Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetEşinizle mi sorun yaşıyorsunuz?
Siz bir annesiniz.Sizin sevginize,şevkatinize ve ilginize ihtiyacı olan çocuklarınız var.Onların gözlerindeki geleceğe dair umut ışığından destek alarak ayakta durmaya çalışmalısınız.Çok mutsuzum çok kötüyüm hayattan yaşayacak olduğum olacak olan hicbirsey den hickimseden umudum yok çocuklarım var onlar için nasıl ayakta kalırım nasıl huzursuz etmeden bunu atlatırım kimsem yok yanımda
Kaç çocuk var ne zamandir evlisiniz anne baba varmı hayattalarmi?Hem aldatılan hem yaninda kalmak zorunda olmak yanımda kimsenin olmaması ne bileyim çaresizlik mutsuzluk
Evet hayat ta iki taneKaç çocuk var ne zamandir evlisiniz anne baba varmı hayattalarmi?
Hem aldatılan hem yaninda kalmak zorunda olmak yanımda kimsenin olmaması ne bileyim çaresizlik mutsuzluk
Aldatilmayi uzerine alinma kuzum seninle alakali degil esin baskasiyla evli olsaydi yine aldatirdi adamin icinde oluyor boyle seyler yani karsidaki sorunlu ,ben neden yipranayim ? ne diyor bosanmaya ?Hem aldatılan hem yaninda kalmak zorunda olmak yanımda kimsenin olmaması ne bileyim çaresizlik mutsuzluk
Kabul etmiyor öldürür mus beniAldatilmayi uzerine alinma kuzum seninle alakali degil esin baskasiyla evli olsaydi yine aldatirdi adamin icinde oluyor boyle seyler yani karsidaki sorunlu ,ben neden yipranayim ? ne diyor bosanmaya ?
Yok lise mezunuyumIsiniz, bir mesleginiz yok mu?
Bende öyle düşünüyorumHerkes de böyle konularda boşanan annelere çalışır bakarsın diyor asgari ücretin yarısı zaten kreşe gidecek en az 1500 diğer yarısı kiraya mı faturalara mı yemeğe mı yetsin.... annen baban arkanda değilse yapamazsın takmamaya çalış gizliden para biriktir çocuklar büyüyünce ayrıl kardes...