Merhaba arkadaşım
çok geçmiş olsun.Psikoloğa gidiyor musun? Belki bunun da faydası olur.Ayrıca dua ve zikir de tavsiye edebilirim.
Ben Allah’ın isimlerini zikredince çok faydasını gördüm.
El Basıt ismi mesela, internetten araştır derim. Depresyona karşı dua ve esmalar yazarsan bulursun Allah’ın izniyle.
Ve bu link üzeri okuyorum
Büyüden ve cinden korunmak için okunacak dua | Mucize Dualar
Büyü ve cin yazıyor ama ben üzerimde nazar olduğunu düşündüğüm için internet üzeri bakmıştım ve link e tıklarsan görürsün nazar ve başka sıkıntılara karşı da okunabilir. Ben çok faydasını gördüm. Çok iyiyim Allah’a
7 kere Fatiha
7kere Ayetel Kürsi
7 kere Kafirun suresi
7 kere İhlas suresi
7 kere Felak suresi
7 kere Nas suresı
genel için şunu söylemek isterim. Depresyonuna sebep olanları araştır psikolog yardımıyla, devamlı git görüş, ilaçlarını da aksatma ve bol dua ve zikir yap. Namaz da kıla bilirsin.
Onun dışında spor, yoga yapabilirsin. Seni gün içinde neler mutlu ediyor, onları yap, alışkanlık haline getir. Seni mutlu edicek bir şeyi yap mutlaka günde. Dondurma mı seviyorsun, arkadaşlarında buluşmak mı, eşinle ailenle vakit geçirmek mi, saç veya cilt bakımı, artık aklına ne geliyorsa onu yap. Onun dışında mutluluk günlüğü tut. Her gün seni hayatında mutlu eden ne varsa onları yaz. En az 21 gün boyunca yap ki bilinç altına yerleşsin. Bunu yaptıkça gitgide şükreder hale gelirsin inşAllah. Rabbim Basıt ismiyle tecelli etsin sana, Şafi ismiyle sağlık nasip etsin sana. Amin!