Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Namus elbette onemli benim icin. Ama saldirgansin bir kere. Senin doğrun sana benim dogrum bana. Ama 2 saattir linc ediyorsun. Kendi dogrularini insanlara empoze edemezsin. Yok efendim sen kimbilir kac kisiyi fuhus sucu attin. Sen beni taniyormusunda iftirayla sucluyorsun. senin yaptiginin ne farki var. 2 saattir sex sevisme diye yirtiniyorsun sinrada sevgilimle tatile gittik diye kendini masum yapiyorsun. Aksamdan beri bende her turlu musteriyi almak isterim ama bulundugum yerde yasak ve iyi karsilanmiyor gelenide secemiyecegimizden bir cogunu alamiyoruz secebildigimi aliyoruz diye izah ediyorum. Sen saptiriyorsun.Mubarek ramazanda diyorum konuyu dagitmayalim diyorum usteliyorsun. Neyin egosunu yasiyorsun.

Son düzenleme:

Namus sizin sandığınız gibi otel köşelerinde bırakılmıyor sizin içiniz rahat olsun. Hoş bırakılsa da sanane? biz sizin yanlış bildiğinizi düzeltmek için uğraştık. Kanunda yer almayan bi şeyi burda kanunda varmış gibi empoze etmeye çalıştınız.Tek derdimiz buydu.

Arkadasim bilgin yanlis derdin bende ozur diler duzeltirim. Ama sen ben boyle biliyordum bize boyle soylendi bizde bu durum yüzünden zarar goruyoruz dedikce isi sen milletin ozgurlugune karisiyorsun moduna getirdin büyüttün. herkesin namusu kendine. ben kimseye fuhus yapiyir diye iftira atacak bir insan degilim. Ama sen iftira attin. Herkes dogru bildigini yasiyor. Benim dogrum bu. kimseye begendiremem. Orucumyda rezil kepaze etyin. Artik yazmicam. Allah yukarda

Yanlış biliyorsun dememize gerek kalmadı bi kullanıcı kanun bile paylaştı sayfada. Buna rağmen kabul etmediniz.

Yanlış biliyorsun dememize gerek kalmadı bi kullanıcı kanun bile paylaştı sayfada. Buna rağmen kabul etmediniz.

Kabul etmedim demedim. burasi kucuk yer kendi kurallari var . Bize karakoldan almayacaksiniz dediler bizde begenmesekte uygulamak zorundayiz cunkü ters bir durum olsa dugunde cenazede umutta oro...u aliyor derler bir kesime bir yas grubuna bunu izah edemezsiniz , gelen özgür gelen akilli başli gelenin hakki demezler 2 tane internete fuhus yaptiriyor diye yorum yazilir 5 kurus kazanamam daha once boyle bir durum nedeniyle esim yaralandi mahkemelik olduk karakolda niye aldin almasaydin dediler dedim. buna benim inanmam veya inanmamammuhim degil bulundugum yerin kurallarina uymak zorundayim
Artik kafam kaldirmiyor anlatamadim anlatmicam artik.

Ben normal çiftlerden bahsetmiyorum onu bir anlayın önce

Demek ki geniş bahçeniz yokmuş yoksa nasıl dip dibe olabilirsiniz ki? Evet bende istemezdim ama o ihtimali düşünmek lazım siizn dağ başı dediğiniz yere pansiyon açılıyorsa orası gayet işlek bir yer demektir bir şey diyemezsiniz

Bende cafelere oturup çay, pasta, kahve içemiyorum kimbilir hangi pis eller hazırladı
Evimde yer içerim bu kötü aşçılar beni kebapta usta yaptı çünkü pastacılarda, lokantacılarda, cafelerde hiç kimse işinin hakkını vermiyor herkes malzemeden çalıyor
Ve çok pisler, bütün hastalıklar onlardan çoğalıyor

Talebiniz üzerine konu yorumlara kapatılmıştır.
Konu içeriği dede vb bir büyüğe ait yüksek ihtimal ticari imarlı arsaya 2 kuzenden birinin ev diğerinin pansiyon yapmasıyken pansiyon konusu nasıl fuhuşa bağlandı anlamak mümkün değil lakin yapılan raporlar değerlendirilecektir bilginiz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…