Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Bayanları Gelin Doğum Tarihlerimizi Yazalım !!

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
19 şubat!!!
ben başka bi günde dogmak istemezdim heralde çok seviyorummm dogum tarihimi
:hooray:

nihayet bi kişi çıktı yani kova burcu olan
bende tekim sanmıştım kk da
kaydirigubbakcemile3

slm eşsiz kova bayanları
benimde 02 şubat bende çok memnunum doğum tarihimden

19 şubat ve 2 senedir çok sanssız oldugumu düşündüm vede öleydi ama artık sanslıyım bugun öle güzel bi haber aldımki hayatım iyi yönde değişecek inş..... :sm_cool:

18 Şubat 1981 doğumluyum...Yalnız bu 2009 aşk yönünden başarı yönünden beni çarptı.Hem Ocak ayının sonunda sevgilim ayrılmak istedi durduk yere hemde girdiğim sınavlarda başarısız oldum :(

ben 6 şubat.....ablamda 1 şubat...ikimizde kovayız ama çookkk farklıyız.:1shok:.nasıl işse.:uhm:.ben tam bi kova kadıyım.:kahve:..burcumdanda menmunum beni tarif ediyor.....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

23 ocak'ta doğdumm :1rolleyes:

Burcumun bütün özelliklerini taşıyorum bendeee..şakkıdı

bu senenin iyi geçmemesi kova burcunun suçumuymuş. allahım tüküriym böyle doğum tarihime. valla değiştircem ya 2 senedir yüzüm gülmedi yeminle yeter be. 10 şubatım bende.

Bu sene iyi geçiyor diyen bir kova burcu varmı peki aranızda?

yok bacım ne gezer bizde o şans...bütün astrologlarda kova burcu için ne güzel şeyler diyolardı...ama hepsi kocaman bi yalanmış..halbuki inanmıştım ben onlara...sevinmiştim..ama şimdi....konuşamayacağım daha fazla...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Back
X