Kovulduğum yer gitmeli miyim?

esramm85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
187
1
0
41
Bayburt
merhaba..bu benim bu başlıktaki ilk konum..
aslında nasıl başlayacağımı bilemiyorum...canım ailemle küsüm..sebebi,diğer erkek kardeşim yüzünden..bu yaşa gelmesine çok büyük katkılarım olan,şu an sahip olduğu işi bile bana borçlu olan kardeşimi aileme saygısızlık yaptı diye hayatımdan çıkardım...ama ailem çıkaramadı..ben de bir seçim yapmalarını beklemedim zaten..ama en son geçtiğimiz yaz onun hakkında bir tartışma esnasında babam onun tarafını tutunca ben kendimiş tutamadım ..kavga esnasında babam da gideersen git dedi..yani beni kovdu..o kadar içerledim ki üzerinden nerdeyse 7 ay geçti hala konuşmuyorum..bayramlardada aramadım..hatta eşimin bile aramasına müsade etmedim..
şu an sorun şu:çarşamba günü için uçak bileti aldım gitmeyi düşünüyorum ama o kadar kararsızım ki..onlardan ablam yoluyla bazı haberler alıyorum onların çok üzüldüğüne dair ama onlarda bir adım atmadılar..
LÜTFEN SAMİMİ VE İÇTEN BİR ŞEKİLDE SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ..AMA BENİM AÇIMDAN DA DÜŞÜNÜP YAZIN LÜTFENNNN

biraz daha açıklasan bi yorum yapabilirdim.kardeşin ne gibi bir saygısızlık yaptı ki ailene?

hakaret etti...küfür etti...ama önce bana telefonda söyledi annem babam hakkında...ben deliye döndüm...kavga ettikk..sonra anneme de etmiş..ama anne işte affettiler...lütfen bir akıl verin..bileti iptal ettirmeyi düşünüyorum..düşüncesi oln yokmu..

bence kesinlikle gitmelisin. Kimbilir ne kadar üzülüyolardır. Boşver yaşlı insanları bu kadar üzmeye değmez. Elbett k sende çok kırılmışsın belli ama olsun buyukluk sende kalsın git. hem eşinin karşısında da bence ailenle görüşmüyor konumunda olma

keşke birileri sizi barıştırsaa yok mu aracılık yapan birileri? ama yabancı değilller ben olsam herhalde giderdim sonuçta anne baba :38:

kesinlikle gitmelisin... her aile içinde bu tarz olaylay olur çok bile uzatmıssın bence...:14::14::14::14::14: hayat çok kısa sewdigin deger verdigin insanlar iiçin herşeye degerr

herşey için çok geç olmadan biran önce barış sonra sevdiklerini karanlıklara ugurluyorsun ve aglıyorsun bu gereksiz küskünlüklere......

onları özlediginden bahset ,
hatalı oldugundan bahset (olmayabilirsin alttan al)

bence kesinlikle gitmelisin. Kimbilir ne kadar üzülüyolardır. Boşver yaşlı insanları bu kadar üzmeye değmez. Elbett k sende çok kırılmışsın belli ama olsun buyukluk sende kalsın git. hem eşinin karşısında da bence ailenle görüşmüyor konumunda olma

aslında en çok eşimin karşısında o duruma düşmek istemiyorum..eşim belki de dünyanın en mükemmel insanıdır...arkadaşlarım peygamber gibi eşin var ... derler ama yine de bu konuda açık verme taraftarı değilim..eşim sadece bozuk olduğumuzu biliyor detayını bilmiyor...o kadar kararsızım ki...
öğrencilerime asla küslükleri uzatmayın derken ne kadar zor bişey istiyormuşum meğer...

keşke birileri sizi barıştırsaa yok mu aracılık yapan birileri? ama yabancı değilller ben olsam herhalde giderdim sonuçta anne baba :38:

ablam çok uğraşıyor ama hep benim tarafımdan..onların açığını ortaya koymadan..onlar anne baba hata yapmış olablirler diyor ama galiba ben somut bir adım bekliyorum...

bence git.hem böylece karşılıklı oturup bütün sorunlarınızı da enine boyuna konuşursunuz.birbirinnizi anlama fırsatı doğar.ailevi sıkıntılarınız da eşinize yansımamış olur

merhaba..bu benim bu başlıktaki ilk konum..
aslında nasıl başlayacağımı bilemiyorum...canım ailemle küsüm..sebebi,diğer erkek kardeşim yüzünden..bu yaşa gelmesine çok büyük katkılarım olan,şu an sahip olduğu işi bile bana borçlu olan kardeşimi aileme saygısızlık yaptı diye hayatımdan çıkardım...ama ailem çıkaramadı..ben de bir seçim yapmalarını beklemedim zaten..ama en son geçtiğimiz yaz onun hakkında bir tartışma esnasında babam onun tarafını tutunca ben kendimiş tutamadım ..kavga esnasında babam da gideersen git dedi..yani beni kovdu..o kadar içerledim ki üzerinden nerdeyse 7 ay geçti hala konuşmuyorum..bayramlardada aramadım..hatta eşimin bile aramasına müsade etmedim..
şu an sorun şu:çarşamba günü için uçak bileti aldım gitmeyi düşünüyorum ama o kadar kararsızım ki..onlardan ablam yoluyla bazı haberler alıyorum onların çok üzüldüğüne dair ama onlarda bir adım atmadılar..
LÜTFEN SAMİMİ VE İÇTEN BİR ŞEKİLDE SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ..AMA BENİM AÇIMDAN DA DÜŞÜNÜP YAZIN LÜTFENNNN

aslında yakın şeyler yaşamışız. benım de bır abım var olmasaydı ınan hayatımız daha ıyı olurdu. siz bu yaşa glemsine destek olmuşsunuz ailem neler yaptı neler. hep şu yaşıma kadar arka plana atıldım ve gene hala. bıze neler yaptıgını anlatan bı konu açmıştım konumu okuyan herkes şaşırmış ve üzülmüştü. ama gene aılem hala kopamıyo onlara el kaldırıdgına ragmen benimse her gece aklımda içimde... çok zor senı çok ıyı anlıyorum :(:(:( ve artık ağlamak ble yetmıyo:47:

aslında yakın şeyler yaşamışız. benım de bır abım var olmasaydı ınan hayatımız daha ıyı olurdu. siz bu yaşa glemsine destek olmuşsunuz ailem neler yaptı neler. hep şu yaşıma kadar arka plana atıldım ve gene hala. bıze neler yaptıgını anlatan bı konu açmıştım konumu okuyan herkes şaşırmış ve üzülmüştü. ama gene aılem hala kopamıyo onlara el kaldırıdgına ragmen benimse her gece aklımda içimde... çok zor senı çok ıyı anlıyorum :(:(:( ve artık ağlamak ble yetmıyo:47:

saol desteğin için hazalcım....ben ailemden seçim yapmasını istemedim..ama bana karşı savunmalarını da affedemiyorum..gideceğimden haberleri yok..o nedenle çok kararsızım...acaba biraz daha mı soğusa ara..yani biraz daha mı süre geçse..

ikilemde kalmanı anlıyorum.ama bu küslük sadece sadece ve ailene yük ve üzüntü sebebi.inan gidersen hasret giderirsen yükünüz azalacak.kalbindeki o sıkıntı çıkıp gidecek.

ikilemde kalmanı anlıyorum.ama bu küslük sadece sadece ve ailene yük ve üzüntü sebebi.inan gidersen hasret giderirsen yükünüz azalacak.kalbindeki o sıkıntı çıkıp gidecek.

evet aslında ,birini affetmek kendimize yapacağımız en büyük iyilik...en azından hafifliyorsun..sana sonuna kadar katılıyorum..ama işte bu kadar iyiliğe nankörlük görünce insan dayanamıyor...
ben öğretmenim eşim subay...8 yıllık evliliğimiz da inanın bir elimiz hep onların üzerinde oldu..gak deseler su,guk deseler aş verdik...küçük kız kardeşim lisede...onu 2 yıl dersaneye gönderdik,hala da özel dersler falan..ki bu yazdıklarım yaptıklarımın binde biri...hele o nankör kardeşime.....sahip olduğu herşeyi bana borçlu..ama bir el kızı girince işin içine..bir de hayırsızsa..hiçbişey yapmak gelmiyor eldenn..

saol desteğin için hazalcım....ben ailemden seçim yapmasını istemedim..ama bana karşı savunmalarını da affedemiyorum..gideceğimden haberleri yok..o nedenle çok kararsızım...acaba biraz daha mı soğusa ara..yani biraz daha mı süre geçse..

benımde kendıme yediremediğim nokta bu oldu hep zaten."bana karşı savunmalarını da affedemediğim" birazda kalbinn sesini dinle sonuçta anne baba atılmaz ölüm var kalım var kırıdkları toparlanamasada sen sana düşeni sana yakışanı yapmalısın anne babanla konuş ama kardeşeş gelınce ona yorum yapmamam. :(

3 günlük dünya icin darilmayin anne babaniza,
ayrim yapmalarini beklemeyin sende evladisin oda sen görüsmeyebilirsin ama ailenden bunu beklemeye hakkin yok,
babanda belki sinirle cikti agzindan,olmusla ölmüse care yok,bence git babanlada baris herseyi unut...:34:

3 günlük dünya icin darilmayin anne babaniza,
ayrim yapmalarini beklemeyin sende evladisin oda sen görüsmeyebilirsin ama ailenden bunu beklemeye hakkin yok,
babanda belki sinirle cikti agzindan,olmusla ölmüse care yok,bence git babanlada baris herseyi unut...:34:

saol canımmm..ama zaten seçim beklemedim...ama onlar için bozuldu benim aram...biraz duyarllılılktı beklediğim...

arkadaşlar acaba konu başlığımı kim neden değiştirmiş olabilir...ben istesem zaten kovulma kelimesini eklerdim....bu söz zaten yeteri kadar içimi acıtıyor....

Canım bence de git çok geç olmadan, anne baba sonuçta, kırgınlığının derecesini bilemiyorum ama hatta keşke kardeşinle de barışma imkanın olsa, 3 günlük dünya küs kalmaya değmez, sonra çok üzülürsün, o yüzden git eminim annen baban da çok özlemiştir sen, nasıl mutlu olurlar görünce...

Back
X