Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Eşi Veya Sevgilisi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar baştan sonaa okudum yazdıklarınızı vede gözüm korktu çünki 3 gün önce evlenme teklifi aldım bir kova erkeğindennn ve bense akrep burcuyummm....ya ben öyle özgür ruh felan anlamamm, benim dediğim olur, ben bilirim tavırlrına gelemem kiiii... vallaaa 2. kez boşanmak istemem ben en iiisii biraz daha düşüneyim

walla arkadaşım işin çok zor çünkü benim en yakın kankam aynı sizin gibi kız akrep erkekde kova burcunda geçimleri oldukça zor anlaşıyorlar bencede iyi düşün öyle karar ver.

canım valla benimde açıkcası gözüm korktu okudukça aynı özellikler kendisinde de var ben yapabilirmiyimmm kiii biraz zorrrrr görünüyorrr ...nasıl olacak bilmiyorummm iii düşünmem lazımm

Eşim kova burcu ben terazi burcuyum en iyi anlaştığım burç kova oldugu ıcın pek problem yaşamıyoruz ama bazen anlasamadıgımız noktalar oluyo tabi biraz dağınık oluyolar evın heryerınde kıyafetlerını bulabılırsınız cok titizseniz anlaşmanız zor olabilir mükkemmeliyetçiler aynı zamanda :)

eheh ben de akrep burcuyum eski sevgilim de kova burcuydu.. "eski" sıfatından ne kadar iyi anlaştığımızı(!) anlamışsınızdır herhalde

yengeç burcu olan varsa kovadan uzak dursun derim,ben neler çektim ya

Nisanlim ve yakinda esim olucak o sahane insan bir kova. Hayatimda bu kadar renkli anlar yasadigimi bilmem. Ben Yengecten bozma bir ikizler kadiniyim, gezmeyi, yeni seyler denemeyi ve devamli hayatima farkliliklar katmayi cok severim. Bir kova erkeginin sevdigi kadin icin yapamayacagi sey yok ve hayatini ona gore sekillendirir. Ama bunu yapabilmesi icin, karsisindaki kadininda cesur ve ne istedigini biliyor olmasi gerekir, cunku kafasi karisik ve kendine guveni olmayan insanlarla pek isi olmaz, kolaylikla gormezden gelir veya iliskisini sonlandirir.

Biz cogu zaman gulup egleniyoruz, ama bi cok kez de tartisiyoruz.. tartistigimiz konularin genellikle, birbirimize olan ilginin azaldigindan kaynaklanmasi bir bakima sorunken, aslinda iliskimizi kurtarir nitelikte ilerlemesini sagliyor. Cunku ben veya o bir konuda tartismissak, genellikle ilgi eksiktir, o an baska bir ugras vardir, ve o isin bir an once sonlandirilmasi gerekir =)

Yani anlayacaginiz, bir kova erkegine ilgi vermezseniz uzulursunuz kizlar .. oyle nazli, tripken turk kizi ayaklari sokmez.

kova burcu bi sevgilim var temiz kalpli iyi niyetli kimse için kötülük düşünmeyen muhteşem bi insandır sinirlenince korkarım ama zor sakinleştiriyorum çok uysaldır hamarattır :)

yengeç burcu olan varsa kovadan uzak dursun derim,ben neler çektim ya

Ben yengeç burcuyum sevgilimde kova burcuydu. Öyle ruhikizim değildi ama ruhöküzüm dü .
Ayrıldık şimdi ama hala seviyorum onu oda beni seviyor ama bir inat uğruna eziyet ediyor bize.
Acaba bir kova burcunu nasıl ikna ederim tekrar üstüne gitmemek mi lazım yoksa onun için çabaladığımı görmesi inadını kırar mı ?

kesinlikle hiç üzerine gitme bence dediğin gibi seviyosa o sana ulaşır zaten dayanamaz

Arkadaslar eski sevgilim kovaydi, bende kova olmama ragmen resmen delirtti beni.. disisi cok eglenceli olan bu ay doğumlu insanlarin erkekleri cok üzer partnerini bilginiz olsun.. cok zekidirler ve her zaman kelime oyunlariyla uste cikarlar buda insani cok yorar kiskancsa birde.. deliller sunsaniz sizin ustunuze gelicektir.... ama halada seviyorum öküzü

kızlar yazılanları okuyunca bıraz rahatladım,gayet iyi ayrıldık,eve gitti,10 gundur aramıyor,hep kaçtım,numaraları değiştim,2 ay toplam,10 gundur aglıyodum,benı kullandı gitti diye,meğer adam kova oldugu için dengesizmiş,

Ah ahh kova erkegi kiskancligini bir ben bilirim bi allah sirf kendi kafasinda kurduklari yuzunden terk edildim neler yaptm onun icin guveni sarsilmasin diye fayda etmedi paranoyak derecede kiskanc sevdigi zaman. Ama ne care.. bir kova donermi sizce :/

ben koc burcuyum nisanlim kova burcuydu ve 6 senelik birliktlgmz noldu tabikide bitti bn koc burcu olmama ragmn onun gbsini asla grmdm herkse sozunu gecren bn bi ona sozum gcmdi eger tahamulsz bi kisilignz varsa asla kova erkegyle olmyn dogdgnza pismn olursnz tecrube

Bnm esimde kova ama biz cok eglenioruz ole dunyalari ben yarattim havasi yoktur herkesin isine kosar yardim eder yukseleni mi baska ne

kızlar bir kova erkeği neden tamamen konuşmayı keser bırakın konuşmayı görünce yüzünü çeviriyor yaaarrrdımmmm

Aman diyeyim kızlar kova erkeğinden uzak durun. Ben terazi burcu oldugumdan anlasamadim belki(gerci her yerde kovayla uyumlu oldugum yaziyor). Kovayla anlasabilecek kiz tipini acikliyorum:Kendi halinde,kova sevgilisinin kendini goklere cikarmasini hayranlikla karsilayan,surekli onu pohpohlayan ama ciddi anlamda yani oyle askim bocegim demek degil. Onun yaptigi her hareketi sanki o ilk defa yapiyormuscasina ve soyledigi sozleri dunyanin tek gercegiymis gibi kabul eden bi kiz kovayla anlasir. Ama biraz baskin karakterli ve dobraysaniz isiniz zor. Onun fikirlerine katilmamanizdan ve kendi fikrinizi belirtmenizden hoslaniyormus gibi yapar ama aslinda buna gicik olur. Bencildirler ve empati yetenekleri gelismemistir. Benim gorduklerim boyle tiplerdi.

Kesinlikle kasıntı cevresince sevilen iyi biri ama içini gördügüm an hayattan sogudum daha dünya yansa ısınmam :)) ilişkilerde bencilin teki duygusal konularda bi hallttan çaktıgı yok...onu elde etmek için erkek tarafı gibi siz kovalarsınız oda kız gibi naz yapar ..her kelimesi belirsiz, net iki kelime cıkmaz agzından tutarsızdır yani yaptıgıyla söyledigi uyuşmaz ..bi kova erkegini seviyosan ve o sana aşık degilse zor valla tavlanmazlar kendileri isterse ancaak

Benim de sevgilim kova
OLumlu özellikleri : aşırı titiz ve düzenli
güçlü ve özgüveni yüksek
güler yüzlü
sevgiye ve aileye önem vermesi
delikanlı davranması

olumsuz özellikleri : haksız bile olsa üste çıkması
asla ikna edilememesi
merhametli olmasına rağmen kendine gereksiz bir kalkan yapıp vijdansız gibi hareket etmesi

Merhaba arkadaslar ben ve eşim kova burcundaniz
Evliligimiz cok iyi cok sukur 1 sene swvgililik donemi ve 6 aylik evlilik donemindeyiz
Allaha sukur sorun yok
Kadin ve erkek kovanin iliskisi cok guzel gider ben bunu kucuklukten beri istiyodum ve oldu cok sukur ikimizde ozellillerimizi tasiyoruz.ikimizin huyu ayni
Cogu zaman ayni seyi dusunup ayni seye el uzatiyoruz ayni kelimeleri söylüyoruz ayni yemekleri seviyoruz ve ya sevmiyoruz
Huylarimiz ayni sanki benim ikizim gibi
Inatciyiz bazen dedigimiz dediktir mutlaka alttan alan biri olmaliki buda ozelligimizde var ya o yada ben alttan alırız
Sormak ostediginiz varsa bi cok ozelligini bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…