- Konu Sahibi parlayanyildizim
-
ben kovayım,eşimde boğa çoğu konuda farklı düşünürüz.. birbirimize muhalefet oluruz.. ikimizinde dedğim dedik olması bzaen işleri zora soksada idare ediyoruz işte bide yükselende çok önemli sanırım eşimin yükseleni balık kaynanam tam saatini bilmediği için bu bi tahmin sadece ama onun duygusal bi tarafı vardır o kurtarıyor durumu anlıyacağın..
ben de boğayım.sevglm kova.1buçuk yıllık bir ilişkimiz var.elbette problemlerimz oluyor.ama bn bunun her çift arasında olablcğini düşünüyorum.tamam burçlra da inanmak gerekir.ama bağnazca körü körüne değil.arada sevgi saygı varsa bi, şekilde çözülür zaten problem.bizim tek sorunumuz ikimiznde inatçı olması.ama insan gerçekten sevdği zaman inadından da vazgeçiyor..ben de bi ara çok taktm kafama ama seviyorum aşığm ya ne engel olablr ki ddm vazgeçtm :))
bende kovayım ve eşim boğa birbirimize çok zıttız benim siyah dediğim ona göre beyaz,onun beyaz dediği bana göre siyah.ama bi şekilde ortak yolu bulmaya çalışıyoruz,tartışmalar tabi ki oluyor ama artık birbirimizi tanıdığımız için çözüyoruz ,sadece ben hayır dediğim zaman onu değiştiremez,o hayır dediği zamanda bende onu değiştiremem bunu böyle kabul ettim,her ilişkide olduğu gibi biraz fedakarlıkla bi sorun olacağını düşünmüyorum.hem böyle kimi zaman daha heyecanlı oluyor değişik fikirlerde türüyor diyebiliriz,önemli olan kişilik meselesi.......
kanımca birbirlerini tamamlayan ama anlaşamayan muhalefet partileri gibidirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?