Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kovaların Fiziksel Özellikleri

bacakların hassasiyeti konusunda kısa bir açıklama :

dolaşım problemi yaşamaya yatkındır kovalar...bacaklarda buab ağlı ağrılar,şişmeler, kılcak damar çatlamaları yada varis gibi durumalr görülebilir...bacaklar ve ayaklar ödem toplayabilir.... bunu ksatediyor daha önce araştırmıştım ......sevgiler...

kesinlikle uyuyo hepsi..bacaklarım gerçekten hassastır,hatta öyle zarar verecek bi şey yapmamama rağmen menüsküsüm olmuştu,yanlış basmışsındır demişti doktor:D

acık tenlı
duzgun hatlı
orta boylu kısılerdır
karızmatık burunları vardır
gozlerı guzel ve genelde renklıdır
konusmaları zekıcedır
bacaklarına dıkkat etmelerı lazımdır
herhangı bır kazada bacaklarından darbe alabılırler

Acik tenliyim boy:163 kilo:50 gozlerimin rengi yesil

ben de tipik bir kovayımdır,burda da tastiklemiş olduk.
Ayrıca kovalar havda yürücesine parmaklarının üzerinde adeta uçarlar.Anlamlı bir yürüyüşleri vardır.
ılk bakışıt soğuk ve ukala duruşları insanı aldatsa da bu kendimize aldğımız bir kalkandır.Nitekim sosyal çevredeki insan ve çevreye dair belli kriterlerimiz vardır.Bu kriterlere uyanlar kovanın aslında çok zeki yönlü,espritüel ve sosyal dünyalarına adım atabilirler.ınsanı cezbeden ve kendinden alıkoyamayan doğal ve tanımlanamaz bir bağlayıclığı vardırzemuszemus.

Kısa boylu buğday tenli kahverngi gözlüyüm, fiziken pek uymuyorum ama bacak kısmı doğru, bacaklarım çok hassas

acık tenlı
duzgun hatlı
orta boylu kısılerdır
konusmaları zekıcedır

inanmıorum yaa aynı ben..huyum yuzde yuz uyuo ama fizik olarakta uyuomşumda haberim yokmuş..
tambir kovayım ben yaa sırnaşık şey
iikide kovayımm :lepi:

süt beyaz tenli ela gözlüyüm göz yapımda güzeldir ne uzun ne kısayım burnum cok duzgun doğrudur konusmalarımın da oyle oldudunu soylerler evet bacaklarım da cok hassas =)

uzuna yakın orta boylu, kestane rengi saçlı, beyaz tenliyim...Gözlerim açık renk değil kahverengidir...esprili olduğum söylenir...tanışmadan önce herkesin ortk görüşü soğuk ve havalı durduğummuş...tanışınca çok kişi bunu itiraf etti...ve yanıldıklarını belirttiler...buyrun tipik kova...:))))

beyaz tenlıyım gozlerım kahve ela karısımı guneste degısıyor saclarım acık kahve herkes tarafından begenılen mınık burnuk ve dudaklarım var yuz hatlarım guzel ama fızık pek duzgun degıl 1.63 boy 70 kılo ama omuzlarım genıs oldugu ıcın ırı duruyorum bacak konusunda guzel bacaklarım var ama varıs olusumuna elverıslı dogru bır tespıt.....

bende koyu kestane saç açık ten yeşil göz uzun boy ve düzgün bacaklara sahibim ama kemerli bir burnum var olsun dert etmiyorum

bende acık tenlı saclarım kumral gozum kahve zayıf uzun boylu burnum benımde kemerlı amadarbelı bı burnum var hem saglık acısından kurtualmam lazım hemde psıkolojık acıdan kurtualmam lazım genelde cevrem tanıyanlar sempatık sıcak ulurlar benı kendıme ozgu karızmam vardır ole derler bacakkonusnda bacaklarım cok hassas usuttugum zamn bacaklarımdan cıkar usutmelerım kramp gırer sık sık yaz kız demez bacaklarım hassasdıe bacagımda kıst olustu doktr tedavbısı goruyorum suan

Son düzenleme:
valla aynı beni tarif etmiş herşey tam tamına doğru..
özellikle bacaklar konusu.. biraz sakarım ben galiba bacaklarım özellikle dizden aşağısını sürekli biyerlere çarparım(sandalyeye, masaya, yatak kenarına falan) o yüzden hep bi morluklar vardır.
+ bişey daha ilave edeyim ayaklarım çok üşüyooooo

kova burcuyum.uzun boyluyum yani 1.80,açık tenliyim,kahve rengi gözlüyüm.. ama şu bacak konusunada anlam veremedim dogrusu...CADIARZU

acık tenlı
duzgun hatlı
orta boylu kısılerdır
gozlerı guzel ve genelde renklıdır
konusmaları zekıcedır

hersey tamam ayrica su bacak kismina takildim sürekli carparim biyere morluklar yaralar pesimi birakmiyor vallahikaydirigubbakcemile3

orta boy-kahve göz-kumral-
bacak... CADIARZU :)

kovalar duygusal bir okadar da mantıksaldırlar..
birşeyleri düzelticem diye kendilerini feda ederler sürekli..
ve bazı konularda da erteleme huyları çok olduğundan
ihmalkardırlar denir..

Back
X