayatıma buna göre yön veremem görmek isterse gelir görür işte bu kadar.Tayin de isteyebilir yani, illa o adama karşı yapılabilecek hareket olması şart değil ki. Hayat şartları nedeniyle insanlar taşınabiliyor yani, normal. Hem farklı yerlerde yaşayacak ilk baba/evlat olmayacaklar, bir sürü insan böyle yaşıyor. Geçiniz efendim geçiniz.
Gerçekten zavallı bunlar.Dna testini suratına çarpmak lazım ama sen yine sakin kal canım özellikle şu dönemde, bebeğini sağlıkla kucağına al ins.Mahkeme günü bir gelsin, evladını bir kucağıma alayım bakalım dna testi neymiş görecek. Bana iftira atarlar diye evden çıkmadım 1,5 sene zaten böyle insanlar olduklarını biliyordum.sasirmadim.
Neler var kimse demesin ki babasından ayırmasın. Bazıları zaten baba değil.
KesinlikleEvet hani mastershef isteyerek tayin isteyeyim dediği için öyle demiştim de doğru yani elde olamayan durumlardan da kaynaklanabilirdi. Eşim olacak taa bir uçta ben bir uçtayım şu anda mesela ve inşallah benimde atamam çıkarsa kim bilir hangi uca gideceğim umrumdada değil. Beyefendi çocuğunu görecek diye hayatıma buna göre yön veremem görmek isterse gelir görür işte bu kadar.
Hayat şartları zor artık, nasıl standart yükselirse öyle yaşayacak tabi. Aksi şımarıklık olur bence. Maddi olarak düşünmemek lazım. Huzur da bir kazanç. Ayrıca bazı şehirlerde belki daha iyi yaşayacak kadın.Evet hani mastershef isteyerek tayin isteyeyim dediği için öyle demiştim de doğru yani elde olamayan durumlardan da kaynaklanabilirdi. Eşim olacak taa bir uçta ben bir uçtayım şu anda mesela ve inşallah benimde atamam çıkarsa kim bilir hangi uca gideceğim umrumdada değil. Beyefendi çocuğunu görecek diye hayatıma buna göre yön veremem görmek isterse gelir görür işte bu kadar.
Tayin isteyeyim mi diye tereddütte kalma bile içinden geçeni yap bu nedir yaEvet hiç hak etmiyorlar.3 aylık hamileyken bana "Git annene o baksın sana orada doğur demişti ben seni çekemem "demişti riskliydim dikkat ediyordum diye.Dogduktan sonra baba kesiliyorlar başımıza
Bu durumu hiç bilemiyorum işte. Avukata bunu sormak lazım aslında çok güzel soruKesinlikle
Peki şunu merak ediyorum,acaba şehir değişince velayet istemede bahane olur mu karşı taraflara
Evet bu yüzden en önce huzurunu düşünsün yoksa çocuğunu nasıl mutlu edecek zaten bakımıydı, ilgisiydi, ihtiyaçlarıydı yeterince moral istiyor birde huzursuz olursa zorlanır, yıpranırHayat şartları zor artık, nasıl standart yükselirse öyle yaşayacak tabi. Aksi şımarıklık olur bence. Maddi olarak düşünmemek lazım. Huzur da bir kazanç. Ayrıca bazı şehirlerde belki daha iyi yaşayacak kadın.
Mesela ben daha küçük bir şehirde erkek cocuguna daha iyi sahip çıkabileceğimi düşünüyorum ergenlikte filanHayat şartları zor artık, nasıl standart yükselirse öyle yaşayacak tabi. Aksi şımarıklık olur bence. Maddi olarak düşünmemek lazım. Huzur da bir kazanç. Ayrıca bazı şehirlerde belki daha iyi yaşayacak kadın.
Gerçekten zavallı bunlar.Dna testini suratına çarpmak lazım ama sen yine sakin kal canım özellikle şu dönemde, bebeğini sağlıkla kucağına al ins.
Evet hiç hak etmiyorlar.3 aylık hamileyken bana "Git annene o baksın sana orada doğur demişti ben seni çekemem "demişti riskliydim dikkat ediyordum diye.Dogduktan sonra baba kesiliyorlar başımıza
Bence de, hem mutsuz anne mutsuz çocuk demektir. Önce konu sahibinin mutlu olması lazım.Evet bu yüzden en önce huzurunu düşünsün yoksa çocuğunu nasıl mutlu edecek zaten bakımıydı, ilgisiydi, ihtiyaçlarıydı yeterince moral istiyor birde huzursuz olursa zorlanır, yıpranır
Heh bakın işte, burası doğru bir nokta. Sanki şimdi babası çok mu ilgileniyor? Öyle iki gün görmekle, bakmak aynı şey değil ki. Bence siz çocuğunuz için iyi olanı çok daha iyi bilirsiniz.Mesela ben daha küçük bir şehirde erkek kocicuguna daha iyi sahip çıkabileceğimi düşünüyorum ergenlikte filan
Haberlerde denk gelince şaşırıyordum bu adamlar boşanma sırasında sonrasında niye böyle olaylar çıkarıyorlar diye,meğer gerçekten de zorlarina gidiyormuş.Yaptiklarinin bir bedeli olmasın,cepten para çıkmasın da aman.Gerci bizim şahsiyet nafaka tazminat olmadan anlaşma yapalım düşman olmayalım teklifime rağmen devam ediyor.Oyle kolay değilmiş hesaplar görülecekmis efendim !O testi mahkemeden istemese de yaptıracağım. Insanlar bu yüzden anlaşmalı boşanıyorsa demekaynı yastığa baş koydugun adamın bu hallerini görmek de kötü ya. Ne bileyim
Sende tayinini al misler gibi, çocuğuna odaklanirsin
Hem çocuğun geleceğini hiçe sayıyor (gelecekten de öte ya aç kalırsa demiyor) hem de psikolojimi bozuyor enerjimi alıyor.Fiziksel olarak da bu süreç yüzünden hasta olmaktan korkuyorum.Anneden etmek istiyor çocuğuCanım kıyamam yaa. Peki bu kadının memuriyetine bir hal gelirse işsiz kalırsa ozaman ne olacak?
Ben sizi haklı buluyorum. İki oyun oynuyor ama adamın etmediği beddua yok.
Haberlerde denk gelince şaşırıyordum bu adamlar boşanma sırasında sonrasında niye böyle olaylar çıkarıyorlar diye,meğer gerçekten de zorlarina gidiyormuş.Yaptiklarinin bir bedeli olmasın,cepten para çıkmasın da aman.Gerci bizim şahsiyet nafaka tazminat olmadan anlaşma yapalım düşman olmayalım teklifime rağmen devam ediyor.Oyle kolay değilmiş hesaplar görülecekmis efendim !
Adamlar 10/3'lük tiplerine bakmadan 10/10'luk kadın peşindeler. Biz kadınlar da nerede standart altı tip var, razı geliyoruz.Bu konu vesilesiyle bekarlara sesleniyorum: Lütfen seçiminizi yaparken herkesin de eksisi var kimse dört dörtlük değil deyip evlenmeyin.Goruntusu konusunda eksik kalsın sorun değil ama karakter cokkkk önemli.Tanisma döneminde anlaşılıyor,kusurları görmezden gelmeyin, evlenince kat kat fazlasıyla karşılaşıyorsunuz
Bendeki 4 u bir arada verilmişti bana (koca,kv,elti,görümce) Hiçbiri yoktu ama o hepsine bedelAdamlar 10/3'lük tiplerine bakmadan 10/10'luk kadın peşindeler. Biz kadınlar da nerede standart altı tip var, razı geliyoruz.
Valla sokakta, çevremde bakıyorum. Hep güzel, bakımlı, işli güçlü kadınlar. Adamlara bakıyorum, tövbe estağfurullah çekesim geliyor.
Hayır bir de bunların bir de ruh emici aileleri falan da oluyor. Ay tam kabus.
Neyse, en azından kurtulmuşsunuz. Hiç düşünüp de kararmayın şimdi.Bendeki 4 u bir arada verilmişti bana (koca,kv,elti,görümce) Hiçbiri yoktu ama o hepsine bedel
Bu konu vesilesiyle bekarlara sesleniyorum: Lütfen seçiminizi yaparken herkesin de eksisi var kimse dört dörtlük değil deyip evlenmeyin.Goruntusu konusunda eksik kalsın sorun değil ama karakter cokkkk önemli.Tanisma döneminde anlaşılıyor,kusurları görmezden gelmeyin, evlenince kat kat fazlasıyla karşılaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?