• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kovuldum mu nedir anlamadım :(

direk kovmamış ama istemediği de açık. seni çıkmaktan başka çarem yok durumuna sokmaya çalışmış. çok çirkin bir uslup , böyle bi işverenle çalışamazdım

6 ay maas kismina takildim
O issizlik maasi zaten yatirilan ssk primlerinin yuzdesi ve birikiyor
Yani kendisi vermicekki neyin kafasinda
Ayrica üslup cok cirkin terbiyesiz baska is imkaniniz varsa çıkın ordan

neyi anlamadım biliyor musunuz , iş yerine geldim şu an iş yerindeyim kapısını çaldım çıkış ile ilgili konuşmak için günaydın nasılsınız dedim oda gülerek iyim sen nasılsın dedi ... işte anlamadığım bu .. dün ki mailin üstüne bu günde böyle
nasıl yani anlamadığın bu adamın nasıl konuşması gerekiyordu ki ?

direk kovmamış ama istemediği de açık. seni çıkmaktan başka çarem yok durumuna sokmaya çalışmış. çok çirkin bir uslup , böyle bi işverenle çalışamazdım

işyerideyim şimdi .. çıkmak için konuşmak istedim günaydın sen nasılsın dedi gülerek gayet normal ılımlı hiç bir sey olmamış gibi yaklaştı bende haliyle konuya giremedim öff yaa

dediğim gibi
işyerideyim şimdi .. çıkmak için konuşmak istedim günaydın sen nasılsın dedi gülerek gayet normal ılımlı hiç bir sey olmamış gibi yaklaştı bende haliyle konuya giremedim öff yaa

6 ay maas kismina takildim
O issizlik maasi zaten yatirilan ssk primlerinin yuzdesi ve birikiyor
Yani kendisi vermicekki neyin kafasinda
Ayrica üslup cok cirkin terbiyesiz baska is imkaniniz varsa çıkın ordan

dediğim gibi

nasıl yani anlamadığın bu adamın nasıl konuşması gerekiyordu ki ?

yani o mailin üzerine dahada gergin bir tavır ile yaklaşır istemediğini birde bu şekilde belli eder diye umuyordum ama şimdi sanki karşımda o maili atmış kişi yok gibi o yüzden diyorum

eh bu mesajı attı ise patronun hakkı var. haklı olmasa da o patron. ben olsam gercekten kçük resme bakanlardan hiç haz etmem ben olsam seni coktan cıkartmıştım.
Küçük resme bakmak hayati bir konuymuş gibi vurgulamışsınız:) bir de çoktan kovmuş muydunuz? Eyvah eyvah insafsız patron... mesela nasıl olur küçük resme bakmak, bir örnek verebilir misiniz? :)

yani o mailin üzerine dahada gergin bir tavır ile yaklaşır istemediğini birde bu şekilde belli eder diye umuyordum ama şimdi sanki karşımda o maili atmış kişi yok gibi o yüzden diyorum
Ben devlet memuruyum. Bir amirim vardı bir şeyler yaşamıştık geçmişte. Aynı patronun gibi tutarsız davranırdı. Bir gün azar, ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davranırdı. Sms lerde de aynı böyle 'ben sana yrın yapacağımı bilirim' tarzı tehditvari konuşurdu. Geçti gitti tabii o günler. Aranızda bir şey olmasa bile adam histerik, aşık bir lugat kullanmış. ''Gel ya da gelme sen bilirsin'' falan... sizli bizli değil. Nasıl patron bu? Ya da aradaki mesafeyi ne zaman çiğnediniz?

yahu sen hala niye akillanmiyorsun. hala adamla cikmi dedin kal mi dedin konusmasi yapmak yapiorsun.
eger isini sevmiorsan cik.
patronunun kimse gercekten iyi biriymis..

5 yılını verdiğin bir iş yeri sahibi elemanını kolay kolay gözden çıkarmaz eğer performansında düşüklük varsa dikkat et anlamındadır bu uyrarı zaten çıkaracak olsa direk muhasebeye gönderirdi.eğer işinizden memnunsanız kendinize bir reset atın ve devam edin ,o onu demiş bu bunu demiş bırakın bunları ,işveren kişi böyledir bir günü bir günü tutmaz siz bunu anlayamamışsınız ne yazık 5 yılda

Va

Vallahi erkek oldugu belli ben yine kibar bir dille yazdim siz nasil algilamak isterseniz :) gecen aylarda arkadasim patronuyla evlendide baya diyalog ezberimde demek dilleri boyle bu insanlarin hatta kavga sirasinda arabadan indirip ise falan gelme sana gerek yok dedigini hatirliyorum :)
:KK70::KK70::KK70:iyi ki gerek yokmuş,bir de gerek olsa nolurmuş acaba. çok iyi yaa

merhaba arkadaşlar
5 yıla yakın çalıştığım yer var
özetle son zamanlarda hep sorun yaşıyorum iş yerinde
en son yine bir durum yaşandı bende karşımdaki kişi de eşit durumdayız aslında o yüzden detayına giremiycem uzun benim için önemli olan şu anki durum kovuldum mu ne demek isteniyor anlamadım lütfen bana yol gösterin ben kendimi ifade edip özür maili yazdım karşılığında aşağıdaki mail oldu sizce ne yapmalıyım ?
moralim çok bozuldu

Bana bu maili yazman bile sana söylediklerimi hala anlamamış olduğunu gösteriyor.
Tekrar yazayım sana.
Ama bu gerçekten SON,
cevap yazma,,yanlış anladınız özür dilerim falan da istemiyorum sabah işine söylediğim şekilde gel veya gelme nasıl istersen,,ama benide kendini de yorma artık.
İşleri büyütmek için birileri dahil olacak
Ancak uygulamada yanlışlıklar hatalar veya yanlış insanlarda olabilir.
Bunun kararını ben vereceğim sen benim kararlarıma uymak zorundasın,benim planlarımı senin bu davranışların bozuyor ve zaman kaybettiriyor.kÜÇÜK RESİME DEĞİL BÜYÜK RESİME BAKMAYI ÖĞREN.Ben küçük detayları önemsemiyorum.
Hala bunu anlamak istemiyorsan veya bu şekilde çalışıp bana ve şirkete faydalı olmayacaksan,sadece ofiste sekreterlik yap,bana çay getir, telefona kapıya bak,proje ve işleyişe karışma,Sorumluluk alma.
Yada sana söylediğim gibi 6 ay sana maaşını ödeyeyim,kendine yeni bir yol çiz
Kovulmamışsın ama kovulmaya yakın uyarı almışsın:kahve:

valla açıkçası bana da bi acaip geldi uyarıları. S sibelmuc haklı olabilir aslında. ilk okuyunca öyle düşünmedim ama, sonra bu arkadaşın yorumunu okuyunca evet dedim var bi acaiplik. bizim patronlar da bizi uyarır ama bu dille değil, açık açık fırça çeker mesela, bir daha şunu şunu yapma der kapanır. bu dille bir uyarı görmemiştim hiç. kovulmamışsınız da durum biraz karışık gibi. siz işinize birşey olmamış gibi gidin, sessiz sakin işinizi yapın çıkın bi müddet

işyerine geldim şimdi . çıkış için girizgah yapıp konuşmak için odasına gittim . günaydın nasılsınız dedim oda gülerek iyim sen nasılsın dedi .. bende kala kaldım .. yanii haydaaa oldum .dün böle bir mail bu günde ılımlı yaklaşım ?
Yahu sevgili gibi trip mi atsin adam, ben sana demiştim bak bir sey olmamis gibi davranacak diye. Sen de unut gitsin ama kendine bir.ceki duzen ver ve bir daha boyle.bir seyle karsisina cikma tavsiyem. Cok duygusal birisine benziyorsun

Böyle şirketlerde patronlar maalesef haklı haksıza bakmıyor kim gevşek kim çalışkan ona bakarlar..bu hiç değişmez.. Eğer şirkete maddi açıdan bir katkın olmuyorsa senin haklı olmanın onun için hiçbir önemi yok.. Bir de sözüm meclisten dışarı eğer tartıştığınız kişi patrona karşı biraz fingirdek bir tipse yani kaşı gözü oynuyorsa günahını almayayım da patron koruyor olabilir.. Ben yaşadığım için biliyorum.. Çalıştığım iş yerinde bir kadın vardı patronla araları o kadar vıcık vıcıktı ki ofiste müşteriye gülerlerdi arkasından küfür ederlerdi.. Bey veya hanım eklemezlerdi isimlerinin sonuna.. Hep böyle saçmasapan espriler kahkahalar falan filan.. Mesela adamın adı x olsun. Kadın ona bir keresinde "ayyy x ilahiii duzlayımm da gokmaaa" demişliği bile vardır. Yani böylr saçma bir ilişkileri varsa da bakmaz kim haklı cididyim. Siz kendinize iş bakın zira bu gerginlikle böylr huzursuz bir ortamda çalışılmaz.. Ben hayatta durmam..
iğrençç :kusmuk:

Uyarmış sizi işte nesini anlamadınız?
Duracağınız yeri bilin ve veriminizi arttırın siz de.
İkimiz de aynıyız eşitiz diye bahsettiğiniz kişi iş yerinin sahibi farkındasınız değil mi? biraz daha dikkat..

hala nesini anlamadınız. patron bu yahu, dengesiz olur bunlar.şimdi dövecek sanırsın, iki dakika sonra hiçbişi olmamış gibi davranırlar. anlam vermeye çalışmayın, işinizi yapın. o kıza falan da aldırmayın.

Back
X