Bende kovayım sevgilimde kova..
Ben bi kova olarak çok gururluyum nedense dünya yansa yine vazgeçmiyorum gururumdan..
Kovaların ani kararları olabiliyor malesef ben mesela aniden verdiğim kararlarla bikaç kez ayrıldım sevdiğimden ama geri dönen hep o oldu sadece 1kez ayrıldığımda çok pişman oldum o aramadı ben aradım..Ama ayrıldıktan sonra çok pişman oluyordum keşke yapmasaydım dıyordum nitekim barışalım dediğinde tamam barışalım diyordum..Yani pişman olabilir belki bekle bakalım..
ne diyim arkadasım sen barıs umarım gelirde sevgilin barısırsın ama bir daha aynı seyleri yasayacagının garantisini veririm cunku ipleri ele vermiş olacaksın umarım cok mutlu olursun ama kendini gururunu ezdirmeden
Evet,bende senin gibi düşünüyorum işte...Kendimi kandırmaca vs..değil. Çünkü biz beraber mutluyduk.Yemek yedik alışveriş yaptık gezdik.Çok güzel sohbetler ettik.Bu adam öyle amannn sendeci bir tip değil.Onla bunla gezen bir karakteri yok ki sallamadı vs diyeyim.Çok mantıklı anlayışlı akıllı biriydi.Ben hayrette kaldım.Ha birde son haftalar çok morali bozuktu işlerinden dolayı.Aşırı morali kötüydü.Belli etmemeye çalışıyordu ama ben anlıyordum.Konuşmak bile istemiyordu o sorunu ile ilgili.Onun da etkisi olmuş olabilir,,,diyorum.
Ben de kovayım.O da Kova.Bir de benim yazıma bakın isterseniz.Öksüz kalmış zaten..Ogünden beri birkez konuştuk onu da ben aradım.Yıllardır görüşmeyen iki arkadaş gibi konuştuk.İkimizin de gurur yaptığı belliydi.Yoksa ne o ne ben görüşmek istemezdik..Ama onun sevgisi benimkinden az; buyüzden kolay vazgeçer.Buyüzden ben sevsem de gerekirse vazgeçmeliyim onurumu korumak için..
İpleri eline alma olayı doğru galiba.Onda da bunu seziyorum.Bazı şeyleri kabulettirmek için kendi sözü geçsin diye sevgimin kullanıldığını hissediyorum.Özellikle son konuşmalarındna bunu anladım.Eğer beni eline geçiremezse terkedecek.Eline geçirirse devam edecek..Mantığıma çok ters..Ah bu içimdeki sevgi olmasa..
bu sebebten ayriliyor olmasinin altinda baska sebebler var
kesinlikle olay bundan ibaret degildir
belki bir SIKINTISI vardir yada baska bisey
Sen elinden gelen uzlaşmayı yapmışsın.Bence artık başka birşey yapmamalısın.Biliyorum zor ama.Biraz zaman ver.Seviyorsa döner sevmiyorsa dönmez.Biliyorum dönmezse zor.Bir anda unutulamaz.Ama sevmeyen biriyle birlikte olamayız ki..Zamanımız gitti doğru ama başımıza sarmaz olaydık değil mi..Ah bir de sakin kalabilsek..O olmadan önceki zamandaymışız gibi davranabilsek..
Bu kadar kesin mi yani? Geri dönmez mi diyorsun?....
evli olmadığından eminmiin peki?
Eminim.Nüfus cüzdanını vs gördüm.Ayrıca ütüden vs çok şikayet ederdi.Yani evli gibi bir hareket hiç sezinlemedim.Benim hislerim güçlüdür.Olsa öyle birşey bir şekilde sezerdim.
ben eşimle evlendiğimde çocuğum olana kadar eşimin nufus cüzdanında bekar yazıyordu. o yüzden güvenme derim ben. bende kova burcuyum aramıycam deyip 30 dak bile dayanamam. şikayetlerine inanma bu kadar kolay kestirip atamaz bir nedeni yoksa. ne zmandır tanışıyorsunuz ve nerde tanıştınız?
İşte bu kadar kolay kestirip atması Şok etti beni. Ne nedeni olacak ki?...Sanmıyorum öyle ciddi bir sebep olduğunu. Evlilikten korkuyor olabilir,yada benim onun özgürlüğünü kısıtlayacağımdan vs....Aklıma bunlar geliyor.Burcunun özelliklerinden ötürü yapıyorum bu yorumlarıda...benneyaptımkiben eşimle evlendiğimde çocuğum olana kadar eşimin nufus cüzdanında bekar yazıyordu. o yüzden güvenme derim ben. bende kova burcuyum aramıycam deyip 30 dak bile dayanamam. şikayetlerine inanma bu kadar kolay kestirip atamaz bir nedeni yoksa. ne zmandır tanışıyorsunuz ve nerde tanıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?