- 13 Ekim 2007
- 357
- 29
- 118
- Konu Sahibi egzantirig
-
ya arkadaşlar benm sevgilimde kovadr hani dengesiz oldugunu hep bende düşünmüşümdür.ama emin olun dengesizlikten değil cok akıllılar.kova burclarının en önemli özelliği özgürlüklerine müdahele edicek hiç birşeyi hayatlarına sokmak istememeleridir.yani bu yüzden evlilkten hep kaçarlar.hani o bağlanmayın kaçarım muhabbeti varya aslında bu durumu çözmek sizin elinizdedir.yani benm aşkımdan yola çıkarsak şöyle anlatayım.ne olursa olsun hayatına müdahele edilmesinden dır dırdan laftan sözden nefret eder.ve inanın siz onun istediği gibi olursanız hiçbirşeyine müdahele etmezseniz oda sizin istediğiniz gib biri oluyo.kovaların istediği bu işte.seviceksiniz şımartıcaksınız ama ona baskı ve dır dır yapmıycaksınız.böle yaptığınız sürece onlar zaten doğru olanı yapıyo ve öle davranıyorr.
kova erkeklerinden biri eşim olur....
rabbim herkese benimki bi eş nesip etsin......
arkadaşlar kova erkeginden sevgilisi olan varmı?
merak ettigim şeyler var..
gerci burcları yalayıp yutmus biri olarak bilgim cok ama anlamadıgım şey şu..
kova erkegi karşı tarafdan sevildigi duymayı degerli oldugunu bilmeyi cok seviyor istiyor.hatta ilgi alakanızı keserseniz diye üzülüyor. ama!
neden kalkıp.. bana baglanma! aşk meşk olmasın! baglanma olayı olursa kaçabilirim der.
madem seviosun degerli olmak istiyosun neden kaçarsın be adam!
bu neden sence kızlar??
not:kız tarafında baglanma derdi yok aslında. yasakkelime
hımmm..
kovalar evlenmese ii olur kendi kralllıklarında mutlu onlar.
hayatlarına aldıkları kişileri piyon olarak olarak görüp sömürüolar verici degiller alıcılar
bence de...inanamıyorum burdaki yorumlara benim eşimle hiç alakası yok hatta diyebilirim ki kova erkeği eşim gibi olacaksa bütün dünya kova erkeği olsun
:lepi: bunun altına ben de imza atarım.
benim kocamda kova.dahilerin burcu kova.bir kere kayıtsız şartsız teslim olmayın.gizemli olun o sizi çözmekle uğraşsın.sürekli pohpolanacaklar.herzaman onlar haklılar.ve çok akıllı olduğuna inanırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?