Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Kadını

evet ya bende kova burcundanım biz gerçek dostlarız anlayana anlamayanınsa ardından bile bakmayız.bütün kova burçlarına selam.Şeniz

Bütün özellikler Tam anlamıyla ''Ben'' Demek.. :1closedeyes:

arkideşlerrrr ben de tam bi kovayım,,,bi ukalalık yapayım mıııı,,,seviiyorum burcumu hanımlar yaaaa,,iyi kide kova burcuyum

ah biz kovaların özgürlük tutkusu başıma ne dertler açıyor küçükkende hep evden habersiz çıkar gidermişim bunu insnalara söylediğimde garip garip bakıp ailemle sorunlarım olduğunu düşünmüşlerdir lmaz:

acaba bu burcun kadını evlilikten korkuyor mu size sormak istedim opuyorumnanaktan

rezzan kiraz bir programda demişti ki " hakkında yorum yapmayı en çok sevdiğim burçtur kova. çünkü çok ilginçtir, burçların en ilgincidir... bir kovanın dekore ettiği bir evi hemen fark edebilir, bir kovayı giyiminden tanıyabilirsiniz. ellerini değdirdikleri şeye imzalarını atarlar. mizah yetenekleri çok gelişmiştir genelde espritüellerdir." bence çok yerinde bi yorum. ben ve tüm kova burcu arkadaşalarım çok kendine özgü insanlarız. seviyorum kova kadınlarını ve erkeklerini opuyorumnanaktan

ben de kova burcuyum yazılanlarr doğrudurrr kaydirigubbakcemile2

bende özelliklerinin hemen hemen hepsini taşıyan bir kovayım ve herkes gibi bende burcumu çok seviyorum ama keske yükselenim akrep olmasaymış neyse:d inşallah çocuğum da kova olur :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis yaniiii ancak bukadar iyi anlatabilirmiydim bilmiyorum kendimi sağol arkidiş KOVA KADININI rahat bırakıcaksın...:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…