Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e ama msj yazan patronmuş. patron oranın kralı.Bu Ne küstah insan topluluğu yuvası öyle. Canım özür dileme suratsız ol işini yap geç kenara. Gerizekalılar çay getirmiş miş iyice krallığa çevirdiler ortalığı
+ Konu sahibine acik acik onlar benim isimi goruyor isim yuruyor sorun cikartma senin yuzunden maddi kaybim oluyor demis kaldiki bunu maille belirtmis herkesin icinde soyleyip digerlerine bak patron bizi tuttu hazzida vermemis o acidanda takdir ettimsen daha yazılan mesajı anlamamışsın ki.. hala gideyim mi gitmeyeyim mi yazıyorsun.
kovulmamışsın. akıllı ol. demiş. işine gücüne bak. eger akıllı olmazsan işini yapmazsan kovulursuın demiş. ve 6 ay akılla süresi vermiş sana.
eger işini de yapmak istemiyorsan ya cay getir götür - yani ofise bir hayrın olsun demiş.
bunu da yapmayacaksan istifa et git demiş.
baya yol sunmuş...
Patronunuz ona ve iş yerine faydalı olmaktan ziyade sıkıntı verdiğinizi,"benim sözüm geçer" derken duracağın yeri bil demek istemiş size sanırım fazla sivrilmişsiniz bulunduğunuz ortamda ve patronunuz gitmenizi istiyor.Hakkınızda hayırlısı olsun dünyanın sonu değil ya..
Anladigim kadariyla ona gore ufak tefek gereksiz ayrintilara siz cok takilmissiniz. Fayol'un 'Orgut cikari icin kisisel cikari feda etme' ilkesiyle hareket eden bir yoneticimiz.. ama bu ne bicim uslup boyle? Sanki arkadasina yaziyor.
Her patron bunu söyler tatlım ama amaç kendi gitse beni uğraştırmasadır.
Çok üzgünüm seni gözden çıkarmış ben öyle anlıyorum ama patronla olan iletişiminizi sen daha iyi bilirsin.
Mesela benim patronumda bu kadar keskindir cümleleri ama asla yazmaz direk gelir aynı cümleleri gözünün içine bakarak söyler bu daha fena. Burcunu merak ettim Başak olabilir mi? Patron kişisinin
hee hemen patronla aşk hey Allah'ım ya.Nedir bu patronla ask mi ozur dilerim boyle dusundugim icin ama mail oyle samimi uyarilar iceriyorki :) cok enteresan bir dille ikaz edilmis ikinizde kadinsaniz bilemiyorum sabah oldugu gibi devam et cunku tum telafiler sana birakilmis...
iş arkadaşınla yaşadığın sorunu iş arkadaşınla çöz.. iş arkadaşınla sorun yaşayıp patrondan niye özür diliyorsun ki?
kovulmamışsın ama ayağını denk al demiş..
Konu bı şekilde Patrona gitti is yerinde her şeye hakim olunamiyor bende kendi adıma özür diledim
Patronlarla ilgili bi yerde karikatür görmüştüm keşke paylasabilsem.is yero sahibi mulakata gelen kisiye diyor ki olaylari genis perspektiften görüp benim gibi değerlendirebilecek birini arıyorum demis bu konu icin o karikaturdeki patron cuk oturur
iş akışını engelleyecek bir durum olmadıysa gereksiz bir özür olmuş.. siz mi haksızdınız ki?