- 23 Ağustos 2012
- 51.199
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.323
- 898
Çocuğuna 500 TL vermeyen adama çok güvenemiyom da, 3 kuruş kopartmak için yapar valla.
Evet tatil adresi şu diye yazdım.
Çocuk ile başlıyor mesela cüzdanda prez olması aldattigim anlamına gelmez sen soyle suçlusun böyle suçlusun vs.Seni coj seviyorum canım ya eks aşkımmmm yazıyor sonuna da..tahrik ediyor yani..ondan sınır çizme gereği duydum.Tahriklere dayanamayıp uygunsuz şey yazmaktan korkuyorum çünkü
Aaaa hiç delil gözüyle bakmamıştım doğruCüzdanında neler olduğunu kendisi itiraf etmiş diyorsunuz yani. Delil ama bu?
Avukata söyleyin dosyaya eklesin işte. Ne güzel.
Bu arada telefonda mesaj bildirimlerini kapatın, belirli numaraları sessize alabiliyorsunuz diye biliyorum, Whatsapp da bu özellik var ama SMSi bilemedim. Olmazsa hepsini kapatın çın çın ötmesin telefon.
Görüş günü öncesi ve görüş sırasında hızlıca birkaç dakikada göz atarsınız, çocuk dışında görüşmenize zaten gerek yok.
Aaaa hiç delil gözüyle bakmamıştım doğruama şöyle bisey var delil süremiz geçti
Ben adamı gorunce gozum segırıyordu ilk uc yıl sesını duyunca krıze gırıyordum kızıma telefon aldım once dort yasında onu arayınca dırek acıp ona verıyodum. Benım mıdeme kramplar gırıyodu nefretım on senede gectı dıyım hatta bırazdan ucumuz yemege cıkıcaz ama şimdiki aklım olsa yutar kızım ıcın aralarındakı ılıskının saglam olmasına cabalardım en buyuk pısmanlıgım buÖyle olmasını da istemem, zamanla nefretimde azalma olur mu acaba azalacağını biteceğini bilsem sabrederim
Yüzgöz olup işinizi de kendinizi de sıkıntıya sokmayın tain isteyin bencede uzak bir yere mahkeme ve kurallar ne derse o diyin ona daİyi geceler hanımlar, çekişmeli boşanma davam üzerine çok konu açtım bilenler vardır.Bu süreçte eş kişisi sürekli üzerime geliyor,çok çirkin işler yapıyor.Memurum beni oraya buraya şikayet ediyor,iyice nefretimi kazandı.
3 yasa yakın oğlumuz var.Mahkeme kararına dikkat etmeden her hafta sonu alabileceğini söylemiştim,öyle yapıyordu.Ust üste onun yüzünden oraya buraya ifade verince işime de yürümesi aşırı sinirimi bozdugu için olmaz olsun böyle baba deyip çocuğu artık mahkeme kararına uygun görmesini istedim.Cocugumu asla bu işe katma taraftarı değildim ama yazdıklarim yaşadıklarımin 1/3 i maalesef.
Şu an memleketteyim,bir ay buradayız oğlumla.
Eskiden (dava açmadan önce yani) her gün video foto atardım ama şimdi adres bildirmek dışında bişey yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.Buraya gelmeden önceki gün hagb kararı aldım,bu sebeple kendi de soramiyordur tabi.Engelli bende,annemden de istemiyo.Kafam çok rahat görmek zorunda kalmadığım için.
İki haftada bir görme yüzünden o şehre gidesim bile gelmiyor nefret ediyorum.Seneye tayin istesem de minimuma indirsem diyorum bu görüşmeleri sırf ben de sesini vs duymayım gormeyim aklımın köşesinde olmasın diye..
Cok mu acımasızim,böyle bir babadan uzak büyümek büyük bir kayıp mıdır sizce çocuğa ?
Bu arada çocuğa 500 nafakayı nefretle ödüyor ama oyun oynar vakit geçirir oyuncak kıyafet alır,ilgilenme durumu bu şekilde.
Ha bir de çocuğu teslim alıp teslim etmeye inerken kulağımda müzik ile inip çıkmaya karar verdim iğrenç sesini duymamak için,bakalım işe yarayacak mı daha az sinir olurum belki.
Ben de isterdim kresine okuluna karar verirken görüşünü almayı,okulda özel günlerde bulunmasını vs isterdim,bunu söylemiştim de şahsa ama artık buna tahammül edemem neyazikki,oğlum için üzülüyorum.Bu çirkinlikleri artık devam etmez ben de çabuk unuturum insSonradan eklenebiliyor mu diye bir sorun.
Tabi tehdit hakarette direkt tazminat davası açarsınız, orada süre yok.
En temizi güzel güzel tayininizi isteyin, kafanız rahat etsin. Arkanızda aileniz olunca bir rahat edeceksiniz, miniğin de huzuru artar. Bu gerginliği o da hissediyordur emin olun.
Sizi güvensiz hissettirmeyi kendisi seçti, güvensiz hisseden de yakınına sığınır doğal olarak. Bir adım ötesini göremiyor, kafa intikama odaklanmış, siz uzun vadeye bakın, miniğin rahatı huzuru herşeyden önemli.
Boşanmış bir sürü aile var, oturup çocuk hangi okula gitsin diye tartışabiliyorlar, çocuğun düğününde aynı masada oturabiliyorlar. Saygıyı koruyacak ki çocuğun yaşamında o saygıyı görsün. Öbür türlü varlığı yokşuğundan beter olur.
Çok mu uzaklar birbirlerineBen adamı gorunce gozum segırıyordu ilk uc yıl sesını duyunca krıze gırıyordum kızıma telefon aldım once dort yasında onu arayınca dırek acıp ona verıyodum. Benım mıdeme kramplar gırıyodu nefretım on senede gectı dıyım hatta bırazdan ucumuz yemege cıkıcaz ama şimdiki aklım olsa yutar kızım ıcın aralarındakı ılıskının saglam olmasına cabalardım en buyuk pısmanlıgım bu
Cok zor. Bi tarafta nefret duygunuz bi taraf da çocuğun babasi. Hic gostermeyerek biz kadınlar bazen aci cektirmek isteyebiliriz ofkemizden..ama asil aci cekecek olan o minik yürekİyi geceler hanımlar, çekişmeli boşanma davam üzerine çok konu açtım bilenler vardır.Bu süreçte eş kişisi sürekli üzerime geliyor,çok çirkin işler yapıyor.Memurum beni oraya buraya şikayet ediyor,iyice nefretimi kazandı.
3 yasa yakın oğlumuz var.Mahkeme kararına dikkat etmeden her hafta sonu alabileceğini söylemiştim,öyle yapıyordu.Ust üste onun yüzünden oraya buraya ifade verince işime de yürümesi aşırı sinirimi bozdugu için olmaz olsun böyle baba deyip çocuğu artık mahkeme kararına uygun görmesini istedim.Cocugumu asla bu işe katma taraftarı değildim ama yazdıklarim yaşadıklarımin 1/3 i maalesef.
Eskiden (dava açmadan önce yani) her gün video foto atardım ama şimdi adres bildirmek dışında bişey yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.Buraya gelmeden önceki gün hagb kararı aldım,bu sebeple kendi de soramiyordur tabi.Engelli bende,annemden de istemiyo.Kafam çok rahat görmek zorunda kalmadığım için.
İki haftada bir görme yüzünden o şehre gidesim bile gelmiyor nefret ediyorum.Seneye tayin istesem de minimuma indirsem diyorum bu görüşmeleri sırf ben de sesini vs duymayım gormeyim aklımın köşesinde olmasın diye..
Cok mu acımasızim,böyle bir babadan uzak büyümek büyük bir kayıp mıdır sizce çocuğa ?
Bu arada çocuğa 500 nafakayı nefretle ödüyor ama oyun oynar vakit geçirir oyuncak kıyafet alır,ilgilenme durumu bu şekilde.
Ha bir de çocuğu teslim alıp teslim etmeye inerken kulağımda müzik ile inip çıkmaya karar verdim iğrenç sesini duymamak için,bakalım işe yarayacak mı daha az sinir olurum belki.
Yok öyle hiç göstermeme gibi bir durum olamaz,böyle bir hakka giremem.O kişinin kötülüklerinden korunmak ve sinirlerimi sağlam tutmak amacımCok zor. Bi tarafta nefret duygunuz bi taraf da çocuğun babasi. Hic gostermeyerek biz kadınlar bazen aci cektirmek isteyebiliriz ofkemizden..ama asil aci cekecek olan o minik yürek((
zaten buyuyunce neyin ne oldugunu gorecektir. Ama kendi görsün. Sen beni babama karsi doldurdun demesin. Suclamasin sizi. Onu buyutmek ne emek benim de ayni yasta oglum var. Onca emeginize karsilik ilerde size hesap soracak ve karsiniza gececek kivama gelmesin derim. Ama sizin de yasadiklariniz hic kolay degil..ama annelik fedakarlik iste...
Ama görüş günü dışında gostermemekte direnebilirsiniz. Ama yapmayin demek istedim.Yok öyle hiç göstermeme gibi bir durum olamaz,böyle bir hakka giremem.O kişinin kötülüklerinden korunmak ve sinirlerimi sağlam tutmak amacım
Konunuzu hiç bilmiyorum ama dna testi ne ya. Tam travma bi kadin icin.. cok uzucu..Bana kalsa ben hiç gorusturmem benimkini yani, nafaka ve altınları istedim diye adam dna testi isteyeceğini söylemiş avukata.
Mahkemenin verdiği çok bile. Baba olacak adam evladının annesine saygı duyar. Her hafta görüşse ne olur? Yarın bir gün sevgilileriyle gorusturup birde çocuğun psikolojisini bozacak, vay efendim dolduracak.
Hiç gerek yok böyle baba biraz uzak olsun.
Sapla samani birbirine katmışsınız çocuğunuzu kullanarak intikam almayın bence.İyi geceler hanımlar, çekişmeli boşanma davam üzerine çok konu açtım bilenler vardır.Bu süreçte eş kişisi sürekli üzerime geliyor,çok çirkin işler yapıyor.Memurum beni oraya buraya şikayet ediyor,iyice nefretimi kazandı.
Konunuzu hiç bilmiyorum ama dna testi ne ya. Tam travma bi kadin icin.. cok uzucu..
Isinden edilmeye çalışılıyormuş, ekmeginden ve akli basında ki tavsiye istiyor. Psikolojik yipraniyo ve cocugu zarar gormesin diye ne yapsam diyor ki..yasadiklari cok zor benceSapla samani birbirine katmışsınız çocuğunuzu kullanarak intikam almayın bence.
Mahkemede senden test mi istediler?Teşekkür ederim. Herşey insanlar için deyip geçiyorum sanıyorum.
Cok üzücü ya. Travma bu.. destek alin cidden. Esim bosanirken bunu istese benden yikilirim. Cok ağır yaTeşekkür ederim. Herşey insanlar için deyip geçiyorum sanıyorum.
Mahkemede senden test mi istediler?
İşte o konuda eski tavizleri veremiyorum şimdilik,her şey coj taze.Zaman içerisinde fenaliklarina devam etmezse o zaman belki tekrar düşünürüm bunu ,yumusarsam.Su an nefret doluyum,cocugumun rizkina gözünü diken bir babayi ekstra görmesinin anlamı yok diye düşünüyorum.Zamana bırakmak bile bu kişiye fazla ama onu da çocuğum için yazdimAma görüş günü dışında gostermemekte direnebilirsiniz. Ama yapmayin demek istedim.
Guclu olun lutfen
Duygularin atesi zamanla düşüyor. Ofke yuksek bi duygu..su an gelecektrki duygunuzu dusunmeyin.. ana odaklanin..İşte o konuda eski tavizleri veremiyorum şimdilik,her şey coj taze.Zaman içerisinde fenaliklarina devam etmezse o zaman belki tekrar düşünürüm bunu ,yumusarsam.Su an nefret doluyum,cocugumun rizkina gözünü diken bir babayi ekstra görmesinin anlamı yok diye düşünüyorum.Zamana bırakmak bile bu kişiye fazla ama onu da çocuğum için yazdim
İntikam değil şehir dışına tasinmam demek onun görmesini engelleyecek olduğum anlamına gelmez,görüş gunlerinde buyursun gelsinSapla samani birbirine katmışsınız çocuğunuzu kullanarak intikam almayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?