kovid nedeniyle idari izinli engelli memur şehir dışına çıkabilirmi

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
artan vakalar nedeniyle bir aydır idari izinliyim memurum haftasonu şehir dışına çıkmam gerek ailemle hastamiz var seyahat izin belgeside alicam amirime söylemeden gitsem sıkıntı olurmu birde 2 hazirandan itibaren izinler biterse amirimi arayip yıllık izin istesem olurmu yani kısacası nasil yapmalıyım 13 günlük gitmem lazim fikir verebilir misiniz kizlar

Gidemezsiniz gitmemelisiniz o izin siz hastalik kapmayin diye var evden cikmayin diye var ozel sektor her gun calisirken devletin bize verdigi bu imtiyazi suistimal etmemelisiniz
13 gun cok uzun bir sure yillik izin alin ayrica ise gitmeden baska sehirden izin almamalisiniz donuste kaza gecirseniz yerinize kim imza atacak dilekce yazacak?

''Gidemezsiniz gitmemelisiniz o izin siz hastalik kapmayin diye var evden cikmayin diye var ozel sektor her gun calisirken devletin bize verdigi bu imtiyazi suistimal etmemelisiniz ''
Şu cümlene sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.
Covid biter mi bitmez tabi... Biz de hamile hamile acil de nöbet tutalım. Vallahi yazık billahi yazık.

Bizim ofiste uzun süre sağlık endisesiyle yöneticinin ofise getirmedigi arkadaşlar olmuştu. Kendileri yilljk izin haklarında tatile gitmisler ve haber sosyal medyadan geldi. Sonra hepsi için olhmsus durumlar oluştu. İse gelmeyip aylarca tatile nasil gidiyorsun covid orada yok mu diye. O yüzden bence söylemeden gitmeyin. Aile veya sağlık durumu diyin fikrini alin. Bizim ofisimizde ciddi sıkıntı yarattı bu durumlar

Illa gitmek istiyorsa izin alabilir yonetimi bilgilendirir.
Sebep ne olursa olsun sagda solda gezelim diye degil hastalik kapip ölmesin diye verildi.
Ki bir cok kurumda uygulanmiyor
Benim acik kalp ameliyati geciren kanser geciren tansiyon hastasi arkadaslarim calisiyor. Ne guzel o kurum uygulamis.

habersiz gitmeyin bir yere.
izin verir mi bilmiyorum. benim annem de idari izinde, bu süreci daha küçük bir şehirde olan evimizde geçirmek istediler zira aynı evde yaşadığı kardeşim intörn hekim ve hastanede sürekli, annemin de riski yüksek olduğu için kardeşim evde olmasından çekindi. bu gerekçe ile tüm izin sürecini orada geçireceğini beyan etti ve izin aldı. memursanız ve izinisiz şehir dışına çıkarsanız yasal sıkıntı yaşayabilirsiniz. covid bulaş riskini yukarıdaki arkadaşlar net olarak söylemiş zaten.

tśk ederim arkadaşlar bilgi için sadece danışmak istedim hastamiz var acil gitmemiz gerek izin alirim veriree giderim vermezse gitmem yapacak bisi yok

tśk ederim arkadaşlar bilgi için sadece danışmak istedim hastamiz var acil gitmemiz gerek izin alirim veriree giderim vermezse gitmem yapacak bisi yok
geçmiş olsun

Yöneticinin izin vermesi dışında aklıma takılan bir soru daha var.

Gittiğinizde hastanın bakımını mı üstleneceksiniz, göreviniz ne olacak? Hem anne hem de siz gidiyorsunuz?

Sizler o hastaya covid taşırsanız çok acı bir süreç yaşanabilir, aman bize kırılırlar ziyaret edelim diye gidiyorsanız hiç gitmeyin. Hasta sahibi sizleri istemiyor ama bunu sizi kırmamak için söyleyemiyor olabilir.

Anlamıyorum bu kadar il dışına cıkacak haldeyseniz idari izin kullanmayın işe gidin.
Ben amir olsam Sorusturma acarım.
Nefret ediyorum memurların bu şekildeki tilkiliklerinden

İdari izinde gidilmez, idari izinde amir istediği zaman işyerinde olmalısınız ayrıca şehir dışında basinıza bişey gelirse hem siz hem amiriniz zor durumda kalır.
Biz işyerinde öyle durumlar için idari iznimizi bozup yıllık izin alıyoruz. İdari izinde giderseniz iyi niyeti suistimale girer.

İdari izin sadece işe gitmemek içindir bu süreçte şehir dışına çıkamazsınız ki zaten bir mecburiyette çağırma hakkı var..eğer 13 gün gidecekseniz yıllık izninizden düşürüp gidebilirsiniz bunu amir belirtiyor zaten diğer türlüsü izni keyfi kullanmaya girer ve yolda başınıza bir durum gelirse amir sorumlu oluyor

Izin alip gitseniz bence en doğrusu. Sonuçta amirinizde zor durumda kalir diger türlü.
Hastaniza Allah sifa versin inşallah

Şaşırmıyorum artık hiçbir şeye. Komşumun akrabası şehir değiştirmek için aşı randevusu almış şehir değiştirdikten sonrada iptal etmiş. Aşı olmak için randevu bekleyenler var.
Yine aynı şekilde dışarı çıkmak için hastaneden randevu alanlarda dolu var. Ben mide ağrısından kıvranıyorum randevu bulamıyorum. Bu haktır.

İdari izin oraya buraya gidin diye değil evde durun diye verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…