Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
köy düğünü için kıyafet seçimi yardımlarınıza ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar haziranda kız kardeşimin düğünü var ve düğün köyde yapılacak fakat ben nasıl bir kıyafet almam gerektirdiğini bilemedim tavsiyeleriniz benim için önemli olacaktır hanımlar önerilerinizi bekliyorumm teşekkürler...
canım köy demişsin ama nasıl bir köy, bazı köyler var oldukça modern, kadınlar gayet açık saçık abiye giyiyorlar
ama biraz daha tutucu ise, ki tahminimce öyle satenden çok şıkır şıkır olmayan, sade ama şık bir elbise tercih edebilirsin
canım köy demişsin ama nasıl bir köy, bazı köyler var oldukça modern, kadınlar gayet açık saçık abiye giyiyorlar
ama biraz daha tutucu ise, ki tahminimce öyle satenden çok şıkır şıkır olmayan, sade ama şık bir elbise tercih edebilirsin
diz boyu ideal bence, yani oturdugun zaman dizin çok üstüne çıkmayan birşey olsun ki rahat otur, o da muhtemelen kısa kollu veya düşük omuzlu bir elbise olur.
hem uzun boylu hem kollu olursa biraz daha ortayaş işi olur bence