İzin almamak değil sorun bunları sorun eden birisi de değil. Telefonu açmamışım. Bende anlamadım ya işte.E nolmuş inince ne oldu anlamadım ki ?
Abinizden izin alma olayınız nedir neden bu kadar sinir.
Çıkmışsan çıkmışsın inmişsen inmişsin te Allahım !O ne yahu...
olur öyle seyler abinin ters tarafına gelmişMerhabalar, uzun süredir takipteyim bende üye olup, paylaşıp rahatlamak istedim. İlk konum olduğu için bi eksik vs var ise kusura bakmayın.
İki üst katımızda halam oturuyo aynı apartmandayız yani. Akşam sekiz gibi kuzenlerim çağırdı iki tane kız kuzenim. olayın seyri için detay veriyorum. Her neyse çıktım sonra halam geldi sohbet muhabbet derken 23.30 gibi oldu saat annem aradı in artık eve diye geliyorum dedim tekrar aradı ben sana in dedim hemen in dedi gelicem dedim lafımızın bitmesini bekliyorum inmek için. Abimin telefonundan aradı diğer aramayı da kendi vatsabından yapmıştı. Abimden arıyo arka arkaya. Annem arka arkaya arar meşgule atarım arar ben yine annem sandım abimmiş meğer. Çok geçmeden indim abim sinir küpü olmuş on oldu aramam nerdesin diye dişlerini sıkıyo elini yumruk yapıyo falan üzerime yürüdü çok sinirlenmiş. Açmadım diye. Bende hayretler içerisinde izledim şaşırdım üst kattayım zaten. İzin alıp çıktım. Annem söylemedi mi kızlar çağırdı yukarı çıktı demedi mi diyorum söyledi ama seni ben mi bıraktım nerden bileyim diyo.
Annemle zaten konuştum geliyorum diye ordan halam konuşuyo ayıp oluyo iki defa aradı annem dedim. Zaten senin telefonundan aradı haberin vardır diye düşünüyodum dedim. seni ben mi bıraktım nerden bileyim diyo yineBir sürü laf saydı ben tutamadım ağladım hıçkıra hıçkıra.
24 yaşındayım sınava hazırlanıyorum ne dışarı çıkıp gezerim ne bi sosyal hayatım var. Bi yukarı çıktım burnumdan getirdiniz dedim. Bana mı güvenmiyo bilmiyorum ama güvenini sarsacak hiç bişey yapmadım. Muhabbetimiz de iyidir genel olarak çok kırıldım annemde hiç müdahale etmedi abimi onaylar gibi konuştu ikisiyle de konuşmicam bi süre.
Canım çok sıkkın. daha hatırlayamadığım bir sürü şey söyledi.
Sadece içimi dökmek istedim uzun oldu kusura bakmayın.
Evet belki de. Teşekkür ediyorum.olur öyle seyler abinin ters tarafına gelmiş
Annemle babam boşandı uzun zaman oldu. Annem görüşmemeye çalışıyo ama bizim gidip gelmemizi, görüşmemizi sorun etmiyodu. İş başvurusu yaptım inşallah olumlu sonuçlanır giderim hiç böyle düşünmemiştim ama dünden sonra inşallah giderim diyorum. Şehir dışı.Anneniz bişey demiş olmasın.halanlarla sıkıntı mi var aralarında.abin konuşurken annen tepki vermediğine göre ondan kaynaklıdır.kocaman insan olmuşsunuz ne küçük çocuk gibi bu kadar baskı
Teşekkür ediyorum yorumunuz için ama abimle genel olarak iyi anlaşırız. Cahil değildir. Ülke sorunlarıyla ilgilidir hatta muhabbetlerimiz. Bilmiyorum dün neden öyle davrandı, başka birisi gibiydi önce şaka yapıyo sandım hatta.Annen eseriyle gurur duysun. Ona bile güvenmeyen pis bir erkekcik yetiştirmiş! Oh oh Maşallah.
Yarın mahalle bakkalına selam verdi diye annesini de öldürür bu.
Uzun süre oturmanizdan rahatsız olmuş olabilir.gerçi ne olmus olsa da en iyisi olur işe başlayıp gitmeniz.hayırlısı olsun hakkınızdaAnnemle babam boşandı uzun zaman oldu. Annem görüşmemeye çalışıyo ama bizim gidip gelmemizi, görüşmemizi sorun etmiyodu. İş başvurusu yaptım inşallah olumlu sonuçlanır giderim hiç böyle düşünmemiştim ama dünden sonra inşallah giderim diyorum. Şehir dışı.
Evet anneme baktım bişey mi dedin diye ben bişey demedim bakma dedi. Ah bilsem enişte bile yoktu ki. Keşke gelir şimdi diye idare etseydi bende o yüzden çok kırıldım kızdım anneme.Anneniz diyememis mi ben gönderdim gelir şimdi kızı sık boğaz etme diye.
Bunu demediği gibi sanki abinizi doldurmuş gibi bak aradım gelicem dedi gelmedi diye.
Sokakta olsanız anlayabilirim bir nebzede olsa ama bir üst katta ne olabilir ki ?
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah.Uzun süre oturmanizdan rahatsız olmuş olabilir.gerçi ne olmus olsa da en iyisi olur işe başlayıp gitmeniz.hayırlısı olsun hakkınızda
Abimi kötü yansıtmak istemiyorum gerçekten kötü bi insan değil. Düşkünüm hatta aileme. Küs durmaya falan dayanamam hiç. Dün bi patlama yaşadı şok oldum, çok üzüldüm paylaşmak istedim. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.Abinizin durumu içler acısı,
Anneniz de ayrıca özel yetiştirmiş.
Allah kolaylık versin
Evet haklısınız anneme de kıyamam ki hiç. Düşünürüm o durumları. O düşünce geldi akıllarına galiba ama içten içe ona da kızıyorum yani öyle bişey yapmicamı bilmeleri lazım bide üst kat ya hemen, korkarım gerçekten :) cesaret edemem:) kuzenlerim de öyle insanlar değil tanıyolar biliyolar. Ama yorumlar iyi geldi. Daha iyiyim. Teşekkür ediyorum :)Evet cok baski goruyorsunuz da birde anneyi düşünün.Devir kötü belki kuzenlerinizle disari ciktiniz ve basiniza bisey geldi.olamaz mi olur.Ayrica bosanmis kadin tüm sorumluluk onda.Belki halaniza yada kizlarina guvenmiyirdur.Abinizi doldurmasi hos olmamış ama cok takmayin kafaniza.Devir kötü
Dik başlı bi insan değilim olamıyorum değiştiremiyorum kendimi. Huzurlu olalım diye düşüncelerine saygı duymaya çalışıyorum. Aykırı bişey yapmıyorum.. Ona rağmen öyle davranması üzdü ya. Dikkate alıcam yorumunuzu.Bir tane daha pipi sevdalısı anne ve kendini bir halt sana abi konusu.
Allah sabır versin. 24 yaşında kocaman insansın bence biraz sanane demeyi öğren. Abin olması sana sürekli hesap soracağı anlamına gelmez.
Prim verme boyun eğme bu baskıya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?