Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Kadını ve Boğa Erkeği Çiftinin Uyumu

parlayanyildizim

kalbisinin Not defteriyim
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
3.073
7
116
41
Avusturya
slm kizlar

heryerde her astroloji sitesinde kova kadin ve boga erkegin uyumsuz oldugunu söylüyorlar..

hic aranizda böyle evli bir cift var mi?? eger varsa biraz evlilik hayatinizdan anlatirmisiniz cok özel degilse..
uyum saglayabiliyormusunuz yoksa gercekten zor mu gecinmek

ben kovayim benimki boga bazen anlasilma sorunu cekiyoruz :sinifsinif:

valla astrolojik açıdan bakarsan çok zor çok uyumsuz, ikisi de alttan almaz, ikiside sabit fikirli vs...
ama ben ilişkilerin astrolojik bi boyutu olduğuna inanmıyorum, bence aranızda sadece iletişim uyuşmazlığı var, aynı dili konuşmuyor olabilirsiniz yani

annem boga babam kova.
senelerdir anlaşamazlar evde sudan sebeplerden cıkan kavgalar olurdu hep küçükken annem ve babamı barıştırmak için ugrasırdım hep.
Şimdi 25 yasındayım halen kavga edecek birşey bulurlar.
Dahası hiç anlaşamıyorlar ortak noktaları yok neredeyse.
Birkaç sene öncesine kadar boga ve kovanın anlaşamadıgını bilmezdik.
Astrologun biri kesinlikle uyuşamaz dediklerinde bunun ne kadar dogru oldugunu anladım.
Erkek arkadasımın burcuyla benim burcum arasındaki uyumu arastırdım.
Allahtan cok uyuyoruz oglak balık uyumu :)
ama uyuşamadıgımızı anlasaydım hiç düşünmeden ayrılırdım.
Bunun acısını cok cekmiş biri olarak kesinlikle kavgayla yürümeyen bir evlilik istiyorum eminim ki cocuklarımda bu yüzden şanslı bireyler olacaklar.

eşim değilde iş arkadaşlarımın ikiside boğa erkeği, affınıza sığınarak söylüyorum boğa değil adeta iki öküz var işyerimde gnelleme yapmak istemem ama boğa burcu ve kova yanyana gelmesin bile.

ben kovayım,eşimde boğa çoğu konuda farklı düşünürüz.. birbirimize muhalefet oluruz.. ikimizinde dedğim dedik olması bzaen işleri zora soksada idare ediyoruz işte bide yükselende çok önemli sanırım eşimin yükseleni balık kaynanam tam saatini bilmediği için bu bi tahmin sadece ama onun duygusal bi tarafı vardır o kurtarıyor durumu anlıyacağın..

ben de boğayım.sevglm kova.1buçuk yıllık bir ilişkimiz var.elbette problemlerimz oluyor.ama bn bunun her çift arasında olablcğini düşünüyorum.tamam burçlra da inanmak gerekir.ama bağnazca körü körüne değil.arada sevgi saygı varsa bi, şekilde çözülür zaten problem.bizim tek sorunumuz ikimiznde inatçı olması.ama insan gerçekten sevdği zaman inadından da vazgeçiyor..ben de bi ara çok taktm kafama ama seviyorum aşığm ya ne engel olablr ki ddm vazgeçtm :))

bende kovayım ve eşim boğa birbirimize çok zıttız benim siyah dediğim ona göre beyaz,onun beyaz dediği bana göre siyah.ama bi şekilde ortak yolu bulmaya çalışıyoruz,tartışmalar tabi ki oluyor ama artık birbirimizi tanıdığımız için çözüyoruz ,sadece ben hayır dediğim zaman onu değiştiremez,o hayır dediği zamanda bende onu değiştiremem bunu böyle kabul ettim,her ilişkide olduğu gibi biraz fedakarlıkla bi sorun olacağını düşünmüyorum.hem böyle kimi zaman daha heyecanlı oluyor değişik fikirlerde türüyor diyebiliriz,önemli olan kişilik meselesi.......

anliyorum

benimkide öyle, ben biraz duygusallasayim gözlerim filan dolsun hemen yelkenleri suya indirir

ordan kurtaririm herhalde

bende cok seviyorum, hiiic de kafama takmiyorum, hic bise de engel olamaz anlimizda yaziyorsa

bi an bizi anlatmissin gibime geldi, bizde böyleyiz, bencede kisilik meselesi cogu zaman, alttan almayi bilmek lazim, inat etmemek gerek

gariptir ama boğaların bi çekiciliğide var.. Ben kova burcuyum arkadaşları sevgilileri seçerken taktir edersniz ki senin burcun ne die başlanmıyor 3-5 ay sonra bi öğreniyorum ki en yakın arkadaşım dostum dediğim kız boğa (gerçi sonu kotu bitmişti boşa giden 5 yıl ) 1 boğa ile 4 yıl beraberliğim oldu öyle kavgalar falanda olmadı abartılacak derecede her ilişkide olan olabilecek küçük atışmalar tartışmalar.. çok takılı kalmamak lazım bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…