Kova burcu kendisi. Beni şok etti. Birden bitirdi.

e bunu o da düşünmeli böyle işte...yada menfaat peşinde de ondan geliyor gibi mi düşündü? bilemiyorum....çünkü bana hep süreç lazım ve biz daha ne kadardır görüşüyoruz ki vs...derdi.bitirirkende öyle dedi.ama ben yüzyüze geldim bayağı.bayram öncesi arife günü bir saat boşlukta bile yanıma geldi görüştü benle.o kadar yani...

evet ya bende öyleyin ani sinirle yapıp sonnra pişman ve üzxüntü:teselli:

bende ona dedim zaten bitirirken...Çok erken karar veriyorsun çokkk....dedim.Sonra çok pişman olursun,dikkat et,dedim.kimse kusursuz değil.benden sonra başkalarıda olursa onlardada göreceksin,kimse hatasız olmayacak,,,dedim.Ama yazık etti inan ki,hiç yere.....lmaz:

ağır bişey söylemedim ona...sadece nerdesin sen? ne yapıyorsun gibi azarladım.ona kısıtlamışım gibi geldi sanırım.ama anlık söylediğim şeylerdi.çok kısıtlayan karışan biri değilim ben.sevgi beklediğimden beni çeker dedim ve öyle konuştum.güvendim.ama sonuç ortada...çok şaşırıyorum.ama mantıklı bir insandı gerçekten.sinirle anlık karar verdiği ortada.yalnız yanıma gelmeyince sinirlendim mesajla dedim.Allaha havale ediyorum seni,senin de kız kardeşlerin var vs...diye yazmıştım.daha da körükledim sanırım....dönmeyebilir de....mafoldumbenmafoldumben

uçakla yanına gitmemem için o zaten bana tavır aldı.telini tamamen kapatması gelme demekti zaten.Ama ben yinede gittim.O fedakarlığımı görsün istedim.Tabi sonra sinirlenip can yakıcı laflar da ettim.Allaha havale ediyorum...vs gibi.Ama haklıydım.Gelmedi görüşmeye.Fakat kafamdaki sorular ve şaşkınlığım gitmiyor.Bunu çözmem lazım ama arasam adam açmıyor.ortada kaldım gibi.Belki beni deniyor diye düşündüm.Fazla mı abartıyorum bilmiyorum.iki gün önce msn de çevrimiçi gördüm.bir saat kadar durdu.belki onu kırdığım için intikam alıyordur yada burnum sürtsün istiyordur.Bu bana görüşmemizde bir laf etmişti."Neden bunu dedin?" diye sorduğumda stratejimi değil mi anla bakalım, demişti.yani adamı tam çözemiyorum.Bu da stratejimi bilmiyorum.Yordu beni biliyorum ama içimden umut gitmiyor..

tatlım sana sandığından fazla değer vermemiş erkekler işt e bence hemen hemen %90 ı böyledir bence.

sana üzlme diyemem çünkü elde değil üzülmemek:)
ama bence yaşın çok genç bakalım seni hayatında ne güzellikler neler bekliyor. ama keşke uçakla flan gitmeseydin daha çok şımarır diye söylüyorum bunuda

iyi forumlar

Son düzenleme:

Hayatında başka biri vardır. İnsan kulağıyla duymayınca inanmıyor ama öyle. O seni aramıyorsa sana msjlarına karşılık vermiyorsa bilki başkası ile ilgileniyordur. Sana 1 haftada el sallayan birine ne kadar dayanacaksın. seninle olacak yine aynı şeyi yapacak senin tekrar barışmak için mücadele etmeni bekleyecek. o yüzden Allaha dua et de başkası çıksın karşına ... Seviyorsa senin için mücadele etsin...

Bayan olarak birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ama gerçekten bir erkek seviyorsa peşini bırakmaz gerisi hikaye...

Başka biri yoktur eminim ondan.Bence o beni sevdi ama çok sinirlendi.Ve öfkesinden ani karar aldı."zaten beni seviyorsa ısrar eder,sevmiyorsada çabuk biter.Bitirirsede ondan hayır gelmez" diye düşünmüş olabilir...Biz iyi anlaşıyor ve seviyorduk birbirimizi.Nedense geri gelir umudu hep var içimde...O çok öfkeli karar verdi bence.CADIARZU

böyle bi umutla beklemek seni daha çok mahveder tatlım ya biraz topla kendini
güçülü ol

resmen esrarengizliği size çekici geliyor.ama yazdıklarına bakılırsa bu senin dediğin gibi strateji falan değil direk istememe sevmeme durumu.seven insan onun yaptıklarının hiçbirini yapmaz çünkü

Zaman göstercek bazı şeyleri ama nacizane fikrim, sen arayıp sorma.. Bi müddet sonra kaçan kovalanır olayına dönecektir. Kovalayan sen olma derim ...

arkadasım bişi sorcam sen bu adam için üzülüosun arıyorsun cıkmıyor ucakla baska sehire gidiorsun görüşmeye gelmiyor rahatsız etme diye telefonlarını kapatıyor simdi çıkıp sana hadi barısalım dese barısırmısın

evet bende bunu cok merak ediyrm açıkcası

çok güzel söylemişsin aşkta gurur yoktur derler ama bence olmalı
eğer öyl bi durum olsa bile barışmamalı ben olsam sevdasını içimde yana yana saklar yinede başlamzdım...!

bende kova burcuyum ama eğer gercekten sevsem tutamam kendimi 1 gun 2 gun dayanırım ama sevgilim sevdiğim cıkıp sehrime gelecek kosar giderim dayanamam
sorumun cevabını gercekten merak ediyrum barısırmısın ?

bende kova burcuyum ama eğer gercekten sevsem tutamam kendimi 1 gun 2 gun dayanırım ama sevgilim sevdiğim cıkıp sehrime gelecek kosar giderim dayanamam

Barışırım ama üzüntümü belli ederim.Ciddi olurum.İlişki sabır ve fedakarlık ister.İlla öç almak mı lazım.O da hata edebilir bende.Anlayış önemli bir mevzu.Hem üstelik ben hatalıyım.Hatamı biliyorum.Adama sert çıkıştım birden.Yanlış yaptım.sonra o aradı bir kez,ben açmadım.yüzüne tel.kapadım.Benim hatalarım var.Barışırım tabi ki.Sizin dediğiniz gibi ısrar etmeseydim bu seferde "bak hemen bitirdi,zaten belliydi davranışlarından" diyebilirdi.Bu şekilde hiç olmazsa ona değer verdiğimi yalandan sevmediğimi görmüş oldu.zaten 6 gün ısrar ettim.4 gündür de aramıyorum.O kadar yılışık gözüktüğümü sanmıyorum yada şımarttığımı...

erkeklerle bayanlar bir olmaz. o kişi barışmazya gelmez ....umutlandırmayalım seni. sende umudu kes... yoksa her geçen gün daha çok üzüleceksin.

Siz bayansınız birde.Böyle düşünebilirsiniz birde erkek açısından bakın.Erkekler gururludur.Bu sevmediğini göstermez bence.Sadece görüşmek istemedi yüzyüze.Hazır değildi yada istemedi.Çünkü gelmemem için tel kapattı ve faceten sildi.yani bi şekilde gelme dedi ama yinede giden bendim.

Son düzenleme:
Bende kovayım sevgilimde kova..
Ben bi kova olarak çok gururluyum nedense dünya yansa yine vazgeçmiyorum gururumdan..
Kovaların ani kararları olabiliyor malesef ben mesela aniden verdiğim kararlarla bikaç kez ayrıldım sevdiğimden ama geri dönen hep o oldu sadece 1kez ayrıldığımda çok pişman oldum o aramadı ben aradım..Ama ayrıldıktan sonra çok pişman oluyordum keşke yapmasaydım dıyordum nitekim barışalım dediğinde tamam barışalım diyordum..Yani pişman olabilir belki bekle bakalım..

ümit kötüülüklerin en kötüsüdür, çünkü işkenceyi uzatır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…