• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kovuldum mu nedir anlamadım :(

gergin17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
66
5
1
44
merhaba arkadaşlar
5 yıla yakın çalıştığım yer var
özetle son zamanlarda hep sorun yaşıyorum iş yerinde
en son yine bir durum yaşandı bende karşımdaki kişi de eşit durumdayız aslında o yüzden detayına giremiycem uzun benim için önemli olan şu anki durum kovuldum mu ne demek isteniyor anlamadım lütfen bana yol gösterin ben kendimi ifade edip özür maili yazdım karşılığında aşağıdaki mail oldu sizce ne yapmalıyım ?
moralim çok bozuldu

Bana bu maili yazman bile sana söylediklerimi hala anlamamış olduğunu gösteriyor.
Tekrar yazayım sana.
Ama bu gerçekten SON,
cevap yazma,,yanlış anladınız özür dilerim falan da istemiyorum sabah işine söylediğim şekilde gel veya gelme nasıl istersen,,ama benide kendini de yorma artık.
İşleri büyütmek için birileri dahil olacak
Ancak uygulamada yanlışlıklar hatalar veya yanlış insanlarda olabilir.
Bunun kararını ben vereceğim sen benim kararlarıma uymak zorundasın,benim planlarımı senin bu davranışların bozuyor ve zaman kaybettiriyor.kÜÇÜK RESİME DEĞİL BÜYÜK RESİME BAKMAYI ÖĞREN.Ben küçük detayları önemsemiyorum.
Hala bunu anlamak istemiyorsan veya bu şekilde çalışıp bana ve şirkete faydalı olmayacaksan,sadece ofiste sekreterlik yap,bana çay getir, telefona kapıya bak,proje ve işleyişe karışma,Sorumluluk alma.
Yada sana söylediğim gibi 6 ay sana maaşını ödeyeyim,kendine yeni bir yol çiz

Şartları kabul ediyorsan gel istemiyorsan 6 ay maaş veririm sonra by by demiş. .

Size bırakmış kararı

İstersem seni kovar işsizlik maaşı vermeyi de göze alırım diyor. Kovulmamışsınız ama şahsın kurallarına uymazsanız kovulacağınızı vurgulamış

Ben bu mailden sonra oraya devam etmem resmem gel veya gelme umrumuzda degilsin telefona kapiya bak cay getir proje islerine bakma ne demek? Asil pozisyonun neydi blmiyrm ama drum pek icacici degl kendine baska is aramaya basla nolur nolmaz

Nedir bu patronla ask mi ozur dilerim boyle dusundugim icin ama mail oyle samimi uyarilar iceriyorki :) cok enteresan bir dille ikaz edilmis ikinizde kadinsaniz bilemiyorum sabah oldugu gibi devam et cunku tum telafiler sana birakilmis...

Nedir bu patronla ask mi ozur dilerim boyle dusundugim icin ama mail oyle samimi uyarilar iceriyorki :) cok enteresan bir dille ikaz edilmis ikinizde kadinsaniz bilemiyorum sabah oldugu gibi devam et cunku tum telafiler sana birakilmis...

patron erkek öle bir durum yok aramızda nereden çıktı anlamadım yani neye takıldın
benim anlamadığım nasıl bir uyarı bu yani gelmemi emek istiyor anlamadım ki

yok şöyle sorun yaşadığım kişi eşit durumda olduğum kişi çalışma arkadaşım yani
bu sorun üzerine patrona mail yazdım patronda bunu yazdı

Sorununuz nedir bilmiyorum ama durum sizin lehinize değil.
Patronunuzun nezdinde iş arkadaşınız haklı demek ki.

İşini ya da tavrını beğenmiyor patron.
Gitmeni istiyor ama @Lothbrok un da dediği gibi sanırım tazminat vermemek için ,6 ay maaş sonra da git demek istiyor.

Kendine iş bak gidersen mutlu olurum tazminat vermemek için kovmuyorum ama gitmeni 4 gözle bekliyorum demiş

daha önce bir sorun olduğunda ben çalıştırmak mı istemiyorsunuz diye açık açık sordum oda çıkarmka istesem çoktan çıkarırım başka şeylere yıldırmalara ihtiyaç duymam demişti ,, şimdi işte buna anlam vermedim :(

İşini ya da tavrını beğenmiyor patron.
Gitmeni istiyor ama @Lothbrok un da dediği gibi sanırım tazminat vermemek için ,6 ay maaş sonra da git demek istiyor.

daha önce bir sorun olduğunda ben çalıştırmak mı istemiyorsunuz diye açık açık sordum oda çıkarmka istesem çoktan çıkarırım başka şeylere yıldırmalara ihtiyaç duymam demişti ,, şimdi işte buna anlam vermedim :KK43:

Gel ya da gelme çok daha mühim işlerim var ortalığı karıştırma işlerime engel olma haddini aşma demiş. Lakin haddini aşarak demiş.

Back
X