- 23 Ağustos 2012
- 51.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.877
- 898
Sonunda anlayan biri çıktı. Burdakilerin evlerinin dibi hep pansiyon hep düğün salonu. Herkes çok benimsemiş olayı
Kimin?Arazi bizim değil
siz haklısınız ama etik açıdan kuzeniniz haklı resmi açıdan ama ben hayatımda birşey yaparken herzaman yazılı olmayan kurallara uyuyormu yapacağım şey diye düşünürüm tabii komşuluk hakkı da bambaşka bir olay ama maalesef günümüzde artık böyle şeylere dikkat edenler çok azOlaya bende bu boyuttan bakıyorum. Komşuluk hakkı. Ben kuzenim gibi ya da sizin komşu gibi bir şeyi asla yapmazdım mesela. Burda yazanlara göre kanuna kurala uygunsa başka şeylerin hiç bir önemi yok. İsteyen istediğini yapar.
Pavyon mu yahu ,neden meskenden uzak olsun. Meskenden uzak yerde niye kalayım gelip bir keser gaspeder deli miyim benNerde gördün allasen cherry pansiyonların meskenden uzak olduğunu? Milyon tane pansiyonda otelde kalmışımdır hemen hemen hepsi normal mahalle içlerinde, merkeze yakın, evlerle iç içeydi hem burada hem yurt dışında.
HobaaaaaKimin?
Arazi tapusuz değil. Zaten eskisi gibi kafana göre gidip ev vs yapamıyorsu . gelip yıkıyorlar hemen yaylalarda vs olduğu gibiTapusuz arazi devlet malıdır devlet malına çivi çakamazsin köy kurnazi çoktur hemencecik ihbar ederler
Adamın arazisini kendi bahçeniz bellemişsiniz, adam kendi arazisini kendi çıkarı için kullanınca rahatsız olmuşsunuz.Arazi bizim değil
Cevabınizi iki mesaj altinizda konu sahibi vermiş :)tabii tapusu olmayan yere yol için başvuru yaptılar belediye de hemen yolu yaptı yazılanları anlayarak okuyun biraz ve bu dediğiniz iftiraya girmez mi bu kadar kesin konuşmak bilmeden pes doğrusu
tapusu varmış sadece üzerine değil tapusu olmayan yere o kadar masraf yapılması için insanın deli olması lazım az mantıkCevabınizi iki mesaj altinizda konu sahibi vermiş :)
Bu yorumu tapusu yoktur diyen üyeye yazdım zatenArazi tapusuz değil. Zaten eskisi gibi kafana göre gidip ev vs yapamıyorsu . gelip yıkıyorlar hemen yaylalarda vs olduğu gibi
Siz benim mesajı okumamissiniz. Ben evin yapıldığı el kadar alandan değil, bahcem alanım vb. diye sahiplendiği bölümden bahsettim.tapusu varmış sadece üzerine değil tapusu olmayan yere o kadar masraf yapılması için insanın deli olması lazım az mantık
Kesinlikle. Kanunsuz kuralsız bir iş yaptı demiyorum . sana böyle bir hak verilmişssesiz haklısınız ama etik açıdan kuzeniniz haklı resmi açıdan ama ben hayatımda birşey yaparken herzaman yazılı olmayan kurallara uyuyormu yapacağım şey diye düşünürüm tabii komşuluk hakkı da bambaşka bir olay ama maalesef günümüzde artık böyle şeylere dikkat edenler çok az
şu an yapacağınız bişi yok ne yazıkki alışmaya çalışacaksınız
Ne? Nasıl yani? Gidip devlet arazisine mi yaptınız evi? Eee arazilerimiz yan yana dediğiniz neydi? Çok karışık anlatıyorsunuz yav.Arazi bizim değil
Zamanında öyle bir planı olmayabilirdi. Araziyi satabilirdi dara düşüp. Yeni alıcı pansiyon yapabilirdi belki. Belki ahır yapardı sinekten rahat edemezdiniz.Bir yeri kapatmak çok kolay diye hangi kısımda söylemişim? Zamanında böyle bir planı olduğunu söyleseydi ona göre işimizi bilirdik demişim. Tersinden okumayın yazdıklarımı
Şimdi arazi kimin üstüne yani sizin şato ? Dedenin falan mı ? Konu niye saçmasapan bir hal aldı? Ben öyle köy konseptini seviyorum izin verseler bizim kv yi gönderip evlerini turizme açıcam. domates seralarında da turistleri çalıştırıp üstüne para alıcam
Hangi şato
Umarım tahmin ettiğim gibi değildirHobaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?