Kötüysem kötüsün mastershef deyin bana

Cok üzücü ya. Travma bu.. destek alin cidden. Esim bosanirken bunu istese benden yikilirim. Cok ağır ya

7 senedir dipdibeyiz, 1.5 senedir evliyiz ve evden çıkmayan bir insandım sırf ailesi iftira atmasın diye. Ama onu da yaptılar. Beni bunlar yikmaz ya. Testi veririm olur biter, bakalım o evladının yüzüne nasıl bakacak. Hiç normal şeyler yaşayan kadınlar gibi babasından ayrı olmasın vs olamiyorum bu yüzden. Böyle bir babaya gidecekse büyüdüğünde kendi bilir. Ben bu adamdan kendimi de evladını da korumak zorundayım. mahkeme ne derse o

Mahkeme görüş günlerinin dışına çıkmak zorunda değilsin.

O dosyada o test kalacak, ben çocuğun yerinde olsam benden şüpheye düşmüş bir babaya karşı hep bir acabam olur. 3 kuruş uğruna bu kadar çirkinleşen babaya güvenmem.

Ola ki Dna testi yapılırsa ilerde cocuk bunu unutmaz ve annesine bunun yasatildigini bilmesi üzer

Bunun 1 kere söylenmesi bile yaptirmam icin yeterli. Yasayarak degil duyarak ogrenmis olur. Zaten karnimda 6 aydır yaşanılanları o da benimle yaşıyor.

Böyle birşey görülmemiştir

O dosyada o test kalacak, ben çocuğun yerinde olsam benden şüpheye düşmüş bir babaya karşı hep bir acabam olur. 3 kuruş uğruna bu kadar çirkinleşen babaya güvenmem.

Basından yanlış kararlar vermiş bir kadin olarak ona bunları daha doğmadan yaşattığım icin üzülüyorum. Ama mesleğim var, ailem çok şükür bebekler gibi üzerime titriyor. Hem evladıma hem bana bakacaklar kendimizi toplayana kadar. Inşallah güzel günler yakında. Ben hep ağır cefalarin sefasina inanırım.

Anne de baba da olurum çocuğuma.

İşte o 3 kurusu vermemek için kırk takla atıyorlar, benzetmek gibi olmasın da boşanma yüzünden olan kadın cinayetleri de sanırım o 3 kuruş yüzünden.Yaptiklarunin bir bedeli olmasın istiyorlar çocuğa nafakayı bile ceza gibi görüyorlar

Ay öyle hakikaten. Ben çok adamın ihaneti bile yuttuğunu gördüm afedersin.

Hiç üzülmeyin. Kadınlar olarak birbirimize üzülmeyelim insan ölümü bile unutuyor. Demekki çok güçlü bir kadın olmam gerekiyormus, imtihanim o yüzden ağır
Şu an bi arkadaşım da 3 aylık bebegiyle ailesine döndü. Bosanacak. Kiz üzüntüden ayılıyor bayılıyor. Ona lohusalikta bunu yaşatanin yüzü hiç gulmesin diyoruz arkadaslari olarak bizler..

Şu an bi arkadaşım da 3 aylık bebegiyle ailesine döndü. Bosanacak. Kiz üzüntüden ayılıyor bayılıyor. Ona lohusalikta bunu yaşayanin yüzü hiç gulmesin diyoruz arkadaslari olarak bizler..

Yanı zaten dinde bile bir bebeği doğuran kadının günahlarının bagislandigina inanan insanlarız. Hal böyleyken bu şekilde muamele gösteren insanların akıbetine üzülmek lazım. Afedersiniz cami duvarına işemekten farksiz yaptiklari.

Başına gelecek vardır. Boşuna değil ya tüm yaşananlar ama güçlü olsun. Ben 1,5 aylık hamileyken aileme ziyarete diye geldim. 6 ay sonra davamı açtım. Zarardan dönmenin zamanı yok arkadaşınız için de dua edeceğim, aydınlığa çıksın inşallah

Amin. Bi de bu 3 aylık bebek tüp bebek. Beklenen istenen bebekti güya. Kiza neler yasatti ki kiz evden gitti.. zaten bunlari yasatan adamla evlilik surdurmrk degil bosanmak başarı bana göre..

İntikam değil şehir dışına tasinmam demek onun görmesini engelleyecek olduğum anlamına gelmez,görüş gunlerinde buyursun gelsin
Allah kolaylık versin size de eski eşiniz gerçekten karaktersiz biriymiş ben çocuğunuz adina yapmıştım bu yorumu malesef çocuklar bu süreçte çok etkileniyor. Umarim en az hasarla atlatırsiniz bu süreci

Isinden edilmeye çalışılıyormuş, ekmeginden ve akli basında ki tavsiye istiyor. Psikolojik yipraniyo ve cocugu zarar gormesin diye ne yapsam diyor ki..yasadiklari cok zor bence
Haminefendi ben yaşadıkları kolay demiyorum karaktersiz eşi de savunmuyorum Allah onu beter etsin. Sadece çocuklar arada yıpranıyor eşlik başka bir durum anne babalik başka yoksa konu sahibinin Allah yardımcısı olsun hemcinsim adina çok üzüldüm bende

Işte sonucta anne. Yavrusuna kiyar mi. duygular siddetini kaybedince daha saglikli olacak herseyi..

Seni işinden etmeye çalışan adam şeytanın tekidir. Sen işinden olursan çocuğa da yansır. Baba olsaydı bunu düşünürdü.insallah uzaklara gidersiniz o pislikten uzak olursunuz1!

Amin. Bi de bu 3 aylık bebek tüp bebek. Beklenen istenen bebekti güya. Kiza neler yasatti ki kiz evden gitti.. zaten bunlari yasatan adamla evlilik surdurmrk degil bosanmak başarı bana göre..

Bana da aylarca istemiyorum dememe rağmen baskı yaptılar sulalecek kaçmasın diye mecbur kalır diye diretiyorlarsa demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…