1,5 aylık ilişkini kurtarmak için uçağa atlayıp yanına gidiyosun,düşün 1,5 ayda bu kadar fedakarlık yapıyo isen yıllarını verdiğin bir ilişki olsaydı ne yapardın bilemiyorum,bence senin için hayırlı olmuş :)
evet ya bende öyleyin ani sinirle yapıp sonnra pişman ve üzxüntü:teselli:
bnde kova burcuym ve bi anlık snirle çok kötü şeyler yapabiliyrm ..birinin en ufak hatasında ondan soğuyabilen bi yapım vr.. demek ki söylediklern onu çok incitti ve senden soğumazsına neden oldu.. bnce hiç peşnden gitme siniri yatışnca gelr tbi seviyosa eqer.. sabrett amafazla umutlanma
bnde kova burcuym ve bi anlık snirle çok kötü şeyler yapabiliyrm ..birinin en ufak hatasında ondan soğuyabilen bi yapım vr.. demek ki söylediklern onu çok incitti ve senden soğumazsına neden oldu.. bnce hiç peşnden gitme siniri yatışnca gelr tbi seviyosa eqer.. sabrett amafazla umutlanma
bende ona dedim zaten bitirirken...Çok erken karar veriyorsun çokkk....dedim.Sonra çok pişman olursun,dikkat et,dedim.kimse kusursuz değil.benden sonra başkalarıda olursa onlardada göreceksin,kimse hatasız olmayacak,,,dedim.Ama yazık etti inan ki,hiç yere.....lmaz:
uçakla yanına gitmemem için o zaten bana tavır aldı.telini tamamen kapatması gelme demekti zaten.Ama ben yinede gittim.O fedakarlığımı görsün istedim.Tabi sonra sinirlenip can yakıcı laflar da ettim.Allaha havale ediyorum...vs gibi.Ama haklıydım.Gelmedi görüşmeye.Fakat kafamdaki sorular ve şaşkınlığım gitmiyor.Bunu çözmem lazım ama arasam adam açmıyor.ortada kaldım gibi.Belki beni deniyor diye düşündüm.Fazla mı abartıyorum bilmiyorum.iki gün önce msn de çevrimiçi gördüm.bir saat kadar durdu.belki onu kırdığım için intikam alıyordur yada burnum sürtsün istiyordur.Bu bana görüşmemizde bir laf etmişti."Neden bunu dedin?" diye sorduğumda stratejimi değil mi anla bakalım, demişti.yani adamı tam çözemiyorum.Bu da stratejimi bilmiyorum.Yordu beni biliyorum ama içimden umut gitmiyor..
Hayatında başka biri vardır. İnsan kulağıyla duymayınca inanmıyor ama öyle. O seni aramıyorsa sana msjlarına karşılık vermiyorsa bilki başkası ile ilgileniyordur. Sana 1 haftada el sallayan birine ne kadar dayanacaksın. seninle olacak yine aynı şeyi yapacak senin tekrar barışmak için mücadele etmeni bekleyecek. o yüzden Allaha dua et de başkası çıksın karşına ... Seviyorsa senin için mücadele etsin...
Bayan olarak birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ama gerçekten bir erkek seviyorsa peşini bırakmaz gerisi hikaye...
arkadasım bişi sorcam sen bu adam için üzülüosun arıyorsun cıkmıyor ucakla baska sehire gidiorsun görüşmeye gelmiyor rahatsız etme diye telefonlarını kapatıyor simdi çıkıp sana hadi barısalım dese barısırmısın
arkadasım bişi sorcam sen bu adam için üzülüosun arıyorsun cıkmıyor ucakla baska sehire gidiorsun görüşmeye gelmiyor rahatsız etme diye telefonlarını kapatıyor simdi çıkıp sana hadi barısalım dese barısırmısın
bende kova burcuyum ama eğer gercekten sevsem tutamam kendimi 1 gun 2 gun dayanırım ama sevgilim sevdiğim cıkıp sehrime gelecek kosar giderim dayanamam
sorumun cevabını gercekten merak ediyrum barısırmısın ?
bende kova burcuyum ama eğer gercekten sevsem tutamam kendimi 1 gun 2 gun dayanırım ama sevgilim sevdiğim cıkıp sehrime gelecek kosar giderim dayanamam
sorumun cevabını gercekten merak ediyrum barısırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?