Kötüyüm :(

Evet şimdi yorumunuzu okuyunca aklıma geldi. Tartışırken - merak ettim on defa aradım merak etmiym mi bir daha aramam seni görürsün bir daha demişti sanırım haklısınız. Bende o şokla üzüntüyle düşünemedim. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki açmışım konuyu göremediğin yerlerin farkına vardım.

Saygı duyarken karşıdan da aynı saygıyı bekleyin. Mesela ağlamak yerine benimle böyle bağırarak konuşamazsın demeyi deneyin.
Bu kadar verici olmayın. Sonra siz üzülürken onların umurunda olmaz..

Benim de annem babam ayrı ve babannemle halamla büyüdüm de aynı şeyleri yaşadığım için zamanında çok kızardım.Ama şimdi evlenip aklım başıma gelince meraktan ve sorumluluklarım onların üzerinde oldugu için böyle davrandıklarını anlamış oldum.Üstelemesinin sebebi senin telefonu meşgule düşürmen bence.Abin sorumluluk hissediyor bence.Yaşamayan da bilemez annen ne yapsın tek başına sorumluluk alıyor ve devir gerçekten çok çok kötü.:) Böyle arkanda sahiplenen bir ailen var sevin bence.Bak annem babamın ölsem haberi bile yok sorumsuzluktan ama o baskıcı dedigimiz yakınlarımız bize kıyamayan tırnağımıza zarar gelse üzülecek insanlar.

Saygı duyarken karşıdan da aynı saygıyı bekleyin. Mesela ağlamak yerine benimle böyle bağırarak konuşamazsın demeyi deneyin.
Bu kadar verici olmayın. Sonra siz üzülürken onların umurunda olmaz..
Yok eminim o da uyuyamamıştır. Evet çok vericiyim. Aileme karşı. Ölümlü dünya diyorum üzmek istemiyorum. Teşekkür ederim.

Evet çok şükür varlar. Şimdi daha iyiyim ve sakin şekilde düşünebiliyorum haklısınz merak ettiği için öyle davrandı. Çünkü daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. İyi ki varlar şükür ederim her zaman. Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Anne babanızın durumu için üzgünüm ama
İnşaAllah evliliğinizden memnunsunuzdur:)

Şükür Can'ım Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor İşte şükür eşim var şimdi :)

bence abin ve annen halana uyuzlar
o yüzden orda durmanı sorun etmişler gereksizce

Kötü değildir muhakkak ama böyle öfke patlaması, gördüğünüz muamele ve baskı normal ruh sağlığı olan birinin davranışları değil malesef

+97654467889

bence seni kızlarla dışarı çıktı zannettiler.annenle halanın arası iyi olmadığı için de onlara soramadı sana baskı yaptı. böyle baskı yapması doğru değil elbet ama sen de durumun hassasiyetine göre davran bence. anneni arada bırakma çünkü halan onun görümcesi. araları iyi değil belli ki.

Evet anneme kıyamıyorum sinirle bişey söylemiş olsam bile fazla dayanamam gönlünü alırım hemen. Konuşmicam demiştim yine yapamıyorum konuşuyorum ama normalde bıcır bıcırımdır kırgınım doğrulamıyorum. Daha durgunum.
Onların yerine koyuyorum kendimi haklı buluyorum evet ama incindim işte. Teşekkür ediyorum. yorumlar iyi geldi gerçekten. :)

Sanki nereye gitmişsin hasbin allah. Bu ne hükümdarlık kurmak, hastalık bu. Allah kolaylık versin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…