Bahçe dediğimiz yeri kaldırım taşı ile döşeyip müşteriler için oturma alanı yaptılar.
Bakalım kendi yapılarının ruhsatı var mi?Sizin sahsi bahcenizi mi kaldirim tasiyla kaplayip musteriye actilar?
Oyleyse sikayet edin olsun bitsin.
Bunun disinda izinlerini alip actiysa ve sizin alaniniza girmiyorsa ne yapabilirsiniz ki? Dunyanin hakimi siz degilsiniz. Tabi izin ve ruhsat yoksa sikayette bulunabilirsiniz.
Ne alakası var lordlarla. Köy diyorum.Nasıl bir araziymiş bu ne güzel tepede yeşillikler içinde kimsenin olmadığı.. Lordlar zümresinden filan mısınız arkadaşım.Eminim zamanında dedenizin dedesi araziyi çevirip bura benim demişti.Öyle dağın tepesinde yeşillikler içinde arazi sahibi olmuşsunuz.
Nasıl fark yok. Bir eve gelip giden sayısı az çok bellidir. Pansiyonun kullanım amacı farklı. Eğer tutulan bir yer olursa gelen gidenin haddi hesabı olmaz.Normal ev yapmasıyla pansiyon yapması arasında fark yok adamın arazisi sonuçta yapar istediğini. Öyle bir yazmışsınız ki sanki her kuruşu sizin cebinizden çıktı. Aileniz rahatsız olmuyormuş, karışmaya hakları olmadığını biliyorlar çünkü
bi de pansiyon gibi bi işletme dikilip kar etmeyi planlıyolarsa ne kadar ıssız dağın tepesi köy olabilir ki?Nasıl bir araziymiş bu ne güzel tepede yeşillikler içinde kimsenin olmadığı.. Lordlar zümresinden filan mısınız arkadaşım.Eminim zamanında dedenizin dedesi araziyi çevirip bura benim demişti.Öyle dağın tepesinde yeşillikler içinde arazi sahibi olmuşsunuz.
Başlıktanda analaşılacağı üzere köyde bir ev yaptık. Uzun süredir hayalini kuruyorduk. Borç harç bu sene tamamlayıp içine greceiğiz inşallah. Fakat bu mutluluğumuza çomak soktular.
Köyün en tepesinde kimsenin olmadığı sakin sessiz bir yerde yaptık evimizi. Etrafı ağaçlık ve geniş bahçesi olan bir yerdi. Taa ki yanımıza pansiyon açmaya karar verilene kadar.
Pansiyonla aramızda 30 40 metre var. Pencereyi açınca nerdeyse burun burunayız. 3 katlı büyük bir pansiyon yaptılar. Geniş bahçesi ve etrafı ağaçlık olan evimizden şuan eser yok. Bahçe dediğimiz yeri kaldırım taşı ile döşeyip müşteriler için oturma alanı yaptılar. Yani biz evin kapısından adımımızı atar atmaz o müşteri alanı ile karşılaşıyoruz.
bütün bunlar yetmezmiş gibi büyük hoparlör getirmişler müzik için. Cidden kafayı yemek üzereyim. Biz sessiz sakin tenha diye çıktık o tepede ev yaptık. Sen geldin bize hiç birşey söylemeden pansiyonu diktin dibimize. Bunları yapanda kuzenim oluyor. Maalesef arazilerimiz yanyana.
Normal ev yapsa yine istemezdim ama adamın arazısı sonuçta yapar derdim. Ama sen grldin evin dibine panyion açtın. Bütün evin önünü işgal ettin. Bi de gelen giden müşterilerin arabaları vs olacak. Bize hiçbir alan kalmayacak. Müzik oyun çalgı çengi bütün sessizliği bpzacak. Şimdiden başladılar zaten. Virüs bitince açılışını yapacaklar. Kötü kalpllik mi bilmiyorum sma dua ediyorum inşllah gelen bir tek kişi olmaz diye.
bu durumlar karşısında annrmin ve babamın tepkisini merak ederseniz onun cevabı daha sinir bozucu.hiç bir tepki vermediler. Hiç birşey söylemediler. İçten içe gıxık oldular ama kuzenime karşı hayır evin dibinde pansiyon olmaz demediler. Ve benim bir şey dememede musade etmediler. Sadece birkere söyleyebildim çok ses olacak. Yabancılar gelip gidecek.burası köy rahatsız olacagız drdim. Sorun yok sizle bir ilgisi yok dedi geçiştirdi.
kuzenimin yaptığını hiç hazmedemiyorum. En başından öyle bir planın olduğunu söyleseydin bizde o kadar masraf edip o tepeye yol almazdık. Ev yapmazdık. Herşeyi halledince gelip hazır yere pansiyon yağtı resmen.
Sanki pansiyon yapmak ilk sizin fikiriniz de kuzeniniz çalmış gibi kinlenmişsiniz. Ne güzel pansiyon yapmışlar ya hayvancılık yapıp burununuzun ucuna mok kokusu getrselermiş bırakın para kazanmak istiyor sa kendi mülkünde böyle kazansın birde krndi arazisine ahır bile yapsa kimseye bildirmek ve ya izin almak zorunda degil şükredin ki pansiyon
Herkes ekmek parası peşinde sonuçta onca yatırımı sırf sizi rahatsız etmek için yapmamıştır.O zaman evin 1 km çevresini de satın alacaktınız kendinize ait sessiz bir alan istiyorsanızBaşlıktanda analaşılacağı üzere köyde bir ev yaptık. Uzun süredir hayalini kuruyorduk. Borç harç bu sene tamamlayıp içine greceiğiz inşallah. Fakat bu mutluluğumuza çomak soktular.
Köyün en tepesinde kimsenin olmadığı sakin sessiz bir yerde yaptık evimizi. Etrafı ağaçlık ve geniş bahçesi olan bir yerdi. Taa ki yanımıza pansiyon açmaya karar verilene kadar.
Pansiyonla aramızda 30 40 metre var. Pencereyi açınca nerdeyse burun burunayız. 3 katlı büyük bir pansiyon yaptılar. Geniş bahçesi ve etrafı ağaçlık olan evimizden şuan eser yok. Bahçe dediğimiz yeri kaldırım taşı ile döşeyip müşteriler için oturma alanı yaptılar. Yani biz evin kapısından adımımızı atar atmaz o müşteri alanı ile karşılaşıyoruz.
bütün bunlar yetmezmiş gibi büyük hoparlör getirmişler müzik için. Cidden kafayı yemek üzereyim. Biz sessiz sakin tenha diye çıktık o tepede ev yaptık. Sen geldin bize hiç birşey söylemeden pansiyonu diktin dibimize. Bunları yapanda kuzenim oluyor. Maalesef arazilerimiz yanyana.
Normal ev yapsa yine istemezdim ama adamın arazısı sonuçta yapar derdim. Ama sen grldin evin dibine panyion açtın. Bütün evin önünü işgal ettin. Bi de gelen giden müşterilerin arabaları vs olacak. Bize hiçbir alan kalmayacak. Müzik oyun çalgı çengi bütün sessizliği bpzacak. Şimdiden başladılar zaten. Virüs bitince açılışını yapacaklar. Kötü kalpllik mi bilmiyorum sma dua ediyorum inşllah gelen bir tek kişi olmaz diye.
bu durumlar karşısında annrmin ve babamın tepkisini merak ederseniz onun cevabı daha sinir bozucu.hiç bir tepki vermediler. Hiç birşey söylemediler. İçten içe gıxık oldular ama kuzenime karşı hayır evin dibinde pansiyon olmaz demediler. Ve benim bir şey dememede musade etmediler. Sadece birkere söyleyebildim çok ses olacak. Yabancılar gelip gidecek.burası köy rahatsız olacagız drdim. Sorun yok sizle bir ilgisi yok dedi geçiştirdi.
kuzenimin yaptığını hiç hazmedemiyorum. En başından öyle bir planın olduğunu söyleseydin bizde o kadar masraf edip o tepeye yol almazdık. Ev yapmazdık. Herşeyi halledince gelip hazır yere pansiyon yağtı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?