kötüyüm

hayalperestttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
204
3
68
Samsun
çok kötü hissediyorum.6 aydır görüştüğüm sevgilimi ailem öğrendi ve ailesi kötü bir aile olduğu için onay vermedi.beni çok sevdiğini bile bile ailemi üzmemek için terkettim.çevremde kimse onay vermiyordu ki ailem dışında kimsede umrumda değildi ama ailemi üzemem.çok kötüyüm.şimdi benden nefret ediyodur biliyorum hatta o kadar kötü mesajlar yazdıki hakaretler dolu ama napabilirdim.ailemi ikna edemezdim.nasıl unutucam ben

Ayrılık sebebi olarak ne söyledin ki hakaret ediyor ?

"Ailem razı değil,onları çiğneyemem,ayrılmamız en doğrusu" demiş olsan,hakaret etmezdi diye düşünüyorum.

Ailenin söylediklerini kelimesi kelimesine aktardıysan,durum fena.

"Ailem razı değil,onları çiğneyemem,ayrılmamız en doğrusu" demiş olsan,hakaret etmezdi diye düşünüyorum.

aynen senin yazdığın gibi yazdım ama yazdım sadece yüzüne söyleyemedim.çünkü kaldıramayıp herkesin içinde hakaretler etme olsalığını göze alamadım.

Canı acıyan bir insan her şeyi söyler canım.
Konu sahibesi ne demiş olursa olsun farketmez.

Doğru karar verilmiş.
Zira ileride evlilik olayı işin içine girdiğinde, aşkıyla değil, ailesiyle evlendiğini öğrenecekti.
Yol yakınken dönmüş.

İşte onu unutup geçmişe gömmen için harika bir sebep:)

Adam gibi ayrılmayı bilmeyen,ilk sinirinde hakarete başvuran birisi,senden uzak olsun zaten.
Üzgün olsa,kırgın olsa bir derece aklın kalabilir diyeceğim ama böylesi gereksiz.

Canı acıyan bir insan her şeyi söyler canım.
Konu sahibesi ne demiş olursa olsun farketmez.

Doğru karar verilmiş.
Zira ileride evlilik olayı işin içine girdiğinde, aşkıyla değil, ailesiyle evlendiğini öğrenecekti.
Yol yakınken dönmüş.

teşekkür ederim yorumun için ama sanki kimse beni onun gibi sevmiycekmiş gibi hissediyorum.pişman olmaktan korkuyorum.bi yandan da diyorumki kimse ailemden önemli değil. geçecek dimi kızlar :43:

İşte onu unutup geçmişe gömmen için harika bir sebep:)

Adam gibi ayrılmayı bilmeyen,ilk sinirinde hakarete başvuran birisi,senden uzak olsun zaten.
Üzgün olsa,kırgın olsa bir derece aklın kalabilir diyeceğim ama böylesi gereksiz.

haklısın ama suçlu hissediyorum kendimi.çünkü aramızda hiç sorun yoktu.bi dediğimi iki etmezdi.ama başka birşey yapamazdım

Back
X