Kötüyüm, hayatımdaki insanları hak etmiyorum

Sizi cok iyi anliyorum. Benim de universitede ogrencilerimin sık sık basina geliyor. Bugün daha bir kaci okuldan da uzaklastirildi benzer durumda davalari var diye. Evet yaptiginiz kesinlikle dogru degil ancak genclik bu. Kanin deli aktigi, kendini kahraman sandigin zamanlar. Baska baska orgutsel islerde bulunulmuyorsa eger, yani arka planda baska faliyetler yok ise basit cezalarla bertaraf edilmeli bu tarz sosyal medya suclari bana kalirsa. Kendinize bu kadar yuklenmeyi birakin. Olan olmus, ders cikarmissiniz.

Birkaç sene önce geldi ben İstanbul'a. Ailem hala Menemen'de :)
Keşke tanısaydım diyeceğim. Ama ben aynı üniversiteden ve aynı bölümden olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü seni tanıyorum gibi yazdıklarından :)
Anksiyete uni yillarinda baslamadiysa tanisiyor olabiliriz diyecegim. Cunku tarzima yakin arkadasim yoktu hepsi hanim hanimcikti ve cevremdeki herkes mutluluktan ölüyordu ben anksiyete ile boğuşurken. :)) Gerci bir kisi var onunda ailesi Mugladaydi ..

Mesajlarınızı okudum adınıza üzüldüm, benim de içim sıkıldı , umarım ters bir durum gerçekleşmez . İyi düşünelim ki iyi olsun ..
yakınımın kimliğini çalıp üzerine kendi fotoğrafını yapıştıran gaspçı, mağdur tarafından teşhis edilemediği için , elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor, kimliğin asıl sahibi ve olaydan habersiz kişi , hala suçlu gözüküyor..
Siz , yazdığınız sanal mesajlar yüzünden ceza alabileceğinizden bahsediyorsunuz? Bazen yaşadıklarına ve duyduklarına inanamıyor insan ): bizi gelişmelerden haberdar edin, güzel haberlerinizi bekliyoruz . Hiçbir şey olmayacak inşallah, güzel anneciğinizin ellerinden öpüyorum.

Son düzenleme:
Mesajlarınızı okudum adınıza üzüldüm, benim de içim sıkıldı , umarım ters bir durum gerçekleşmez . İyi düşünelim ki iyi olsun ..
yakınımın kimliğini çalıp üzerine kendi fotoğrafını yapıştıran gaspçı, mağdur tarafından teşhis edilemediği için , elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor, kimliğin asıl sahibi ve olaydan habersiz kişi , hala suçlu gözüküyor..
Siz , yazdığınız sanal mesajlar yüzünden ceza alabileceğinizden bahsediyorsunuz? Bazen yaşadıklarına ve duyduklarına inanamıyor insan ): bizi gelişmelerden haberdar edin, güzel haberlerinizi bekliyoruz . Hiçbir şey olmayacak inşallah, güzel anneciğinizin ellerinden öpüyorum.
Ya çok naifsiniz, teşekkür ediyorum.
Şu yaşıma kadar karakol ya da adliyenin önünden ehliyet haricinde geçmedim. Uzun zamandır çok kötüyüm. Bugün panik durumum tavan yapmıştı. Ne olursa olsun işlediğim bir suçmuş bilmiyordum bile sosyal medyada yazılanların ciddiye alındığını. Öyle sinirle bir şeyler yazılmamalıymış öğrenmiş oldum. Bir de ölçülü olmak gerekmiş.
Henüz hiçbir şey belli değil, adalete güvenip bekliyorum.. Sizin anlattığınız türden olaylarda çok fazla mağduriyet yaşanıyor çok geçmiş olsun, üzülmeyin adalet yerini bulur muhakkak.

Avukat olsaydım da yardımım dokunsaydı sana keşke.
Yürekten istedim inan.

Ama meslektaş gözüküyoruz.
Üzülme arkadaşım.
Endişelerini anlıyorum.

Ama bu zor dönemde bırak sevenlerin yanında olarak üzerlerini düşeni yapsınlar.
Senin için değil kendileri için yapıyorlar bunu.

Kendine haksızlık etme.
İyi düşün iyi olsun.

Bir de bir kitap önereceğim.

Allah de ötesini bırak.

Okurken ağlaya ağlaya kuş gibi oluyor insan ;)

Avukat olsaydım da yardımım dokunsaydı sana keşke.
Yürekten istedim inan.

Ama meslektaş gözüküyoruz.
Üzülme arkadaşım.
Endişelerini anlıyorum.

Ama bu zor dönemde bırak sevenlerin yanında olarak üzerlerini düşeni yapsınlar.
Senin için değil kendileri için yapıyorlar bunu.

Kendine haksızlık etme.
İyi düşün iyi olsun.

Bir de bir kitap önereceğim.

Allah de ötesini bırak.

Okurken ağlaya ağlaya kuş gibi oluyor insan :KK66:

Çok teşekkür ederim, bakayım kitaba :)

Back
X