Sizi kullanmış yalanlar söylemiş bu tarz insanlar için üzülmeyin kızlar. Kendinize odaklanın tedavinizi olun. Hpv olmadığına şükret falan yazmıştım yukarda. Onu da bulaştırmış zaten. Geri dönmek falan isterse sakın kabul etmeyin.Çünkü bana böyle lanse etmedi kendinden geçecegini vs dıktor birde kendisi
Evlenmeden gerçek yüzünü görmeniz çok iyi olmuş gerçekten. Ha bir de doktormuş, sizi suçlamayı tercih etmiş bu hastalık konusunda.Ben olduğunu düşünüyorum gerçek yüzünü gördükten sınra
Allahından bulsun hakkım helal değil ona allahın belası pezevenkSizi kullanmış yalanlar söylemiş bu tarz insanlar için üzülmeyin kızlar. Kendinize odaklanın tedavinizi olun. Hpv olmadığına şükret falan yazmıştım yukarda. Onu da bulaştırmış zaten. Geri dönmek falan isterse sakın kabul etmeyin.
Kendi bokunu biliyo şerefsiz o yüzden ama birinin ahını almak böyle kolay olmuyor o yakana yapıştı mı birçok örneği varEvlenmeden gerçek yüzünü görmeniz çok iyi olmuş gerçekten. Ha bir de doktormuş, sizi suçlamayı tercih etmiş bu hastalık konusunda.
Kim ne ekiyorsa onu biçer, o da size yaşattıklarının karmasını yaşar elbetKendi bokunu biliyo şerefsiz o yüzden ama birinin ahını almak böyle kolay olmuyor o yakana yapıştı mı birçok örneği var
Olan olmuş, inşallah ders almissinizdir...Kendi bokunu biliyo şerefsiz o yüzden ama birinin ahını almak böyle kolay olmuyor o yakana yapıştı mı birçok örneği var
Doktorlar çok manipülatif oluyor. Evlenilecek erkek kategorisinde tercih edilmemesi gerek grup bana göreEvlenmeden gerçek yüzünü görmeniz çok iyi olmuş gerçekten. Ha bir de doktormuş, sizi suçlamayı tercih etmiş bu hastalık konusunda.
Her doktor aynı değildir ama genel olarak çok zor olur doktor biriyle evlenmek. Kimisinin gözü dışarda,kimisi bu konudaki gibi manipüle ediyor, çok yoğun çalışıyorlar falan filanDoktorlar çok manipülatif oluyor. Evlenilecek erkek kategorisinde tercih edilmemesi gerek grup bana göre
Eşimle 10 yıldır birlikteyiz, 8 yıldır da evliyiz. Arkadaşlarindan metresine ev açan bile varmış, düşün işteHer doktor aynı değildir ama genel olarak çok zor olur doktor biriyle evlenmek. Kimisinin gözü dışarda,kimisi bu konudaki gibi manipüle ediyor, çok yoğun çalışıyorlar falan filan
mantar senden geçmiştir pislik deseydın iyiki paylaşmamış resım falan tarıhın kara lekesı pislikHpv de yaşadık o oç yüzünden ama atlattım
Allah onları bildiği gibi yapsın çükleri kopsun inşallahEşimle 10 yıldır birlikteyiz, 8 yıldır da evliyiz. Arkadaşlarindan metresine ev açan bile varmış, düşün işte
Hic bişey olduğu yok cnm onlara.Allah onları bildiği gibi yapsın çükleri kopsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?