Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilim kova burcu.. gerçekten bazen çok fazla kıskançlıkkları ve de baskın yanları oluyor.. baskın dediğim kendi dediği olsun gibisinden.. kuralcı çok.
benim eşimde kova ama hiçde söylenilenler gibi değil.sorumluluk sahibi,düşünceli,kibar,anlayışlı,merhametli......
27 yaşındayım hayatımda tanıdığım en düzgün erkek karakteri
kurban olurum ona bennnnnnnnn
anaaammmmmm erkek arkadaşım kova burcu
bundan öncekide kovaydı
başkada hayatıma giren olmadı zatenn
oğlak burcuyum ben
kovaları çekiyorum sanırsamm kendime:))
özgürlüklerine aşırı düşkünler
baskıya hiiÇç gelemiyorlar
anaaammmmmm erkek arkadaşım kova burcu
bundan öncekide kovaydı
başkada hayatıma giren olmadı zatenn
oğlak burcuyum ben
kovaları çekiyorum sanırsamm kendime:))
özgürlüklerine aşırı düşkünler
baskıya hiiÇç gelemiyorlar
Bende oğlak burcuyum 10 gün önce çıktığım kişide odun bir kovaydı birbirine zıt iki burç önce farklıyız diye birbirmizi çekeriz sonrada birbirmize tahammül edemeyip ayrılırız olay bundan ibaret
Bende oğlak burcuyum 10 gün önce çıktığım kişide odun bir kovaydı birbirine zıt iki burç önce farklıyız diye birbirmizi çekeriz sonrada birbirmize tahammül edemeyip ayrılırız olay bundan ibaret
hıımm 10 gün birini tanımak için yetersiz bir süre bence..
kova erkeği odun gibi görünür ancak aslında çok nezaketli ve ince düşüncelidir.
iki farklı kova erkeği tanıdım ikiside aynıydı yanii. bana mı öyle denk geldi bilemicemm
hayrolsun diye diye 2 yıla yaklaştık biz Sizede mutluluklar dilerim
hıımm 10 gün birini tanımak için yetersiz bir süre bence..
kova erkeği odun gibi görünür ancak aslında çok nezaketli ve ince düşüncelidir.
iki farklı kova erkeği tanıdım ikiside aynıydı yanii. bana mı öyle denk geldi bilemicemm
aksi gibi biz oğlak kadınları da fena halde ilgi isteriz değil mi
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
inşallah gönlüne göre biriyle çok çook mutlu olursun
aksi gibi biz oğlak kadınları da fena halde ilgi isteriz değil mi
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
inşallah gönlüne göre biriyle çok çook mutlu olursun
Doğrudur. Sonuçta her burcun kadını aynı burcun erkeği ile anlaşamayacak diye birsey yok. Ama oğlak bayanı ile ne Kova burcu ne de Akrep burcu anlaşamaz..