çok gıcığız evetÇok üzgünüm çoooksıkı çalışan, patron edalı, yarı çatlak ve bencil kadınlardır.
kendimden bildigim kadariyla ise;
sevdigi erkege buz gibi davranarak,özel bir ilgi duymadigi erkeklere ise fazla samimi davranarak iki ya da daha fazla tarafa yanlis mesajlar veren ve ortaya çikan the oc senaryosuyla basa çikamayan kadinlardir.
evet.. zekidir.
evet.. isterse süper oynar..
evet.. ağzı iyi laf yapar..
evet.. farklıdır, farklılığını anlamayana bö! der.
evet.. ukalaya yakınsar, abes kelimeler kullanır oysa o kelimeler tam yerine yakışır..
velhasıl süperdir.
evet..
öyledir
kova kadını arıza feministtir. seks hayatı az ama özdür. akıllıdır,fakat maymun iştahlıdır. "beni rahat bırak" cümlesi en sık söyledikleri şeydir.arıza yine arıza
(daha fazla bilgi verebilirdim ama okumaktan sıkılırsınız die bukadar) :))
ay aman arkadaslar cozum korktu kova cocugunu dusunemyorum bıle kısmet olursa 2008 subatta bır kızım olacak kova burcu bu burctan hıc arkadasım olmadıgı ıcın bılemıyorum ozellıklerını buralardan takıp edıyorum gorunuse bakılırsa ben ıkızler kızım kova lıderlık savası yapacagız :Roflol: bırde ınadı bana cekerse kovanın ozellıklerıyle bayram yerıne doner bızım ev vallahı
bende bütün özelliklerini fazlasıyla taşıyorum.bana dokunmayan bin yıl yaşasın misali.Özgürlük isteği onu bağlanmaktan alıkoyar. Hiç kimseye ait olmak istemez, herkesle birlikte olmayı tercih eder. Ancak özgürlük isteğine müdahale etmeyen biri ile yapabilir ve sonsuza kadar da o kişiye bağlı kalır. Erkeklerin parası onu ilgilendirmez, entelektüel başarılar daha önemlidir. Toplumun kuralları onu bağlamaz, değişik de olsa kendi kuralları vardır. İnsanlara zaman ayırır, inceler ve özgürlüklerini sonuna kadar kullanır. Zarif ve zekidir. Herkese ve her ortama hemen uyum sağlar.Kendi özel düşüncelerini saklayıp, yanıltmaktan hoşlanırlar. Hatalarında inat ederler. Giyinişleri ve görünüşleri enteresandır, kılık kıyafette çılgınlıklar yapabilirler. Saçlarına verdiği absürd şekiller sadece bir kısmı. Çekingen ve çekici tavırları vardır. Dikkate değer konuşmalar yapar, lafını kesmenize içerleyebilir. Kıskançlıktan hoşlanmaz, kendisine sahip çıkılmasını istemez. Yargıları ileriye dönük
olduğundan doğruluğunu görmek için zaman tanımak gerekir. Sezgileri kuvvetlidir.Arkadaşlık ve aşk arasında çok ince bir çizgi vardır onlar için. Duygularını açıkça ifade edemeyebilir ama kendine uygun insanı bulduğunda örnek bir beraberlikleri olur.
kovayım kova olmaktan gurur duyuyorum. kızlar mükemmel bir dosttuzdur ama düşünüyorum.. başkalarının hayatını kurtarmaya çalışırken aslında kendimize ne kadar dost olabiliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?