bence kesinlikle gitmelisin. Kimbilir ne kadar üzülüyolardır. Boşver yaşlı insanları bu kadar üzmeye değmez. Elbett k sende çok kırılmışsın belli ama olsun buyukluk sende kalsın git. hem eşinin karşısında da bence ailenle görüşmüyor konumunda olma
keşke birileri sizi barıştırsaa yok mu aracılık yapan birileri? ama yabancı değilller ben olsam herhalde giderdim sonuçta anne baba
merhaba..bu benim bu başlıktaki ilk konum..
aslında nasıl başlayacağımı bilemiyorum...canım ailemle küsüm..sebebi,diğer erkek kardeşim yüzünden..bu yaşa gelmesine çok büyük katkılarım olan,şu an sahip olduğu işi bile bana borçlu olan kardeşimi aileme saygısızlık yaptı diye hayatımdan çıkardım...ama ailem çıkaramadı..ben de bir seçim yapmalarını beklemedim zaten..ama en son geçtiğimiz yaz onun hakkında bir tartışma esnasında babam onun tarafını tutunca ben kendimiş tutamadım ..kavga esnasında babam da gideersen git dedi..yani beni kovdu..o kadar içerledim ki üzerinden nerdeyse 7 ay geçti hala konuşmuyorum..bayramlardada aramadım..hatta eşimin bile aramasına müsade etmedim..
şu an sorun şu:çarşamba günü için uçak bileti aldım gitmeyi düşünüyorum ama o kadar kararsızım ki..onlardan ablam yoluyla bazı haberler alıyorum onların çok üzüldüğüne dair ama onlarda bir adım atmadılar..
LÜTFEN SAMİMİ VE İÇTEN BİR ŞEKİLDE SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ..AMA BENİM AÇIMDAN DA DÜŞÜNÜP YAZIN LÜTFENNNN
aslında yakın şeyler yaşamışız. benım de bır abım var olmasaydı ınan hayatımız daha ıyı olurdu. siz bu yaşa glemsine destek olmuşsunuz ailem neler yaptı neler. hep şu yaşıma kadar arka plana atıldım ve gene hala. bıze neler yaptıgını anlatan bı konu açmıştım konumu okuyan herkes şaşırmış ve üzülmüştü. ama gene aılem hala kopamıyo onlara el kaldırıdgına ragmen benimse her gece aklımda içimde... çok zor senı çok ıyı anlıyorumve artık ağlamak ble yetmıyo
ikilemde kalmanı anlıyorum.ama bu küslük sadece sadece ve ailene yük ve üzüntü sebebi.inan gidersen hasret giderirsen yükünüz azalacak.kalbindeki o sıkıntı çıkıp gidecek.
saol desteğin için hazalcım....ben ailemden seçim yapmasını istemedim..ama bana karşı savunmalarını da affedemiyorum..gideceğimden haberleri yok..o nedenle çok kararsızım...acaba biraz daha mı soğusa ara..yani biraz daha mı süre geçse..
3 günlük dünya icin darilmayin anne babaniza,
ayrim yapmalarini beklemeyin sende evladisin oda sen görüsmeyebilirsin ama ailenden bunu beklemeye hakkin yok,
babanda belki sinirle cikti agzindan,olmusla ölmüse care yok,bence git babanlada baris herseyi unut...
saol canımmm..ama zaten seçim beklemedim...ama onlar için bozuldu benim aram...biraz duyarllılılktı beklediğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?