Yani is yeri sahibi size niye boyle bir kesaj atti acaba öz elestirinizi yaptiniz mi
Objektif söylüyorum hem Haklı hem haksızdim.. Karsi taraf içinde gecerli oda aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani is yeri sahibi size niye boyle bir kesaj atti acaba öz elestirinizi yaptiniz mi
Daha profosyonel olmaniz gerek o zaman.Objektif söylüyorum hem Haklı hem haksızdim.. Karsi taraf içinde gecerli oda aynı
Patronunuz muhtemelen diger tarafada benzeri bir mail atmistir. Ya anlasirsimiz ya gidersiniz modunda. Ikinizide gozden cikarabilir. Yada ikinizidr gozden cikarabilecegini gostererek sizi cozume zorluyor olabilir. Bende olsam aynisini yapardim. Gecende bir konuda demistim patronlar bu tarz kavgalarda kimin hakli olduğuna bakmaz kim kavgayi baslatti umursamaz. Sadece kim kendisine daha faydali ve ise odakli ona bakar. Yuzde 1 milyon bile hakli olsaniz karsi taraf daha verimli bir calisansa gozden cikarilan siz olursunuz
Mailden anladigim kadari ile karsi taraf projelerde daha verimli o yuzden siz ya kovulmaktan beter olacaksiniz ve esit oldugunuzu sandiginiz is arkadasiniza hizmet edeceksiniz. Yada isi birakacaksiniz. Su haliyle bakarsak eger bence yeni is bakin. Bosuna burda kalmayin. Firma icin bir degeriniz yok.
Ama en basta da dedigim gibi bu mailin aynisi karsi tarafada gitmis olabilir. Anlattığınız sekilde bir suru soru isareti var. Ben sadece maile bakarak bir isveren gozu ile baktim olaya.
Böyle şirketlerde patronlar maalesef haklı haksıza bakmıyor kim gevşek kim çalışkan ona bakarlar..bu hiç değişmez.. Eğer şirkete maddi açıdan bir katkın olmuyorsa senin haklı olmanın onun için hiçbir önemi yok.. Bir de sözüm meclisten dışarı eğer tartıştığınız kişi patrona karşı biraz fingirdek bir tipse yani kaşı gözü oynuyorsa günahını almayayım da patron koruyor olabilir.. Ben yaşadığım için biliyorum.. Çalıştığım iş yerinde bir kadın vardı patronla araları o kadar vıcık vıcıktı ki ofiste müşteriye gülerlerdi arkasından küfür ederlerdi.. Bey veya hanım eklemezlerdi isimlerinin sonuna.. Hep böyle saçmasapan espriler kahkahalar falan filan.. Mesela adamın adı x olsun. Kadın ona bir keresinde "ayyy x ilahiii duzlayımm da gokmaaa" demişliği bile vardır. Yani böylr saçma bir ilişkileri varsa da bakmaz kim haklı cididyim. Siz kendinize iş bakın zira bu gerginlikle böylr huzursuz bir ortamda çalışılmaz.. Ben hayatta durmam..
Daha profosyonel olmaniz gerek o zaman.
Benim anladigim patron sizi uyarmış sabah ise soyledigim lgibi gel ya da gelme...
Sizin performansınizdan memnun degil. Saniyorym ki bu patrona yansıyan ilk olayiniz da degil
Benim anladığım ya benim söylediğimi kabul edersin ya da gidersin demiş. Direk git dememiş . Asıl soru sorun herneyse sen kabul etmek istiyormusun konu sahibi . Artık sıkıntı neyse belli ki senin istemediğin birşey ve ikna edilmeye çalışılıyorsun ?
patrona bu konu iletilse bile o size ne oluyor diye aciklama istemedikce siz ozur mesaji gondermeyecektiniz. o aciklama isterse o zaman gercekleri anlatirdiniz. ozur mesaji hata olmus. o da is yerinde calisanlarin arasindaki mevzular beni ilgilendirmiyor ben isimin olup olmafigina bakarim demis. buyuk resme bakarim demek o. eger sen de isinle ilgilenecrksen devam et yom eger bu tip seyler yuzunden isimi aksatacaksan sadece cay ver 6 ay daha calistiririm ondan sonra da gonderirim bu sekilde olursa demis.
is yerindeki arkadasinizla probleminiz bunu o kisiyle halledin.
onunde iki secenek var. ya isine devam edip onun kovmadini bekleyeceksin ve tazminatini alip gideceksin ya da istifa edip kendin isten ayrilacaksin. istifa edersem de tazminat alamazsin. istersen ywni is bulana kadar bir sure devam et is bulunca da git. sen bilirsin. yok yapamam artik tadi tuzu kacti diyorsan da istifa et.
Bence insafli patronunuz var sonucta siz orada calisiyorsunuz adam hem size maas verip imkan saglayip hemde kapris veya diger kisilerle anlasamama durumunuzu cekmek zorunda degil patron ust kismisi nedene degil sonuca bakar hepsi
ki yazdiginda bir nokta var herkes o kismi bos geciyor islerimi aksatiyorsun kaybim oluyor demis acik acik gitte diyemiyor vicdanen kolay olmaz kimsenin ekmegini kesmek patronda olsa ama kendinde gitsen sukur secdesine varacak gibi
Emin ol kovulsaydın çok net anlardın :)
Yönetici kısmının en sevmediği şey çalışanlar arası uyumsuzluğun ona yansımasıdır.
Siz isterseniz birbirinizi yiyin onu bunlarla uğraştırmayın.
Onun için önemli olan işin yürüyüp yürümediğidir.
Bu konuyu tamamen kapat
Yarın işe git ve sadece işine odaklan.Ona buna karışma kimseye de bulaşma
şekerim sen işe git sadece sorumluluklarınla ilgilenElbette net kovsa anlardim öle bı yazmis ki ortada birakmis gelme demek istememis sizce açık açık
şekerim sen işe git sadece sorumluluklarınla ilgilen
adamın gözüne batmamaya çalış
hatta mümkünse bir süre hiç görünme ona :)
kurallarını iş akışını falan sorgulama sadece yap
zaten sabrı kalmamış bir hata daha kaldırmaz bu adam
o kadar lafı sen gelme diye etmemişPeki o kisi benle ugrasir Adamin karşısina tekrar çıkmak zorunda kalırsam ne yapicam çok taktiksel bı kız ve aslında patron da gayet farkinda bence bilemiyorum emin olamiyorum o kadar laf ettim geldi çalıştı diyecek bilmiyorum![]()