M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi egzantirig
-
genellemek ne kadar doğru olur bilmem ama bende hakkaten kova erkeğinden nefret ediyorum gerçi 1 tane kova tanıdım ama keşke tanıma zolaydım. böyle bir özgür takılmak istemeler böyle farklı olmaya çalışmalar böyle dikkat çekmek için elinden geleni yapmalar zaten kovaların en büyük özelliğiymiş dikkafalı herşeyi ben biliyorum demeleri falan
O her zaman haklıdır, her zaman mantıklı açıklamalar yapar ama hiç aslı yoktur... En akıllı kendisidir, ufacık bir açığını söylediniz mi çıldırır... Her zaman en iyiyi kendisi bilir... SADECE KENDıSı VARSA YOKSA, AMA HEP DE SıZıN ıYıLıĞıNıZ ıÇıNDıR YAPTIKLARI...
her zaman kendilerini haklı ve muhteşem görmeleri bazen ilşkiyi zorlaştırabiliyor.ve konuşmayı pek sevmiyolar pek hatta hiç dırdır etmiceksin üzerlerine gitmiceksin özgürlüklerine düşkün oldukları için üzerilerinde baskı hissetmekten hoşlanmıyorlar.bu özelliklerni kavrayıp ona göre davranınca aslında gerçekten muhteşem oluyorlar ve istediğinin kat be kat fazlasını sana veriyorlar.bir kadını nasıl mutlu edeceklerini ise çok iyi biliyorlar bu yönlerinden dolayı vazgeçilmez oluyorlar ve bir şeklde ilişki bittiğinde de onlardan kötüsü olmuyor :)
hahah evet evlenmeye meyilli ama hayallerinde kaydirigubbakcemile3 paso hayal arkadaş icraat sıfır
arkadaşlar kova erkeginden sevgilisi olan varmı?
merak ettigim şeyler var..
gerci burcları yalayıp yutmus biri olarak bilgim cok ama anlamadıgım şey şu..
kova erkegi karşı tarafdan sevildigi duymayı degerli oldugunu bilmeyi cok seviyor istiyor.hatta ilgi alakanızı keserseniz diye üzülüyor. ama!
neden kalkıp.. bana baglanma! aşk meşk olmasın! baglanma olayı olursa kaçabilirim der.
madem seviosun degerli olmak istiyosun neden kaçarsın be adam!
bu neden sence kızlar??
not:kız tarafında baglanma derdi yok aslında. yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?