Kova burcu kendisi. Beni şok etti. Birden bitirdi.

Evet,bende senin gibi düşünüyorum işte...Kendimi kandırmaca vs..değil. Çünkü biz beraber mutluyduk.Yemek yedik alışveriş yaptık gezdik.Çok güzel sohbetler ettik.Bu adam öyle amannn sendeci bir tip değil.Onla bunla gezen bir karakteri yok ki sallamadı vs diyeyim.Çok mantıklı anlayışlı akıllı biriydi.Ben hayrette kaldım.Ha birde son haftalar çok morali bozuktu işlerinden dolayı.Aşırı morali kötüydü.Belli etmemeye çalışıyordu ama ben anlıyordum.Konuşmak bile istemiyordu o sorunu ile ilgili.Onun da etkisi olmuş olabilir,,,diyorum.

ne diyim arkadasım sen barıs umarım gelirde sevgilin barısırsın ama bir daha aynı seyleri yasayacagının garantisini veririm cunku ipleri ele vermiş olacaksın umarım cok mutlu olursun ama kendini gururunu ezdirmeden

Ben de kovayım.O da Kova.Bir de benim yazıma bakın isterseniz.Öksüz kalmış zaten..Ogünden beri birkez konuştuk onu da ben aradım.Yıllardır görüşmeyen iki arkadaş gibi konuştuk.İkimizin de gurur yaptığı belliydi.Yoksa ne o ne ben görüşmek istemezdik..Ama onun sevgisi benimkinden az; buyüzden kolay vazgeçer.Buyüzden ben sevsem de gerekirse vazgeçmeliyim onurumu korumak için..

Son düzenleme:
ne diyim arkadasım sen barıs umarım gelirde sevgilin barısırsın ama bir daha aynı seyleri yasayacagının garantisini veririm cunku ipleri ele vermiş olacaksın umarım cok mutlu olursun ama kendini gururunu ezdirmeden

Zaten kova erkeğine yada erkeklere diyeyim,ipler elindeymiş,kontrolü altındaymışsın izlenimi verirsen hoşlarına gidiyor...Bir süre böyle olmalı zaten. ki seni sevebilsin.Erkeklerin geneli altta kalmak istemez.Hepte bayanlar genelde alttan alıyor.Erkek bükülmez ama kadın bükülebiliyor fıtratı icabı.Ben dersimi aldım.Aslında onun dönmesi çok güzel şeyler kazandırabilir bize.İnşallah Allah aklını başına getirir.Amin.benneyaptımki

Hayırlısı arkadaşım..Umarım sebepsiz ayrılığından pişman olur sevgilin..22 aydır sevgilimleyim o da kova ayrılmadı benden ayrılabileceği durumlar yaşamamıza rağmen..Ama ben ayrıldım herkesin yapısı farklı..Herşey gönlünce olsun..Çok umut bağlama ama erkek milletinin sağı solu belli olmaz..Onu arama, güçlü görün, onsuz da mutlu olabilceğini göster..

İşte Öfke ve Gurur olayı var.Yoksa akıllıca sakince verilmiş bir karar vermedi konuştuğum kişi.O yüzden ben pişman olacaksın dedim.Şimdilik aramayacağım sormayacağım.Üstüne gitmeyeceğim.Aradan biraz zaman geçsin farklı bir numara ile arayıp sakince konuşmayı düşünüyorum.bilmiyorumkismile

İpleri eline alma olayı doğru galiba.Onda da bunu seziyorum.Bazı şeyleri kabulettirmek için kendi sözü geçsin diye sevgimin kullanıldığını hissediyorum.Özellikle son konuşmalarındna bunu anladım.Eğer beni eline geçiremezse terkedecek.Eline geçirirse devam edecek..Mantığıma çok ters..Ah bu içimdeki sevgi olmasa..

EVET,Çünkü hep baskın olmaya çalışıyordu,herşeyde.En küçük meselelerde bile.Bende diyordum "ya yine birincisin bak" diyordum.o da başka bir konuda yine birinciyim vs derdi.böyle şakalaşırdık.yani bundada benim dediğim gibi olacak,diyor bence.bende mail attım.Sen nasıl istiyorsan öyle olsun.Senin dediğin gibi olsun vs ...deyip yine öncelik verdim ki,kendini daha baskıda hissetmesin,döneceği zaman da ona öncelik verileceğini bilsin.

bu sebebten ayriliyor olmasinin altinda baska sebebler var
kesinlikle olay bundan ibaret degildir
belki bir SIKINTISI vardir yada baska bisey

bu sebebten ayriliyor olmasinin altinda baska sebebler var
kesinlikle olay bundan ibaret degildir
belki bir SIKINTISI vardir yada baska bisey

Mesela biri iş için çok arıyordu onu yanımda.Dedi ki;" bu adam beni bu kadar arıyosa kesin bi menfaati vardır"....yani menfaatçi yada güvenilmez olarak bakıyordu insanlara."Sen insanları çok iyi zannediyorsun ama öyle değiller" derdi.Ve korkuyorum vs.. gibi konuşmalar yapmıştı.sanırım evliliği kastediyor.Yani bu tür derinde sebepler olabilir diye düşünüyorum ben.CADIARZU Ayrıca son zamanlar aşırı morali bozuktu.Çok kötüydü.

Son düzenleme:

benim eski nisanlimda kova burcu. dün dünyanin en muhtesem kiziyken, ertesi gün birden bitirip nisani atmisti, bi dahada asla arkasina bakip geri dönmedi

ani kararlar bunlarin burclarinda var demek ki

Ben en sonunda şöyle mesaj çektim."Ben elimden geleni yaptım.Vicdanım çok rahat.Bir bayan olarakta ayağına kadar geldim.Netice de kader demek ki.Bitti.Hoşçakal." Yani kendini ezdirmişsin şımartmışsın onu diyorsunuz ya Ona binaen diyorum.Bu mesajdan sonrada ne aradım ne msj çektim.

Sen elinden gelen uzlaşmayı yapmışsın.Bence artık başka birşey yapmamalısın.Biliyorum zor ama.Biraz zaman ver.Seviyorsa döner sevmiyorsa dönmez.Biliyorum dönmezse zor.Bir anda unutulamaz.Ama sevmeyen biriyle birlikte olamayız ki..Zamanımız gitti doğru ama başımıza sarmaz olaydık değil mi..Ah bir de sakin kalabilsek..O olmadan önceki zamandaymışız gibi davranabilsek..

Son düzenleme:

Evet canım bende öyle yapıyorum zaten.Bir de bu kadar ani karar veren, hemen böyle bir tartışmada başta ayrılan biri ne kadar doğru diye düşünmeye başladım.Ona da dedim.Evlilik zordur,sen hemen böyle gideceksen baştan,olmaz ki....dedim.Yani geri döndüğünde bende acabalarda olabilirim....Dua edin inşallah.benneyaptımki

evli olmadığından eminmiin peki?

Eminim.Nüfus cüzdanını vs gördüm.Ayrıca ütüden vs çok şikayet ederdi.Yani evli gibi bir hareket hiç sezinlemedim.Benim hislerim güçlüdür.Olsa öyle birşey bir şekilde sezerdim.

Son düzenleme:
Eminim.Nüfus cüzdanını vs gördüm.Ayrıca ütüden vs çok şikayet ederdi.Yani evli gibi bir hareket hiç sezinlemedim.Benim hislerim güçlüdür.Olsa öyle birşey bir şekilde sezerdim.

ben eşimle evlendiğimde çocuğum olana kadar eşimin nufus cüzdanında bekar yazıyordu. o yüzden güvenme derim ben. bende kova burcuyum aramıycam deyip 30 dak bile dayanamam. şikayetlerine inanma bu kadar kolay kestirip atamaz bir nedeni yoksa. ne zmandır tanışıyorsunuz ve nerde tanıştınız?

arkadaş aracılığıyla tanıştık ve bir buçuk ay oldu.21 ağustostan beri.O erkek ama.bayanlar genelde dayanamayıp arar.aslında o da aradı azarlamamdan sonra.ama bir kez.ve ben açmadım.ona da dedim ayrılacağım dediği zaman; o akşam bir kez aradın,birkez daha arasaydın çok başka olurdu,sadece biraz ilgi bekledim senden,dedim.O da sustu,dinledi.Ben birde face te de "isteyen gidebilir" vs yazmıştım.Resim koyarsan ilişkisi var yaz demişti,resim koydum ama ilişkisi var,yazmamıştım.Acaba intikammı alıyor?...Diyorum.boshayallersmile

İşte bu kadar kolay kestirip atması Şok etti beni. Ne nedeni olacak ki?...Sanmıyorum öyle ciddi bir sebep olduğunu. Evlilikten korkuyor olabilir,yada benim onun özgürlüğünü kısıtlayacağımdan vs....Aklıma bunlar geliyor.Burcunun özelliklerinden ötürü yapıyorum bu yorumlarıda...benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…