Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Kadını

çok gıcığız evetÇok üzgünüm çoook
gençliğimde aynı şeyi ben de yapıp platonik aşkım belli olmasın diye bir sürü erkek arkadaşımla samimi olmuştum. neyse ki diğerlerine yanlış mesaj gitmedi:Roflol:

ay aman arkadaslar cozum korktu kova cocugunu dusunemyorum bıle kısmet olursa 2008 subatta bır kızım olacak kova burcu bu burctan hıc arkadasım olmadıgı ıcın bılemıyorum ozellıklerını buralardan takıp edıyorum gorunuse bakılırsa ben ıkızler kızım kova lıderlık savası yapacagız :Roflol: bırde ınadı bana cekerse kovanın ozellıklerıyle bayram yerıne doner bızım ev vallahı

allah analı babalı büyütsün ablacım.ben de kova burcuyum ve 7 şubat'ta doğdum.ailemize bağlı oluruz biz kovalar.sevgimiz çok kuvvetlidir...ama kötü yanlarda var tabi dik kafalı gibi...

Hapiniz Süppersinizzz Ee Ben De öylee Tüm Kovalari Seviyorumm Süperiss :):):):):)

bende bir kovayım ve bundan tüm kovalar gibi gurur duyuyorum ama kötü yanlarıda var özgürlük tutkumuz yüzünden yarım kalmış aşklar yaşıyoruz.

eftelya38 dediğin gibi sabır ve iyiniyet yüzünden kova burcu olduğuma inanmayanlar var.yükselenim yengeç olduğu için kova özelliklerimi baskı altına alıyor herhalde.

bırde 69 ve 74 arası doğanlar bayağı yitik bir nesliz galiba.acıların kızları gibi bir deyim bizlere uyabilir mi nedersin?

Ben de bir kovayım. Burcumla gurur duyuyorum. Süperr ne de olsa...Tüm uçuklar bu burçta netekim. Ajda Pekkan, Aysel Gürel vs.vs.Şeniz

hayır sıkılmayız.daha doğrusu ben burcumla ilgili özellikleri okurken daha çok gururlanıyorum.sanki pöh pöh leniyomuşum gibi geliyor.n olur arkadaşım sen yaz ben okumaktan keyif alıyorum.

bende bütün özelliklerini fazlasıyla taşıyorum.bana dokunmayan bin yıl yaşasın misali.

kovayım kova olmaktan gurur duyuyorum. kızlar mükemmel bir dosttuzdur ama düşünüyorum.. başkalarının hayatını kurtarmaya çalışırken aslında kendimize ne kadar dost olabiliyoruz...

kova burcunun tum ozelliklerini tasiyorum.. ozellikle zeki bolumu şakkıdı
sevgilim akrep burcu ve coookkk cekiyor benden cokkk.. canim benim yaa

bende bir kova kadınıyım ve burcumla gurur duyuyorum. bende çoğu özelliklerinde taşıyorum

bende kovayım burcumla gurur duyuyorum. dahilerin burcudur kova ,iyiki kova olmuşum

kovayım kova olmaktan gurur duyuyorum. kızlar mükemmel bir dosttuzdur ama düşünüyorum.. başkalarının hayatını kurtarmaya çalışırken aslında kendimize ne kadar dost olabiliyoruz...

çok haklısın....
çok iyi bir dert ortagıyızdır,ama derdimizi anlatacak kimsemiz yoktur

bende tam bir kovayım ama bir özelliğim hariç kova burcu kıskançlık duygusunu bilmez deniyor heryerde hatta en önemli özelliklerinden biridir diye bilirim .ama ben sevgilim çok kıskanıyorum öyle böyle değil paranoyaklığım yüznden kendime zarar veriyorum .nie böyle oluyor acaba ya ?

Bende kovayimmm. ve kova olmak cidden cok güzel, bence en güzel burc.
-zekiyiz
-mantikliyiz
-özgürlügümüze düskünüz
-ukalayiz tatlicadiarzu
-Cilginiz :içelim:
Ve dostluklarmiz cidden cok iyi.
Arkadaslarima ve aileme cok bagliyim. Bazi arkadaslarinda belirttigi gibi, dostlarimizin hayatini kurtarmaya calisirken, biz kendimizi unutabiliyoruz. Gercekten bu böyle. Insallah benim kizimda kova olsun, ama inatci olmasin sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…