ekmek yedim ama gitmedi .sanki genzimde gibi yutkundkça batıyorBence bi dr a gidin .
Asiri buuuk degilse sadece rahatsizlik hissi veriyorsa ekmek yiyin belki goturur
Kbb ye gitkızlar boğazıma balık kılçığı battı çıkmıyor saat 7den beri gitmedi gitcegede benzemiyor nasl cıkcak bu?
denedim ekmeği yiyip duruyorum ama olmadı.çok sevdiğim balıktanda oldum artk yiyemem hrld korkudanKüçükken ekmek yedirirlerdi kılçık batınca. Geçmiş olsun. Yarına kadar geçmezse doktor yolu görünüyor.
Yiğenimde aynı şey olmuş ablamlar hastane hastane gezmişler cerahlar, çocuk doktorları çıkaramamış.En sonunda kbb yi çağırıyorlar kamerayla bakıyor ve cımbız gibi bir aletle 2 saniyede çıkarıyordoktor nasl çıkarıyor acaba yarn gitcem inş sabaha kadar geçer
kolay bişey yani korktum bende teşk ederimYiğenimde aynı şey olmuş ablamlar hastane hastane gezmişler cerahlar, çocuk doktorları çıkaramamış.En sonunda kbb yi çağırıyorlar kamerayla bakıyor ve cımbız gibi bir aletle 2 saniyede çıkarıyor
doktor nasl çıkarıyor acaba yarn gitcem inş sabaha kadar geçer
teşk ederim.merkeze uzak bi ilçedeyim burdaki acildede bişey yapamazlar sabah ilgili doktora git derler sabahta geçmesse gitcem kbbyeAcile gitsene cnm.. neyi bekliyorsun.. oraya takili kalmis belliki.. gecmis olsun bu arada
teşk ederim. duruyor malesef hissediyorum varlığınıBogazin yaralanmistir kilcik yoktur sana oyle geliyor basima geldi.batiyo gibi oluyo benim uc gun surmustu sonra yavas yavas gecti.korkma evham yapma ama dr a git mutlaka.gecmis olsun
evt cnm batıyor duruyor dahaMuhtemelen icten yaraladi bogazinizi o aci veriyor ve siz hala kulcik batiyor gibi hissediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?